Що може забрати Виконавча Служба якщо в мене нічого немає ?

• Автор теми Автор теми Мирон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 9K
Отже, все як в заголовку - прописаний і живу в будинку , власником якого є моя мама (я лише прописаний) , їжджу на машині , яка зареєстрована на мою двоюрідну сестру, вкладів у банках не маю , працюю неофіційно - зарплату отримую кешем, розлучений давно - колишня дружина і донька живуть в США вже давно.
Чомусь думаю, що рано чи пізно в суд подадуть , може щось і присудять, так ось, в найгіршому варіанті відкриє ДВС виконавче провадження - то що в мене можуть арештувати/забрати ????

Якщо можна, і хтось в курсі , то напишіть будь-ласка простою мовою , без посилань на закони.
з квартири краще виписатись , по факту нічого не зроблять . Максимум це арешт на все майно боржника

А в реестре должников?
Теж немає (тьфу-тьфу).
з квартири краще виписатись , по факту нічого не зроблять . Максимум це арешт на все майно боржника
А куди виписатись ?? Хіба можна просто виписатись ??

Так телевизором все просто. Телек мамы. И холодильник. И портсигар отечественный. 3 штуки
Вы реально верите что исполнитель ходит по квартире и спрашивает где чье имущество? Там гребут все что более списка а потом в суде доказываете где чье)

Вы реально верите что исполнитель ходит по квартире и спрашивает где чье имущество? Там гребут все что более списка а потом в суде доказываете где чье)
Я вообще не особо верю, что гребут. Человек может быть прописан и не жить по месту прописки. Это не его собственность

А що , виконавець може забрати з будинку (де я лише прописаний) утюг, мікрохвильовку , ноутбук - а я потім буду доводити що це мені не належить ? Вот так прямо приходять і гребуть ??
Може варто прописатись в якомусь селі, в закинутій хаті ? Купити за 5-8 тис. грн . якусь руїну ?

Тобто від ДВС не морозитись (ясно, якщо діло до того дойде - а я думаю, що дійде , бо я повний мороз від 01.06.2019) . Номер мобільного викинув, а/с орендую на пошті , контактні - змінили номери, жорстко послали, виїхали закордон - хто як. Родичів мало .

МФО і Приват (картка) . Але , думаю, що МФО можуть подати в суд - а суду без різниці від кого звертатись в ДВС.
Я на суди (якщо будуть) ходити не планую, грошей на адвокатів не маю і не планую тратити (навіть якщо з'явиться лишня копійка).

От ГИС (государственного исполнителя) я бы лично не морозилась. Там вменяемые адекватные тётки в основном. Если прийти самому, объяснить ситуацию, то с ними ещё и дружить можно, у меня по крайней мере так и вышло - теперь моя исполнитель шлёт матом коллекторов, которые пытаются подать на замену кредитора и тому подобное. Она им так расчёсывает, что я бы в жизни не смогла и самое главное, что они как раз таки с ГИС боятся связываться. А вот если частник попадётся (сейчас частные исполнители), да ещё молодой и голодный , они как правило все полунищие, так как сидят на проценте, то тут не повезло. Я бы лучше сама ухвалу в ГИС отнесла, чем она к частнику попадёт. Я смотрю, как работают частники и думаю, хорошо, что в моё время закона о них ещё не было. От них отстреливаться пришлось бы

А що , виконавець може забрати з будинку (де я лише прописаний) утюг, мікрохвильовку , ноутбук - а я потім буду доводити що це мені не належить ? Вот так прямо приходять і гребуть ??
А как по вашему производят принудительное взыскание? Не факт что так будет именно с вами, но да, есть такая процедура

Може варто прописатись в якомусь селі, в закинутій хаті ? Купити за 5-8 тис. грн . якусь руїну ?

От ГИС (государственного исполнителя) я бы лично не морозилась. Там вменяемые адекватные тётки в основном. Если прийти самому, объяснить ситуацию, то с ними ещё и дружить можно, у меня по крайней мере так и вышло - теперь моя исполнитель шлёт матом коллекторов, которые пытаются подать на замену кредитора и тому подобное. Она им так расчёсывает, что я бы в жизни не смогла и самое главное, что они как раз таки с ГИС боятся связываться. А вот если частник попадётся (сейчас частные исполнители), да ещё молодой и голодный , они как правило все полунищие, так как сидят на проценте, то тут не повезло. Я бы лучше сама ухвалу в ГИС отнесла, чем она к частнику попадёт. Я смотрю, как работают частники и думаю, хорошо, что в моё время закона о них ещё не было. От них отстреливаться пришлось бы
Стягувач Часному Виконавцю повинен внести аванс в розмірі 20% від боргу А де гарантія що у боржника є майно на яке можна стягнути.

Назад
Угорі