Сегодня начинаются просрочки по займам

• Автор теми Автор теми delena3113
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 185
  • Перегляди Перегляди 8K
Можливо ви праві. Із-за боргів не треба так переживати. Але треба себе настроїти на щось позитивніше. Ганьба так собі вирвалось.
От і правильно. І 4 тисячі доларів не така вже захмарна сума. А на відсотки взагалі уваги не звертайте, у своїх фантазіях вони рахують як їм хочеться, а по факту майже завжди можна закрити за тіло, просто потрібно трохи часу.

ваше предположение обманчиво
Знаю. Але вперше іти на просрочку напевно страшно. Знаю ,що заплатила їм десятки тисяч гривень відсотків,розумію,що вони нажилися на мені,але сама винна. На роботі в мене знають про мої борги. Дочці треба сказати.

Знаю. Але вперше іти на просрочку напевно страшно. Знаю ,що заплатила їм десятки тисяч гривень відсотків,розумію,що вони нажилися на мені,але сама винна. На роботі в мене знають про мої борги. Дочці треба сказати.
так скажите

Відкиньте страхи і почуття провини та сорому. На роботі знають і це вже дуже добре. А з донькою чому не поговорили дотепер?

Вы правы конечно, небыло у нас друг от друга таких таин, но вот началось... Настроюсь, подберу слова и скажу...

Я боюсь, что он потом себя накрутит. Будет переживать. Он не умеет отпускать проблемы.Возмущаться будет, скажет, что я не умею распоряжаться финансами. Я боюсь признаться, что я такая д*pa, что набрала этого г... Знаю, что он очень любит меня и я его и боюсь доверие потерять. Ну я не знаю...короче как то так. Да и просто боюсь его реакции, не хочу скандалить и нервничать..
. И чтоб он нервничал...
Лучше Вы расскажите,чем звонилки.

Согласен, по началу страшно до ужаса. Но с опытом, ты уже общаешься с ними как на базаре, кто сколько уступит, кто сколько даст. Это когда они уже прозвонят всех и поймут, что дело гиблое. Полгода уже и вообще тишина по звонкам, только после оплаты какого-то кредита активируется другой. И еще такая тенденция, если ты платишь два тела, то остальные об этом в курсе и просят тоже два тела, типо компания меньше не может. Но все они могут)

От і правильно. І 4 тисячі доларів не така вже захмарна сума. А на відсотки взагалі уваги не звертайте, у своїх фантазіях вони рахують як їм хочеться, а по факту майже завжди можна закрити за тіло, просто потрібно трохи часу.
тут на форумі можна знайти моральну підпримку. І виговоритися. В липні закрила майже всі позики. Лишилось 25 тис .грн. Мала їхати в Німеччину ,але захворіла на КОВІД. Потім наслідки від хвороби. А потім в паніці почала знову брати в інших МФО. І так проценти на проценти в геометричній прогресії.А тепер стіна. Трохи моторошно перші просрочки. Але на пролангації немає грошей. Зарплата мінімальна стала. Ледве на життя вистачає.

тут на форумі можна знайти моральну підпримку. І виговоритися. В липні закрила майже всі позики. Лишилось 25 тис .грн. Мала їхати в Німеччину ,але захворіла на КОВІД. Потім наслідки від хвороби. А потім в паніці почала знову брати в інших МФО. І так проценти на проценти в геометричній прогресії.А тепер стіна. Трохи моторошно перші просрочки. Але на пролангації немає грошей. Зарплата мінімальна стала. Ледве на життя вистачає.
Звичайно можна отримати підтримку. І поради. Нічого страшного у прострочках немає. Страшніше,коли коштів ледь на життя вистачає, а Ви думаєте чим пролонгувати.

