Щоденник Що робити не знаю

• Автор теми Автор теми Оленка 2025
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 179
  • Перегляди Перегляди 10K
Це я знаю, але у кого який опит спілкування з цими компаніями

Готова закрити в наступному місяці за тіло
У мене просрочення було 3 місяці по ним, то закрила за тіло кредиту. Але іноді телефонували оточенню, вже на 3 місяць просрочення та казали, що для мене є акційна пропозиція

У мене просрочення було 3 місяці по ним, то закрила за тіло кредиту. Але іноді телефонували оточенню, вже на 3 місяць просрочення та казали, що для мене є акційна пропозиція
Тоді ще почекаю, дякую

А вимогу про дострокове повернення надсилали?

Останнє редагування:
Тоді і я почекаю
у мене з ними взагалі така історія, що спочатку закрилась мфо "кача-гроші" та їх договір перейшов до треба кредит. Там була просрочка, мені ніхто не телефонує, то я за них і забула. Потім закрила їх за акційною пропозицію. Взяла ще один раз, ну і ось закрила за тіло

Закривали за тіло з цією комісією чи по факту саме тіло яке отримали на карту?

У кого який досвід спілкування з ТоП 1, брала 9000 тис , зараз виставляють 35 тис за 1 міс прострочки

Відправила їм вчора заяву на заборону використання особистих даних, то вони все одно дзвонили близьким сьогодні,
Як відправляла селфі то ті не дзвонили оточенню тільки мені,
А слон і кредит плюс наглючі!
Як ви писали заяву на заборону, також хочу написати

Останнє редагування:
У кого який досвід спілкування з ТоП 1, брала 9000 тис , зараз виставляють 35 тис за 1 міс прострочки

Як ви писали заяву на заборону, також хочу написати
Написала в проізвол ній формі, сьогодні все одно телефонували до сестри, написала що якщо будуть дзвонити то напишу скаргу в НБУ, подивимось що далі, підключила фреез на убкі, кажуть скриває номери 3 х осіб

Розповідаю, старфін пропонує закрити за тіло, але зможу лише у травні це зробити, писала їм про це, але подивимось, кредит + пропонують закрити кредит за тіло та плюс платити частинами по 2000, думаю погодитись, така сума мене влаштовує і не сильно бʼє по карману

На прострочки почала виходити у Марті місяці, закрила поки тільки 1 кредит

Мої невеличкі перемоги- старфін закриваю у травні місяці, за тіло, кредит + тіло розбили на рівні частини, на декілька місяців, теж почала гасити, вийшла на прострочену май кредит, подивимось що далі

Мої невеличкі перемоги- старфін закриваю у травні місяці, за тіло, кредит + тіло розбили на рівні частини, на декілька місяців, теж почала гасити, вийшла на прострочену май кредит, подивимось що далі
Старфін це саме адекватні, як на мене. За тіло погоджуються майже відразу. Ви молодець що почали цей шлях!

Старфін це саме адекватні, як на мене. За тіло погоджуються майже відразу. Ви молодець що почали цей шлях!
Дякую, так, закрила питання зі слонами, тепер на черзі старфін та кредит + вже зробила реструктуризацію. Єдине що тривожить, хтось почав погрожувати, але я не знаю хто, щоб прийняти міри, ще хочу домовитися з му кредит та фінсфероб, бо останні бігають по судах

Ну що, сьогодні мінус мфо 2 штуки. Закрила старфін, і переписувалась з кредитпромінвечт, яким є гроші продалис, погодилис на закриття за 4500 грн, також закрила. Шлють гарні пропозиції кредісенд та фінбар, але грошів поки немає, будуть аж у наступному місяці

Воюю з селфі поки що

Ну що, сьогодні мінус мфо 2 штуки. Закрила старфін, і переписувалась з кредитпромінвечт, яким є гроші продалис, погодилис на закриття за 4500 грн, також закрила. Шлють гарні пропозиції кредісенд та фінбар, але грошів поки немає, будуть аж у наступному місяці

Воюю з селфі поки що
В мене також топ1 продали борг Кредитпромінвесту, в них я закрила борг за тіло кредиту

Вони Вам надіслали довідку про закриття?
Ой, в мене єГроші продали борг промінвесту (трішки переплутала).
Перед оплатою надіслали гарантійку, а після оплати - довідку про закриття кредиту. Потім я зайшла в особистий кабінет і там борг також закрився. І написала оператору і мене додали в чорний список

Але про гарантійку і довідку про закриття кредиту їм говоріть відразу ж після того, як домовитесь про суму для закриття боргу.

Казала, відповіли мол закривайте все надамо, сьогодні закрила і написала їм

Ой, в мене єГроші продали борг промінвесту (трішки переплутала).
Перед оплатою надіслали гарантійку, а після оплати - довідку про закриття кредиту. Потім я зайшла в особистий кабінет і там борг також закрився. І написала оператору і мене додали в чорний список

Але про гарантійку і довідку про закриття кредиту їм говоріть відразу ж після того, як домовитесь про суму для закриття боргу.
Заходили в кабінет є гроші?

Казала, відповіли мол закривайте все надамо, сьогодні закрила і написала їм
Гарантійку завжди беріть перед тим як платити, так у Вас будуть хоч якісь докази того що вони зобов'язались закрити борг після оплати домовленої суми. Бо читала були в людей випадки, коли обіцяли що закриють борг, а по факту списували оплату з відсотків і борг залишався ще.

Гарантійку завжди беріть перед тим як платити, так у Вас будуть хоч якісь докази того що вони зобов'язались закрити борг після оплати домовленої суми. Бо читала були в людей випадки, коли обіцяли що закриють борг, а по факту списували оплату з відсотків і борг залишався ще.
Дякую, буду знати і далі так і робити

Назад
Угорі