Щоденник Що робити.... С чого почати ?

• Автор теми Автор теми Stratocaster229
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 165
  • Перегляди Перегляди 7K
Они доволи лояльные по крайней мере, у меня были. Сами предложили разбить долг на платежи, и даже ждали оплату 3-4 дня, если не смогла вовремя оплатить, по графику. Но я сама звонила и предупреждала, что оплата задерживается по такой то причине. Вот с ними у меня вообще небыло проблем.

+380 (93) 800 28 81

Пищшите в этот Вайбер. Активно отвечают
Спасибо

Они доволи лояльные по крайней мере, у меня были. Сами предложили разбить долг на платежи, и даже ждали оплату 3-4 дня, если не смогла вовремя оплатить, по графику. Но я сама звонила и предупреждала, что оплата задерживается по такой то причине. Вот с ними у меня вообще небыло проблем.

Спасибо
Да тут просто вопрос в том что долговой бюджет меньше чем нужно. В этом месяце...

Ладно, что то придумаю.

Вітаю ще раз. Порадьте ще раз будь ласка хто вміє розподілити правильно бюджет.

была тут тема где жена набрала кредитов на мужа без его ведома, так что вопрос спорный :tease:и вообще, кто умеет, тот тут не сидит 🤣
Вибачте, я розумію що трохи дивно звучить. Але треба реально допомогти. Дуже хвилюсь щоб план повністю не зламався

Спасибо
А ви з Кредит Плюс домовились за тіло на частини? Самі запропонували?

А ви з Кредит Плюс домовились за тіло на частини? Самі запропонували?
Они мне позвонили. попалась очень даже адекватная сатрудник, поговорила с ней, объяснила что от долга не отказываюсь, согласнв закрыть, но на адекватных условиях. Она предложила тело + 1000 грн. разбить на 3 платежа, остальное спишут. Прислала гар. письмо. Я закрыла их

Они мне позвонили. попалась очень даже адекватная сатрудник, поговорила с ней, объяснила что от долга не отказываюсь, согласнв закрыть, но на адекватных условиях. Она предложила тело + 1000 грн. разбить на 3 платежа, остальное спишут. Прислала гар. письмо. Я закрыла их
А через скільки часу прострочення? Чи дзвонили оточенню?

А через скільки часу прострочення? Чи дзвонили оточенню?
Точно не помню сколько была просрочка, по моему с июня 2024, а предложили закрыть в декабре. Никому не звонили, только мне.

Вітаю всіх

Апдейт по ситуації
1. СreditPlus - 7200 (Залишилось три платежі по 2400)
2. ШвдикоГроші - 14 000 (Треба сплатит до кінця року бо заблокують рахунки)
3. Кредит Капітал - 12 600 (8 платежів по 1600)
4. СreditKasa - 11 000 тіло. Нарахували 35 000 На домовленість не йдуть ні в якому. Готові списати лише до 30 000.
5. ЄАПБ - 14200. Готові розбити на три платежі по 4700. Треба до кінція року запустити реструктуризацію. Тут тіло 7000 було
6. Манівео - Таліон. 13 300 при тілі 9000. Готові розбити реструктуризацію
7. My Credit - до 18 числа треба спатити 1200
8. LoviLave - 2200 (Третій день протермінування)
9. По Сенс Банку.
Два з трьох кредитів платяться вчасно. Один досі в протермінуванні 30+ днів. Сума протермінування + мінімальний 6800

Важко, шановні. Дуже (

По дурості навалива на себе купу реструктуризації а вивожу з трудом бо тими судами піджимають і прийшлось в пріорітеті закрити Фінсферу (9000) в цьому місяці бо запропонували тіло і списал майже 30 тис. А я хотів це на Швидко закинути.

Із задоволенням послухаю ваші поради

Останнє редагування:
Вітаю всіх ще раз. Порадьте будь - ласка як рухатись вірно
Да они все судами пугают, по факту долг продают и потом могут подать а могут и выгодные условия предложить, советую если уже влезли в рассрочки то платате их ибо если перестаньте то деньги на ветер, остальных пока на мороз и копить деньги
Самая верная стратегия

Да они все судами пугают, по факту долг продают и потом могут подать а могут и выгодные условия предложить, советую если уже влезли в рассрочки то платате их ибо если перестаньте то деньги на ветер, остальных пока на мороз и копить деньги
Самая верная стратегия
Суд уже был. И есть решение. Я просто договрился закрыть до конца года чтобы не было провадження

А вы в суде защищались? И какой результат дало?
Не защищался. Получилось благоприятно относительно. Судья внес мои прологации как опалту общей суммы долга. В итоге при теле 9000 организация хотела 20 000 + сумма судового сбора.

И итоге общая сумма оплаты вышла 14 000 грн. Считаю относительно успешно учитывая что я не защищался.

Домовився на рестрктуризацію
-Monto
-My Credit
Закрив
-Click Credit.

Колектори дуже тиснуть. Сьогодні назвіть подзвонили під видом близьких людей. Погрожуть "опустити" мої близьких. Що прадите робити далі ? Сьогодні думав звернутись до антиколекторів "Закон" бо розумію що у великому протермінуванні, коли дзвоню про реструктуризацію - вони требують платіж перший але він завеликий. Стрес і знову стрес
Щоб Ви розуміли, що скрізь, де Ви змогли домовитись, є незаконні нарахування. Як показує практика, кредитор йде на поступки там, де всерівно по суду не доведе, якщо будете захищатись

Щоб Ви розуміли, що скрізь, де Ви змогли домовитись, є незаконні нарахування. Як показує практика, кредитор йде на поступки там, де всерівно по суду не доведе, якщо будете захищатись
Вітаю. Та вже більш менш виходить з цим усім розбиратись. Насправді питання в тому щоб платити. Але не завжди встигаю ослуговувати усі розтрочки, а приходиться брати щоб не втрачати можилвість, тому бувають просадки. Проблема лише з КредиКасою. Там ні на які поступки е йдуть. А нарахували більше 20 000 відсотків.

Друга проблема банки - бо із за того що ФінСфера запропонувала закрити за тіло - я знову в прострочках по СенсБанку. Знову будуть телефонувати, а платити в цьому місяці вже нічим. Дуже хвилюсь що псіхануть і в суд віддадуть

Закритий My Credit

Назад
Угорі