Щоденник Що робити не знаю

• Автор теми Автор теми Оленка 2025
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 179
  • Перегляди Перегляди 10K
Суды это не так быстро, если и подадут - до этого будут предложения закрыть на выгодных условиях
Поставьте себе на телефон антиспам. Не общайтесь с ними до предложения, которое вас устроит. Проверяйте каждый день почту, месенджеры, смс - чтоб не пропустить хорошее предложение
Закройте все соц сети, не принимайте новые заявки
Удалите все приложения мфо, если устанавливали
Читайте разделы по каждому мфо, которое у вас есть за 2024-2025 годы, чтоб понимать как вести себя с каждым из них (там много полезной информации)
Дякую, приложения удалю

у Вас всі мфо лоялні на хороші умови, там 90 відсотків шараг запропонують тіла ато і менше, збирайте кошти за рік виплутаєтесь, якщо робота є.
Є робота, якщо тіло то 1 мір зможу закривати в місяць це точно

Є робота, якщо тіло то 1 мір зможу закривати в місяць це точно
Ну ось і все. Проблеми великої тут взагалі немає, єдине це дзвінки, але то для психологічно вразливих страшно, а так просто не спілкуватись з ними від слова взагалі! Пропозиції будуть слати смс або на пошту, моніторте просто

Так, хіба маєте чим платити і пропонують тіло позики, тоді говоріть

Взяла случайно трубку на фінбар, почали погрожувати мені, що буде лист на домашню адресу і хочуть щоб сплатила штрафи, про строчка 6 днів, продовжувати ігнорувати і чекати коли запропонують тіло кредиту оплатити?

знову почала нервувати

Дзвонять цілий день без продиху

Взяла случайно трубку на фінбар, почали погрожувати мені, що буде лист на домашню адресу і хочуть щоб сплатила штрафи, про строчка 6 днів, продовжувати ігнорувати і чекати коли запропонують тіло кредиту оплатити?

знову почала нервувати

Дзвонять цілий день без продиху
Не хвилюйтесь, через 2 місяця і менше тіла запропонують) Але погоджуйтесь, щоб менше тіла не більш ніж на тисячу скинули, а то податок на дохід треба буде платити через податкову)

Не хвилюйтесь, через 2 місяця і менше тіла запропонують) Але погоджуйтесь, щоб менше тіла не більш ніж на тисячу скинули, а то податок на дохід треба буде платити через податкову)
В скільки податок?

Десь 30 відсотків від прощеної суми, точно не мамятаю. Треба декларацію подавати буде в податкову, я не захотів морочитись та заплатив тіло.
Дякую, значить буду очікувати пропозицію

На сьогодні, поки що пропозицій не надходило про погашення тіла кредиту, але я очікую( деякі кредити продовжують виходити на про строчку, проценти бешені

На сьогодні, поки що пропозицій не надходило про погашення тіла кредиту, але я очікую( деякі кредити продовжують виходити на про строчку, проценти бешені
В неділю у мифио вихідний, з понеділка очікуйте)

Раньше чем через месяц просрочки не предложат за тело

А можливо і більше до 2х місяців
С ваших самые быстрые:
Старфін - может через 3-4 недели просрочки предложить
Фінбар, Кредісенд - через месяц
Клік - на 10 день реструктуризация в кабинете, если устраивает или потом самим писать им и пытаться договориться

Назад
Угорі