МаріяStanislav
Перевірений
- Дописи
- 429
- Реакції
- 209
- Бали
- 193
МаріяStanislav не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я знаю, що він саме юридично в нотаріуса писав якусь бумажку, що в разі загибелі 50% матері, 30% дитині (але лише після 18 років), і 20% сестрі. Тобто за ці 30% треба ще судитись, щоб отримати раніше.Не держава так робе а командування, про це є маса причин яких це може статися. Якщо Ви думаєте, якщо вони (командування) подали документи що військовий «безвісти зниклий» то, вони собі гроші гребуть. Я Вас розчарую, так це не працює. Так, спочатку фінансисти нараховують аліменти в потім, все інше.
Які причини можуть бути у разі «безвісті зниклого»?
1. Невідомо, де людина знаходиться. Тобто, прилетів дрон на позицію і потрібно мінімум три свідка, що підтверджують що військовий загинув.
2. Так, загинув але тіло не завжди є можливість забрати. Були такі ситуації, що все добре і можна забирати тіло. Тільки починаєш працювати в над тобою вже літає дрон 100 метрів над головою, його не чутно і не видно а по тобі працює все що в них є.
3. Людина, яка відповідає за організацію розслідування, у відрядженні або займається другою роботою, бо на неї покладено багато інших обов'язків.
Честно кажучи? Те що, Ви кажете що до 18 років дитина не зможе користуватися грошами, які їй було призначено у разі гибели батька, це абсурд - при наявності мозку в голові, ці кошти може отримати матір.
С приводу СЗЧ. Коли військовий скоїв СЗЧ, то всі його виплати заробітної плати та премії анулюється і навіть за минулий місяць якщо він не отримав в цьому місяці.