Щоденник Що робити не знаю

• Автор теми Автор теми Оленка 2025
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 179
  • Перегляди Перегляди 10K
Доброго дня, розповідаю, зі Слон практично вирішили питання, вже в наступному місяці буде закритий, зараз дуже погрожує фінсфера, але я якось вже не реагую, в наступному місяці також закрию ще 1 мфо, потроху йдемо далі

Мені і в неділю кілька смс приходить, наприклад від кредит 7 , санкредіт і старфін. Нетерплячі такі..😅
Кредит 7 у мене вже також на просто ці) очікую

Надійшло сьогодні смс від фінбару щодо того що на мене зареєстровано авто, і мол на нього буде накладено арешт, я не думаю що вони за 17 днів про строчки це зроблять, це мабуть більше пугалки. У когось таке було?

Надійшло сьогодні смс від фінбару щодо того що на мене зареєстровано авто, і мол на нього буде накладено арешт, я не думаю що вони за 17 днів про строчки це зроблять, це мабуть більше пугалки. У когось таке було?
Они могут только "НАКЛАСТИ" вам на авто :ahaha: :ahaha: :ahaha: И то не могут...

Доброго дня, розповідаю, зі Слон практично вирішили питання, вже в наступному місяці буде закритий, зараз дуже погрожує фінсфера, але я якось вже не реагую, в наступному місяці також закрию ще 1 мфо, потроху йдемо далі

Кредит 7 у мене вже також на просто ці) очікую
Доброго дня як вирішували з слон кредит

Доброго дня як вирішували з слон кредит
Доброго дня, почали с першого дня погрожувати, я не реагувала, надзвонювали, потім почали писати в месенджері, я казала немає змоги погасити, і потім запропонували заплатити 9800, це тіло та 1000 процентів, я сказала зможу тільки з наступного місяця вони погодилися, про строчка була менше місяця

Доброго дня, почали с першого дня погрожувати, я не реагувала, надзвонювали, потім почали писати в месенджері, я казала немає змоги погасити, і потім запропонували заплатити 9800, це тіло та 1000 процентів, я сказала зможу тільки з наступного місяця вони погодилися, про строчка була менше місяця
В мене 9 день прострочки, спілкувалась з відділом прострочень нічого не хочуть чути про домовлкності

підскажіть аванс кредит погрожує що буде готувати справу до суду, але просто яка меньше місяця, у когось таке було? Чи пусті погрози?

Доброго дня, а хто як розбирався зі старі ін підскажіть будь ласка?

Старфін, сказали надішлють лист на домашню адресу

Доброго дня, а хто як розбирався зі старі ін підскажіть будь ласка?

Старфін, сказали надішлють лист на домашню адресу
Запропонують тіло позики, або тіло + 10 % від тіла, мені таку пропозицію робили. Як маєте гроші, закривайте по такій акції. Через 2 місяця продають колекторам.

Доброго дня, а що по фінсаруету, підскажіть хто як домовлявся?

Фінмаркету

Та по ТОП 1

Останнє редагування:
Ще питання по Фінсфері, займаються також колектори, безпека фінанс, чи приїжджають вони додому бо наразі прийшло сповіщення про виїзд, я нервую сприводу цього

Взяла случайно трубку на фінбар, почали погрожувати мені, що буде лист на домашню адресу і хочуть щоб сплатила штрафи, про строчка 6 днів, продовжувати ігнорувати і чекати коли запропонують тіло кредиту оплатити?

знову почала нервувати

Дзвонять цілий день без продиху
Мені зараз пропонують за тіло через 59 днів прострочення, читав в інших дописах що здається меньше тіла вже не буде...

Назад
Угорі