Що забере виконавча служба?

• Автор теми Автор теми Kateruna🌟🌟🌟
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 4K
Абсолютно

А що він взагалі може зробити ,якщо офіційно не працюю ,майна немає,доходу теж ???!!!які методи впливу ,платити не відмовляюся але поки що всієї суми немає
Ви маєте карту укр газ банк?

Вроде как нет. Не скажу точно. Пусть радуется, что вообще что-то платят

Нет.
Просто все счета блокируют и списуют с карт даже 11 копеек.
Але можна розблокувати і отримувати гроші. 11 копійок виконавцям забагато! 😘

Навіть останню шкарпетку 😥😥😥😥😥
Якщо одні шкарпетки, то не заберуть 😜

Я Порахувала ,що на сплату вп мені потрібно не один рік ,бо можу сплачувати не значну суму щомісяця,чи буде виконавець чекати стільки часу,чи буде робити якісь дії ?
Ну в мене майна немає,робота не офіційно,що він робитиме ?
Рахунки блоковані вже (((

Я Порахувала ,що на сплату вп мені потрібно не один рік ,бо можу сплачувати не значну суму щомісяця,чи буде виконавець чекати стільки часу,чи буде робити якісь дії ?

Що саме ви хочете почути?
Що вас посадять у в'язницю?
Що заберуть майно в чоловіка і батьків?

Бо на інші питання вам вже відповідали ,ви їх ігноруєте і знову питаєте )

Вам відповідали як є на данний час при нинішньому законодавстві. Через пару років багато чого може змінитися і як саме - Вам ніхто не скаже.
Ви впевнені, що будете працювати на нинішній роботі найближчі 2 роки? Що чоловіка не мобілізують і будуть в нього "бойові" 100 тис грн? Впевнені, що виконавець має відстрочку і що його не мобілізують?))) Впевнені, що через рік-два не з'їздите на заробітки, що не буде гіперінфляції після війни і закриєте свої борги за пару місяців? Може Вам взагалі доведеться виїхати з України із-за війни, не дай Боже.

У мене самої і ВП, боргів повно, порахувала що років за 5 щось виплачу, хтось зникне/пропаде(по 1 малому кредиту вже така ситуація).

Як бачите, є маса факторів які можуть кардинально змінити ситуацію, неможливо сказати "чи буде виконавець чекати не 1 рік". Вирішуйте проблеми по мірі їх надходження і виходьте з ситуації яка є на даний час. А не шукайте "бабку Вангу" на форумі)))

Що саме ви хочете почути?
Що вас посадять у в'язницю?
Що заберуть майно в чоловіка і батьків?

Бо на інші питання вам вже відповідали ,ви їх ігноруєте і знову питаєте )
Просто вперше в такій ситуації,раніше ніколи не мала справу з виконавцем,тому хвилююся,не треба сердитися,будь ласка!
Вже є три суди ,одне вп і це ще тільки початок (((((

Просто вперше в такій ситуації,раніше ніколи не мала справу з виконавцем,тому хвилююся,не треба сердитися,будь ласка!
Вже є три суди ,одне вп і це ще тільки початок (((((
Та я ні в якому разі не сержусь ,просто не розумію що саме ви хочете почути)

Ви задаєте одні і ті самі питання)

Я теж в такій ситуації як і ви.

Та я ні в якому разі не сержусь ,просто не розумію що саме ви хочете почути)

Ви задаєте одні і ті самі питання)

Я теж в такій ситуації як і ви.
Незнаю ,страшно ,бо немає можливості сплачувати такі суми ,які вони накрутили ,доходу вистачає лише на прожиття з дитиною,як жити з цими вп ,не розумію,а її дуже не одне , незнаю за скільки років я зможу це оплатити,переживаю за батьків майно ,бо там приписана ,за чоловіка майно, взагалі накрило з цими всім а проблема,що просто відчай (((дякую

Останнє редагування модератором:
Незнаю ,страшно ,бо немає можливості сплачувати такі суми ,які вони накрутили ,доходу вистачає лише на прожиття з дитиною,як жити з цими вп ,не розумію,а її дуже не одне , незнаю за скільки років я зможу це оплатити,переживаю за батьків майно ,бо там приписана ,за чоловіка майно, взагалі накрило з цими всім а проблема,що просто відчай (((дякую
Не переживайте за їх майно, нічого не заберуть. Все налагодиться. Дохід потім збільшите, все оплатите 🙌

Успокойтесь, пол страны в долгах. Главное это семья и здоровье

Коли немає нічого, то що можна забрати? Буде чекати, не буде чекати. Проблеми виконавця. Якщо будете офіційно працювати -20відсотків буде знімати. Якщо більше виконавчих проваджень , то сумарно 50.майно батьків, чоловіка, родичів дальних і близьких ніхто чіпати не буде. Ми тут всі такі. В мене 4 суди відбулися. три вп відкриті. Живу. Не переживайте.

Коли немає нічого, то що можна забрати? Буде чекати, не буде чекати. Проблеми виконавця. Якщо будете офіційно працювати -20відсотків буде знімати. Якщо більше виконавчих проваджень , то сумарно 50.майно батьків, чоловіка, родичів дальних і близьких ніхто чіпати не буде. Ми тут всі такі. В мене 4 суди відбулися. три вп відкриті. Живу. Не переживайте.
А ваше майно просто під арештом?????

А ваше майно просто під арештом?????
В мене фактично майна немає. Я вступила в спадщину будинку разом із сестрою. Документи не оформляю на себе. Постанови про арешт майна виконавець виніс. Рахунки заблоковані. Розблокувала на дві мінімалки. І живу. Три вп. Може потім будуть вираховувати 20 відсотків. Скоріше за все.

це стандартна процедура у виконавців
Скажіть, будь ласка,якщо вп закривають по неможливості його виконання,тобто не знаходять офіційного доходу ,то що з ним далі ?через скільки його знову відкривають??

Назад
Угорі