Самые большие просрочки!

• Автор теми Автор теми safa1991
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 39K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Lilu, а скільки днів у вас просрочка там?

65 приблизно..До мене ще не приїжали лише до сусідки в неї 1.5 роки

Я тиждень з дому не виходила і не почула що бистрозайм приходив ,ех жаль

Вкладення

• Screenshot_2019-01-21-09-57-49-494_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-01-21-09-57-49-494_com.android.mms.webp
    42.5 Кб · Перегляди: 105
Lilu, у мене тільки тиждень просрочки,ви добре тримається!!!!Рідні всіх уже мабуть обзвонили???
А мені ось Алекс такий лист прислав....Жаль а я так хотіла саме на відпочинок їхати
Станом на поточний момент Ваш кредит не погашено, тому ми переходимо до більш серйозних заходів для повернення заборгованості.

Документи, що стосуються Вашого кредиту, вже передаються до служби стягнення проблемних боргів.

На наступному етапі ми здійснимо заходи щодо обмеження Вашого виїзду за кордон!

Нагадуємо!!! Сьогодні останній шанс, щоб скористатися послугою продовження кредиту, для чого Вам необхідно сплатити лише відсотки за користування кредитом та комісію за послугу, замість всієї суми боргу. При цьому нараховані пені будуть перераховані на стандартний відсоток за кредитом.

Зв’яжіться з нами за телефонами:

+38 099 618 64 64
+38 097 618 64 64

Lilu, у мене тільки тиждень просрочки,ви добре тримається!!!!Рідні всіх уже мабуть обзвонили???
А мені ось Алекс такий лист прислав....Жаль а я так хотіла саме на відпочинок їхати
Станом на поточний момент Ваш кредит не погашено, тому ми переходимо до більш серйозних заходів для повернення заборгованості.

Документи, що стосуються Вашого кредиту, вже передаються до служби стягнення проблемних боргів.

На наступному етапі ми здійснимо заходи щодо обмеження Вашого виїзду за кордон!

Нагадуємо!!! Сьогодні останній шанс, щоб скористатися послугою продовження кредиту, для чого Вам необхідно сплатити лише відсотки за користування кредитом та комісію за послугу, замість всієї суми боргу. При цьому нараховані пені будуть перераховані на стандартний відсоток за кредитом.

Зв’яжіться з нами за телефонами:

+38 099 618 64 64
+38 097 618 64 64
В мене в них
найбільша прострочка від 12.11.18 я просто ігнорую.в мене тіло в алекс 10000

Lilu, нічого собі,і що вони робили за цих 2 місяці?у мене 7 тисяч там тіло....

65 приблизно..До мене ще не приїжали лише до сусідки в неї 1.5 роки

Я тиждень з дому не виходила і не почула що бистрозайм приходив ,ех жаль
Мне тоже сегодня такое прислали ))

Lilu, ви взагалі ні з ким переговори не видете?

Перший тиждень говорила ,а зараз всі на блоці..

Може і говорила б але роботи бистрозайм і мілоан ********* кожні 5 хв

Lilu, думаєте щось віддати їм?бо найближчий місяць у мене 0

Lilu, бережіть себе і малечу!

vita, я не общаюсь совсем

У меня больше всего это конченые евро гроши после обешеного списание процентов когда у них сайт не работал в ноябре так некто ничего не списал и я им не платил за их ощибку За 2 месяца из тела в 7000 насчитали 52000. Я их послал и все
В мене з ними аналогічна ситуація, причому я умудрилась опдатити пролонгацію в той день, коли сайт не працював і потім скидала в вайбері чек, але нічого досі мені не списали(((

В мене з ними аналогічна ситуація, причому я умудрилась опдатити пролонгацію в той день, коли сайт не працював і потім скидала в вайбері чек, але нічого досі мені не списали(((
Я не знаю как у вас получилось продлить во время когда сайт не работал. Я вообще хотел закрыть его в тот день и не получилось. Ждал потом 8 дней когда сайт заработает. И толку никто ничего не списал. Одним словом конч.. Они

Я не знаю как у вас получилось продлить во время когда сайт не работал. Я вообще хотел закрыть его в тот день и не получилось. Ждал потом 8 дней когда сайт заработает. И толку никто ничего не списал. Одним словом конч.. Они
Я через Приват24 платила по реквізитах і тому вийшло, я через історію платежів роздрукувала чек, чітко видно дату і час оплати, коли скинула ім - написали, що будуть розбиратись і все, тишина, лише робот і смс.

,Lilu, у меня есть знакомый какой уже 2года ничего не отдавал и не собирается ииспокойно себя чувствует а я в первые дни после просрочки готова была выть потом нашла ваш форум и стала полегче но мораль их выдержать конечно тяжело

Lilu, ви можете спокійно зайнятися процедурою банкротства. Почитайте про це.

Lilu, ви можете спокійно зайнятися процедурою банкротства. Почитайте про це.

Закон еще не утвержден ! уже читал про это, и при всем при этом если не ошибаюсь то банкротом может объявить себя физическое либо у которого обязательства по кредиту по просрочке превышает 100 или 300 минимальных зарплат точно не помню! И то это не все так просто как кажется! Так что пока этот способ не досягаем, У МФО набрать такую суму не получится! Они не допустят суммарной просрочки боле чем указано в законе об банкротстве! просто продадут коллекторам а там попробуй докажи если нет договора , а если и есть у коллекторов договора что МФО вас продало им то я думаю они также не допустят общего долго превышающего минималку для банкротства!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі