Avans Credit Аванс предлагает вернуть деньги.

• Автор теми Автор теми Таня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
Задовбали кредит 7 пішли на тіло але хочуть все одразу а в мене там велике тіло, а ці слони за декілька тис таке роблять ідіоти просто (
Я по кр7 буду чекати менше тіла. Бо тіло одним платежем не можу і не хочу

В мене менше тіла. Але не на багато. Тому не рятує, бо треба одразу.
А вам запропонували повернути менше тіла? Скільки це в цифрах? І через скільки часу?

Я по кр7 буду чекати менше тіла. Бо тіло одним платежем не можу і не хочу
Тіло було 20. Дуже задовбували дзвінками по всім знайомим і родичах. Дочекався моменту ,коли запропонували півтіла. Погасив

А вам запропонували повернути менше тіла? Скільки це в цифрах? І через скільки часу?

Тіло було 20. Дуже задовбували дзвінками по всім знайомим і родичах. Дочекався моменту ,коли запропонували півтіла. Погасив
позавчера была массовая рассылка предложений закрыть за тело. 15-25 дней просрочки. как раз за месяц-2 они идут на лояльные условия. за меньше чем тело может прилететь предложение если игнорировать дальше. но не всем так везет. но либо будут ждать либо продадут Кредит Капиталу, ну а они уже задолбут конкретно. Лучше не допускать продажи. даже если нет денег - стоит попробовать попросить Аванс подождать

По Авансу так, була пропозиція менше тіла. Але не суттєво. Там якщо в цифрах то з 20 скидали 2 тис приблизно ( не памʼятаю вже). Через 3 місяці

Назад
Угорі