Распоряжение НацКом по Credit Kasa (Укр Кредит Финанс)

• Автор теми Автор теми Артем
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 676
  • Перегляди Перегляди 65K
у меня с ними все просто, устал общаться и не беру трубку. зарплату получил, созвонился, если готовы списать до тела, то оплачиваю, нет значит жду дальше.
Тоже так настроина. Будут на руках деньги на тело и процент, сама позвоню, а так нехрен батарею садить на телефоне своими звонками.

А я то думаю чего у меня сумма меньше стала. Было 10000,стало 8000.тело 3200.грозятся судом.

у меня с ними все просто, устал общаться и не беру трубку. зарплату получил, созвонился, если готовы списать до тела, то оплачиваю, нет значит жду дальше.
Тобі
umnik.gif
нема куди гроші діти?...
краще поїдь з дівчиною та купи гарну спідницю та черевички +/- на 500-баксіф і різноманітних шоколад та цукерок дітям на повну катушку, (або халадільник чи стіралку) користі більше буде.

Тобі
umnik.gif
нема куди гроші діти?...
краще поїдь з дівчиною та купи гарну спідницю та черевички +/- на 500-баксіф і різноманітних шоколад та цукерок дітям на повну катушку, (або халадільник чи стіралку) користі більше буде.
Я просто стремлюсь к спокойствию и шаг за шагом отдаю только то что взял, чужого мне не нужно.

Я просто стремлюсь к спокойствию и шаг за шагом отдаю только то что взял, чужого мне не нужно.
з чортами спокійного життя не буде. як би Ти не старався а їм мало. Там переважна більшість працюють аферистів над тим як народ розвести та киданути. і на постійноій основі.
марна трата зусиль та цінного часу.

Вони мають кришу і допоки мають підпитку жирітимуть, а нас з Тобою тим часом скорчить. Тож паразіти, гризуни, розумієш? як у шлунку
lol.gif

Хай йдуть на х...! потвори)
Живи на повні груди Ти!

Останнє редагування:
Просрочка уже полгода , брал 7000 теперь 35 ты с наказали, на реструктуризацию не идут говорят по договору не положено и только угрожают что все надо вернуть. Как быть?подскажите

Еще один участник, молодець такої ж думки.я за два роки пролонгаціями стільки віддав ужас страшно згадати в холодний піт кидае а зараз після погроз їхніх хй щось зараз получять

Evgenii, є два варіанта послати на хй або в суд

Явавгустевзяладеньги чтоб собрать детей в школш 12000в манивео. Отдать нечем было. Взяла в кредит кассе. Тампролангировала потом в сслоун. Для пролангации предыдущих и так набралось в нескольких. Топ кредит кредитап кредит плюс майкредит и Евро гроши. Милоан ... Везде Надо от дать .. Я Я не знаю как быть

Дали 2 дня все... Кроме сслоун и кредит кассы

Говорити, чим ви думали, коли це все брали , вже пізно!!!
Нічого нікому не платити ...ні з ким не спілкуватися !
Ніхто у вас нічого не відбере!
змінити телефон, видалити сторінки у соцмережах...змінити номери контактним особам!

Еще один участник, молодець такої ж думки.я за два роки пролонгаціями стільки віддав ужас страшно згадати в холодний піт кидае а зараз після погроз їхніх х..й щось зараз получять

Evgenii, є два варіанта послати на х..й або в суд
А скажите я могу первым подать на суд?Или как все это сделать правильно?

А если кредита нету на УБКИ? только на сайте МФО
В Україні декілька бюро кредитних історій !
УБКІ - це найбільше ...
є ще МБКІ , ПВБКІ, і ще менші ...
тому , немає в одному бюро, є в іншому!

Назад
Угорі