Щоденник Що робити не знаю

• Автор теми Автор теми Оленка 2025
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 179
  • Перегляди Перегляди 10K
Доброго дня, розповідаю, зі Слон практично вирішили питання, вже в наступному місяці буде закритий, зараз дуже погрожує фінсфера, але я якось вже не реагую, в наступному місяці також закрию ще 1 мфо, потроху йдемо далі

Кредит 7 у мене вже також на просто ці) очікую
Доброго дня поділіться як зі слон вирішували в мене 17 день прострочки поки не можемо домовитись тіла 13000
Вже набігло 21000

Доброго дня поділіться як зі слон вирішували в мене 17 день прострочки поки не можемо домовитись тіла 13000
Вже набігло 21000
Доброго, спілкувалас виключно по смс, писали дзвонили, потім запропонували сплатити 10800 з копійками, це зі штрафом, я погодилася але сказала що зможу в определенну дату, бо буде зп, вони спитали чи зможу заплатити 1000 сьогодні, я заплатила і мені дали час до потрібної мені дати на закриття, інші проценти списали і штрафи

Доброго, спілкувалас виключно по смс, писали дзвонили, потім запропонували сплатити 10800 з копійками, це зі штрафом, я погодилася але сказала що зможу в определенну дату, бо буде зп, вони спитали чи зможу заплатити 1000 сьогодні, я заплатила і мені дали час до потрібної мені дати на закриття, інші проценти списали і штрафи
скільки переплати було від тіла?

Щоб не дзвонили близьким і на роботу
дзвонити будуть всюди, поки ви не заплатите їм гроші. Від того що ви спілкуєтеся з ними, нічого не змінюється. Це психологічний тиск на вас, щоб ви шукали гроші і платили їхні хотєлки.

дзвонити будуть всюди, поки ви не заплатите їм гроші. Від того що ви спілкуєтеся з ними, нічого не змінюється. Це психологічний тиск на вас, щоб ви шукали гроші і платили їхні хотєлки.
Відправила їм вчора заяву на заборону використання особистих даних, то вони все одно дзвонили близьким сьогодні,
Як відправляла селфі то ті не дзвонили оточенню тільки мені,
А слон і кредит плюс наглючі!

Відправила їм вчора заяву на заборону використання особистих даних, то вони все одно дзвонили близьким сьогодні,
Як відправляла селфі то ті не дзвонили оточенню тільки мені,
А слон і кредит плюс наглючі!
Я ж казав, дзвонити будуть. Чим швидше ви самі розкажете все як є тим краще.

Вже сьогодні -1 прострочений, закрила слон
Окрім цього закрила ще авіру, але вона не на просрочці, далі в планах кредісенд) потроху двинусь вперед)

Їм писати марно, вони хочуть гроші кого знайдуть тим і давлять щоб Ви скоріше зробили оплати, я просила кредит касу а вони через пару хвилин розсилку мого фото з паспортом зробили і надпис допоможіть оплатити кредит
Кредит касса ще й таким займається?? Скільки протермінування було? Мене від слова Кредит Касса вже тіпає.

Кредит касса ще й таким займається?? Скільки протермінування було? Мене від слова Кредит Касса вже тіпає.
Там на одному стільці лагідна та чемна Гіргіна Медузівна, яка передала інформацію юридичним юристам, а на сусідньому 26-річний веселий торчок, синочок депутата міської ради та лайноайтішнік. Ось і результат комунікації.

Доброго дня, підскажіть хто як закривав Легко кредит та Треба кредіт

Пишуть що можуть звернутися до суду, про строчка 2 місяці

Назад
Угорі