Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене в нихLilu, у мене тільки тиждень просрочки,ви добре тримається!!!!Рідні всіх уже мабуть обзвонили???
А мені ось Алекс такий лист прислав....Жаль а я так хотіла саме на відпочинок їхати
Станом на поточний момент Ваш кредит не погашено, тому ми переходимо до більш серйозних заходів для повернення заборгованості.
Документи, що стосуються Вашого кредиту, вже передаються до служби стягнення проблемних боргів.
На наступному етапі ми здійснимо заходи щодо обмеження Вашого виїзду за кордон!
Нагадуємо!!! Сьогодні останній шанс, щоб скористатися послугою продовження кредиту, для чого Вам необхідно сплатити лише відсотки за користування кредитом та комісію за послугу, замість всієї суми боргу. При цьому нараховані пені будуть перераховані на стандартний відсоток за кредитом.
Зв’яжіться з нами за телефонами:
+38 099 618 64 64
+38 097 618 64 64
Мне тоже сегодня такое прислали ))65 приблизно..До мене ще не приїжали лише до сусідки в неї 1.5 роки
Я тиждень з дому не виходила і не почула що бистрозайм приходив ,ех жаль
В мене з ними аналогічна ситуація, причому я умудрилась опдатити пролонгацію в той день, коли сайт не працював і потім скидала в вайбері чек, але нічого досі мені не списали(((У меня больше всего это конченые евро гроши после обешеного списание процентов когда у них сайт не работал в ноябре так некто ничего не списал и я им не платил за их ощибку За 2 месяца из тела в 7000 насчитали 52000. Я их послал и все
Я не знаю как у вас получилось продлить во время когда сайт не работал. Я вообще хотел закрыть его в тот день и не получилось. Ждал потом 8 дней когда сайт заработает. И толку никто ничего не списал. Одним словом конч.. ОниВ мене з ними аналогічна ситуація, причому я умудрилась опдатити пролонгацію в той день, коли сайт не працював і потім скидала в вайбері чек, але нічого досі мені не списали(((
Я через Приват24 платила по реквізитах і тому вийшло, я через історію платежів роздрукувала чек, чітко видно дату і час оплати, коли скинула ім - написали, що будуть розбиратись і все, тишина, лише робот і смс.Я не знаю как у вас получилось продлить во время когда сайт не работал. Я вообще хотел закрыть его в тот день и не получилось. Ждал потом 8 дней когда сайт заработает. И толку никто ничего не списал. Одним словом конч.. Они
Lilu, ви можете спокійно зайнятися процедурою банкротства. Почитайте про це.