Що скажете про Аванс Кредит / Avans Credit ?

Що скажете про цю компанію?
На другий день прострочення відповіла на дзвінок від них, погружували телефонувати контактним особам якщо не буде сплати до 16.00.
Зараз прострочення 9 днів, шлють такі повідомлення
Звонилки звонять, на 69 дні прострочки написали щоб закрила сьогодні за 2000, а залишок ми пробачимо))), і того вийшло тіло 4000 плюс 8000 відсотки - закрила за 2000

Звонилки звонять, на 69 дні прострочки написали щоб закрила сьогодні за 2000, а залишок ми пробачимо))), і того вийшло тіло 4000 плюс 8000 відсотки - закрила за 2000
Мне так кредит 7 закрыли за пол тела, когда оплатил, прочитал договор списания, должен военный сбор и ещё налог какой-то... с прощенной суммы, но это, как узнавал не сразу и всеравно выгодней...

Вони лапочкі, нікого не турбували, дуже швидко шли на тіло, буквально 10-20 днів

Як вони себе зараз поводять телефонують третім особам?
Третим лицам не звонят (возможно только тем, кто указан в договоре). Вам будут звонить, писать в месенджеры. Полностью игнорируйте пока не напишут (telegram, viber, смс) с предложением за тело. Примерно через месяц просрочки предлагают и не раз (постоянно). Адекватные, ничего плохого не пишут (могут попугать продажей, обзвоном - все по стандарту). Желательно закрыть до 2х месяцев просрочки (потом могут продать)

Що скажете про цю компанію?
На другий день прострочення відповіла на дзвінок від них, погружували телефонувати контактним особам якщо не буде сплати до 16.00.
Зараз прострочення 9 днів, шлють такі повідомлення
Очень наглые в Вайбере начали угрожать судом,и звонками третьим лицам.

У мене фінсфера подала в суд( вибачаюсь що в розділі Аванс)привожу приклад,на тіло не йшли,нічого - звернулася до Тараса,суд зписав всі їхні хотєлки,заплатила тіло + % до протермінування.
До чого я це,що суд не так і страшно,головне вчасно прийняти міри.
Так що не надайте духоп
После суда Вы им одним платежом заплатили или была возможность на части разбить тело и процент?
Я просто понимаю,что и адвокату заплатит надо и кредит оплатить а с деньгами туговато сейчас.

Останнє редагування:
Вітаю! Хорошого сказати про них не можу. Особисто я подавала скаргу в НБУ на їх контору (Аванс, Фінбар і Кредісенд) одна контора.
1) Дуже нахабні співробітники. Особисто я записала запис розмови, де мені було прямим текстом сказано "Ми будемо телефонувати вашим близьким, а ви будете пояснювати для чого брали позику".
Протермінування було лише по Кредісенд.
Я закрила всі їх контори. Тіло кредиту по кредісенд було близько 5000.
Заради інтересу заходила: дивлюсь вони пишуть, що нові кредиты не видають взагалі нікому. Може це одна з тих мфо, в яких забрали ліцензію нбу.

Очень наглые в Вайбере начали угрожать судом,и звонками третьим лицам.

После суда Вы им одним платежом заплатили или была возможность на части разбить тело и процент?
Я просто понимаю,что и адвокату заплатит надо и кредит оплатить а с деньгами туговато сейчас.
Я їм сама написала,що по рішенню суду готова сплатити і чекаю реквізити.
Мені надіслали на пошту листа,для сплати давали біля тижня здається.
Але сплатила всю суму. В той же день,коли надіслали листа.
Кошти відкладала,тому була саме та сума.
Стосовно адвоката,з Тарасом домовилася розбити оплату,що дуже вдячна.
Думаю,якщо вже буде рішення суду - писати відразу їм і говорити ,як можете сплачувати.

Avans/Finbar/Credisend вже прикрили. Вони вже не можуть видавати нових займів. Лише приймати повернення боргу.

Пошукайте в інтернеті. Мені на початку березня висвітмлась новина, що нбу забрало ліцензію в декількох мфо, і в списку були вони. Я ще їх запам'ятала. Тільки в них була одна спільна назва.

Для інтересу звонила сьогодні їм. Типу хочу взяти кредит. Вони сказали, не видають, і не можуть сказати, коли почнуть.

Пошукайте в інтернеті. Мені на початку березня висвітмлась новина, що нбу забрало ліцензію в декількох мфо, і в списку були вони. Я ще їх запам'ятала. Тільки в них була одна спільна назва.

Для інтересу звонила сьогодні їм. Типу хочу взяти кредит. Вони сказали, не видають, і не можуть сказати, коли почнуть.
На сайте НБУ нет информации.

Назад
Угорі