Що може забрати Виконавча Служба якщо в мене нічого немає ?

• Автор теми Автор теми Мирон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 9K

Мирон

Форумчанин
Дописи
135
Реакції
170
Бали
1825
Мирон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отже, все як в заголовку - прописаний і живу в будинку , власником якого є моя мама (я лише прописаний) , їжджу на машині , яка зареєстрована на мою двоюрідну сестру, вкладів у банках не маю , працюю неофіційно - зарплату отримую кешем, розлучений давно - колишня дружина і донька живуть в США вже давно.
Чомусь думаю, що рано чи пізно в суд подадуть , може щось і присудять, так ось, в найгіршому варіанті відкриє ДВС виконавче провадження - то що в мене можуть арештувати/забрати ????

Якщо можна, і хтось в курсі , то напишіть будь-ласка простою мовою , без посилань на закони.

Отже, все як в заголовку - прописаний і живу в будинку , власником якого є моя мама (я лише прописаний) , їжджу на машині , яка зареєстрована на мою двоюрідну сестру, вкладів у банках не маю , працюю неофіційно - зарплату отримую кешем, розлучений давно - колишня дружина і донька живуть в США вже давно.
Чомусь думаю, що рано чи пізно в суд подадуть , може щось і присудять, так ось, в найгіршому варіанті відкриє ДВС виконавче провадження - то що в мене можуть арештувати/забрати ????

Якщо можна, і хтось в курсі , то напишіть будь-ласка простою мовою , без посилань на закони.
Ничего забрать не смогут так как у,Вас ничего нет- через 3года закроют производство и отдадут документы кредитору

По сути ничего не заберут если ничего нет. Но сильно рьяный исполнитель может прийти по прописке и забрать какое-нибудь имущество по типу лишний телевизор, ноутбук и т.д.

Ничего забрать не смогут так как у,Вас ничего нет- через 3года закроют производство и отдадут документы кредитору
+ Если долг большой, только отдельным постоновлением суда могут сделать запрет на выезд заграницу, но это уже зависит от их желания и ,Вашей суммы долга

+ Если долг большой, только отдельным постоновлением суда могут сделать запрет на выезд заграницу, но это уже зависит от их желания и ,Вашей суммы долга
Это не зависит от суммы долга. Запрет выдают при уклонении и морозе от исполнителя

Телевізорів - два, холодильник і морозильна камера, пральна машина , пилесос, мікрохвильвка , ноутбук , два мобільних телефони - все. Прописано двоє людей.
Хіба щось підпадає під вилучення/арешт ?????

Так Вы пишете именно про мфо или про банки? Я не эксперт,но мне кажеться что с мфо таких проблем не будет.

Это не зависит от суммы долга. Запрет выдают при уклонении и морозе от исполнителя
Тобто від ДВС не морозитись (ясно, якщо діло до того дойде - а я думаю, що дійде , бо я повний мороз від 01.06.2019) . Номер мобільного викинув, а/с орендую на пошті , контактні - змінили номери, жорстко послали, виїхали закордон - хто як. Родичів мало .
Так Вы пишете именно про мфо или про банки? Я не эксперт,но мне кажеться что с мфо таких проблем не будет.
МФО і Приват (картка) . Але , думаю, що МФО можуть подати в суд - а суду без різниці від кого звертатись в ДВС.
Я на суди (якщо будуть) ходити не планую, грошей на адвокатів не маю і не планую тратити (навіть якщо з'явиться лишня копійка).

По сути ничего не заберут если ничего нет. Но сильно рьяный исполнитель может прийти по прописке и забрать какое-нибудь имущество по типу лишний телевизор, ноутбук и т.д.
А якщо прописаний у батьків, він є співвласником майна, і має право на частку. Як тоді?

Как же Вы бедствуете)))
Что с Вас возьмешь...
Ляжет в архиве, пока не обзаведетесь чем-то на свое имя.

Пробют по базам на пишуть отписку нічого не знайдено.Я кщо зарплатні не має за три роки закриють провадження .Якщо є картка приват наложать арешт на рахунки.

Мирон, в мене син прописаний, але власник будинку - я. Мене теж цікавить це питання. Якщо він прописаний, то має право на свою частку в будинку? Ось цікавлюсь чи може хтось судитися за ту частку, продавати за погашення боргу?
Могут пробовать арестовывать эту часть
Ось це мене і хвилює.

Сам вопрос не до конца понял
Но прописка это всего лишь право на пользование жильем , и не означает ,что это твоя собственность .
По поводу телевизора ,холодильника и т.д. исполнитель может наложить взыскание если ,Вы ему скажете ,что это мое имущество и ,ваши родителю не будут возражать.....но а во всех случаях все говорят это не мое...... исправляйте если,что то неверно пишу

Десь таке чула що можливо в ДВСУ написати заяву на добровільне погашеня та що місяця кидати на іх рахунок 50 та жити далі.

Эту часть еще нужно выделить. Да и потом...сама прописка никаких прав на жилье не дает, если у родителей купля-продажа без сына.

Мирон, в мене син прописаний, але власник будинку - я. Мене теж цікавить це питання. Якщо він прописаний, то має право на свою частку в будинку? Ось цікавлюсь чи може хтось судитися за ту частку, продавати за погашення боргу?

Ось це мене і хвилює.
Другого жилья если нет, то маловероятно.

Могут пробовать арестовывать эту часть
Тобто можуть арештувати частину будинку моєї матері ? В свідоцтві на право власності лише вона . Я просто прописаний.
Треба кудись виписатись (на всякий випадок) ?

Назад
Угорі