Родители дважды вытягивали из долгов, и вот опять влезла

• Автор теми Автор теми Татьяна gof
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 284
  • Перегляди Перегляди 7K
Давайте зараз її заклюємо, щоб вона зразу в петлю???? Ви що? Да винна, але вихід є. Розумію, що її не потрібно за це по голіці гладити. Але! Хай іде до батьків і розповідає, що ті шахраї знов від неї щось хотять, хоча вже по три тіла її ж батьки їм раніше виплатили! Що не було чим їм же заплатити, тому і влізла! А не гатьбити її!

Вот это действительно дельный совет! Спасибо.
Ніхто її не клює і не ганьбить.
Просто втретє влізти і кричати про самогубство,якось трохи дивно.
Якби дійсно переживала б за батьків,то вдруге не лізла або хоча б допомогу їхню не приймала.
Таку людину вже не жаліти потрібно,а чарівного пенделя дати потрібно.

Знаю. Тільки що робити далі?
Мені себе теж не шкода
Розповідати батькам все як є.
Не приймати їхню матеріальну допомогу.
Пройти всі круги "пекла" при виході на прострочку.
Поступово власними силами закривати МФО.
Думаю вчетверте без гострої необхідності Вам не захочеться лізти в МФО.

А для того, щоб повчати, як обманювати своїх батьків історіями з шахраями, не відповідати за свої вчинки?
Так?
Н!! Може для того, щоб людину добити???? Поставити крапку жирну і на форумі в житті??? Вона пише, що дві шараги залишилось, брала, щоб їх перекрити і по колу. Що тут ще? Штовхнути людину в прірву останнім пенделем????? Дівчата, ви що??? Зрозуміло, що винна, то хоч ви не добивайте.

Девочки! Прекратите ругаться. Давайте дельные советы. Понятно, что все осуждают и так!
Я три раза ей советовала!Ещё раз надо повторить?Я считаю что лучше сказать правду,все равно вылезет!Все тайное становится явным!

Н!! Може для того, щоб людину добити???? Поставити крапку жирну і на форумі в житті??? Вона пише, що дві шараги залишилось, брала, щоб їх перекрити і по колу. Що тут ще? Штовхнути людину в прірву останнім пенделем????? Дівчата, ви що??? Зрозуміло, що винна, то хоч ви не добивайте.
вы знаете сколько здесь таких суицидников уже побывало.......

Я три раза ей советовала!Ещё раз надо повторить?Я считаю что лучше сказать правду,все равно вылезет!Все тайное становится явным!
Насчет родителей, пусть думает сама, как сказать, но не так, чтобы сразу инфаркт, а начать даже обманывать во благо. Сказать, что хотят ещё, что уже всё выплачено.

А мамі двух маленьких дітей, 8 і 3 років, що повністю залежать від неї, нормально говорити про самогубство?
Люди роками лікуються, щоб дітей мати, а тут таке багатство і немає для чого жити. Для дітей!

вы знаете сколько здесь таких суицидников уже побывало.......
Она здесь давно и я верю, что набралась погасить недогашенное. Или ещё банки крупные весели, как у меня например!

Понять ,что что-то в жизни у вас идет не так.....и менять ее.....и бороться за лучшую жизнь,от которой вы будете получать позитивные эмоции и радость,а главное дети у вас будут счастливыми,потому-что будут видеть маму которая не ноет,а бориться со всеми жизненными ситуациями.....И тогда дети будут тянуться в жизни добиться успеха.

А мамі двух маленьких дітей, 8 і 3 років, що повністю залежать від неї, нормально говорити про самогубство?
Люди роками лікуються, щоб дітей мати, а тут таке багатство і немає для чого жити. Для дітей!
НЕ нормально!!!!! І це факт! То краще так її до тями приводить, а не постійно казати що ти гімно

Не в прірву штовхнути, а розворушити!
НУ так ворушіть так, щоб не штовхнути! Якщо каже, що батьків це уб'є, то так воно може і статися ТРЕТІЙ раз!!!!!! Хай бреше во благо!!!! Але дуже акуратно. Каже, що знову щось хотять, що не брала.
Я извиняюсь,а точно один негатив?
Много

Татьяна gof, а яких порад ви чекаєте від нас?? Як вчинити наразі? Так за той час, що ви на форумі, ви вже ці всі поради повинні знати напам'ять і роздавати іншим))
Менше ніж півроку тому ви вже писали про самогубство через борги...вас підтримали і тут і ,як я розумію, рідні. Тепер серія номер 2? Що ви хочете почути? Яку пораду вам дати, щоб ви прийшли до тями?
Любляча мама ніколи в житті не задумає лишити себе життя і залишити дітей сиротами!!! Любляча донька ніколи на таке теж не піде!
Почніть з того, що зрозумійте, хто ви є))
Ви маленьке телятко-сосунець, чи ви тигриця, яка за спокій своїх близьких порве всіх на шматки? Хочу вірити, що друге...
Найлегше в житті - розпустити нюні, найважче - подивитись правді у вічі і навчитись жити заново)) найважче, але не неможливе!!
Я бажаю вам мудрості))

ваще пора для суицидников отдельный раздел создавать хай казяться себе .....
Самое печальное, что кто хочет жизнь окончить, никогда и никому об этом не расскажет. Об проблемах родственники и друзья узнают после.

Назад
Угорі