Согласен, по началу страшно до ужаса. Но с опытом, ты уже общаешься с ними как на базаре, кто сколько уступит, кто сколько даст. Это когда они уже прозвонят всех и поймут, что дело гиблое. Полгода уже и вообще тишина по звонкам, только после оплаты какого-то кредита активируется другой. И еще такая тенденция, если ты платишь два тела, то остальные об этом в курсе и просят тоже два тела, типо компания меньше не может. Но все они могут)
Не знаю,как Вы,а я после всех их пакостей,что они мне сделали с..ки,и подорвали моё здоровье,нихр..на им платить не буду.
Звичайно можна отримати підтримку. І поради. Нічого страшного у прострочках немає. Страшніше,коли коштів ледь на життя вистачає, а Ви думаєте чим пролонгувати.
К сожалению не все это понимают и продолжают пролонгировать.Как же хочется,чтоб такие люди как можно быстрее одумались.

Відкиньте страхи і почуття провини та сорому. На роботі знають і це вже дуже добре. А з донькою чому не поговорили дотепер?
Соромно. І до цього часу так було "гладенько" Брав нові , закривав стара. А зараз вже бачу,що вляпалась і почалась паніка.

Соромно. І до цього часу так було "гладенько" Брав нові , закривав стара. А зараз вже бачу,що вляпалась і почалась паніка.
Не соромно!!! Соромно годувати шараги, а залишити їх без грошей - благородна справа) І паніка тут не потрібна. Скільки у Вас всього МФО?

Не знаю,как Вы,а я после всех их пакостей,что они мне сделали с..ки,и подорвали моё здоровье,нихр..на им платить не буду.
Рано или поздно проблемы такого рода нужно закрывать, но по мере возможностей. Тут уже сам факт долга, полный мороз, блоки карт, инн, такой радости не хочется никому. Я все таки сторонник того, что если взял, то отдай, желательно то, что брал. А там уже самим решать как выгодно. Без кредитов жизнь намного качественнее, как бы рекламы не пестрили. Радио, телевизор, интернет - везде займи займи займи...

Дякую за підтримку і поради.Бо в собі це все важко було тримати.Треба напевно піти по подарунки до свят для внучки. І жити далі. Займатися волотентерством.

Внегласная информация, что якобы один ты должен и все платят. Постатистике напомню, что за мфо. Но где-то из списка. Процент злостных неплательщиков 50%, люди у которых долги свыше 10 штук, это 30%, в итоге не платят и в просрочка 80% займеров. Остальные 20% типо платят, опять же по мнению коллектора.

Дякую за підтримку і поради.Бо в собі це все важко було тримати.Треба напевно піти по подарунки до свят для внучки. І жити далі. Займатися волотентерством.
Завжди будь ласка) Діліться) А на рахунок подарунків Ви праві! А шараги перетопчуться!

Просто много людей не осведомленно и заносит много денег. И из-за этого доходность даже самой борыжной конторы несколько сотен тысяч гривен. Значит выгодно, значит можно работать и зарабатывать на должниках. Нет кредитов - нет проблем, как оказывается. Грустно, но есть стимул заработать больше на погашение, жизнь, аренду, авто, отдых.

Очень страшно. Но возможно сегодня второй день по кредит плюсу. Вчера 15 сегодня еще ни одного , пришла смс. Вернуть или пролонг.

От так всегда проще сказать посторонним чем своим. Дочке нужно говорить. Я сама недавно , и только сегодня сказала маме .

Завжди будь ласка) Діліться) А на рахунок подарунків Ви праві! А шараги перетопчуться!
Вірно. Напевно спочатку трохи страшно. Якби зайшла на форум в липні,то може все було по
Це взагалі не та сума, за яку варто переживати. Буде можливість і бажання, закриєте колись. А зараз готуйтеся до свят)
Мені на роботі такі страшилки розказують.Якщо не дай Бог зі мною щось станеться,чи буде моя дочка платити мої борги?Майна не маю. Ще не успадкувала від мами. Я дуже боюся за свою внучку і дочку. Знаю,що прийняли новий закон про колекторів. Але якщо будуть рідним погрожувати ,куди звертатися?

Назад
Угорі