Що може забрати Виконавча Служба якщо в мене нічого немає ?

• Автор теми Автор теми Мирон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 9K
Эту часть еще нужно выделить. Да и потом...сама прописка никаких прав на жилье не дает, если у родителей купля-продажа без сына.
Часть продают без выделения
Тобто можуть арештувати частину будинку моєї матері ? В свідоцтві на право власності лише вона . Я просто прописаний.
Треба кудись виписатись (на всякий випадок) ?
Если вы не владелец части, то не арестуют

Эту часть еще нужно выделить. Да и потом...сама прописка никаких прав на жилье не дает, если у родителей купля-продажа без сына.
Так , купівля-продаж колись була без мене. Я свою квартиру продав (давно) - і гроші віддав жінці (колишній) і дочці , коли вони емігрували. А сам прописався в матері, де і зараз живу.

Другого жилья если нет, то маловероятно.
Було. Але він не встиг там прописатися. А тепер і не прописується. Навіть розвівся з дружиною. В будинку там прописана дружина і дитина, але будував син. А він так у мене і лишився.

Тоді не парьтесь якщо чесно ДВСУ не дуже зочуть працювати якщо приватні виконавці тр ці трохи на риють бо від цього буде залежити іх зарплатня.

Часть продают без выделения

Если вы не владелец части, то не арестуют
Так и я о том. А если владелец, то нужно еще знать чего именно.))
Так , купівля-продаж колись була без мене. Я свою квартиру продав (давно) - і гроші віддав жінці (колишній) і дочці , коли вони емігрували. А сам прописався в матері, де і зараз живу.
Ну вот и все.
Если и была когда-то приватизация, то каждый из вас уже все получил. Затем продали-купили и уже даже не Вы.

Останнє редагування:
Могут наложить арест на будущее имущество. У меня такое было с исполнительной. Мне там так и объяснили, что пока не выплачу долг лучше на себя ничего не оформлять. Но производство не было связано с МФО или с банком. Там другая история.

Ура ! Всім дякую за відповіді і участь в темі !

Отже всім "боржникам" так і раджу - перепишіть майно і викиньте сімку (відключіть домашній - в кого ще є) - і живіть спокійно.

Тобто - жити і насолоджуватись життям і не паритись ?
Есть одна поправочка..))) Один телевизор у вас лишний! В запрешенный к аресту список входит один телек на семейство!))) И мобильный - один на человека! Если у вас их два, то вы олигарх, и на один вас раскулачат! Но это все может случиться аж после суда...)

Это сумма тоже должна быть не маленькая. Ради 10-15 000 так заморачиваться тоже скорее всего мфо не будут

Вопрос по теме опять же 10-15 это с их процентами или суммы тел!они то такие цифры рисуют что мама дорогая

Так, але краще підготуватись заздалегідь . Постійно моніторю Судову Владу - поки-що (тьфу-тьфу-тьфу) мене там немає.

Вопрос по теме опять же 10-15 это с их процентами или суммы тел!они то такие цифры рисуют что мама дорогая
В мене сума всіх тіл у 18-ти МФО - 52 тис. грн. Просрочена кредитка в ПБ - 15 тис. грн. ліміту.

Назад
Угорі