Рада временно отменила санкции за просроченные потребительские кредиты

• Автор теми Автор теми Bobchik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 224
  • Перегляди Перегляди 10K
Ходят слухи о вводе ч.положения.

Та вроде говорили что завезут Корона пиво и будут все личить

Та вроде говорили что завезут Корона пиво и будут все личить
Ну, если под корона чипсы, а девушкам корона шоколад, то норм))

Это Алекс ответили

Вкладення

• S00317-155243.webp
    S00317-155243.webp
    77.5 Кб · Перегляди: 128
Я ему тоже самое предложил. Ничего толком не ответил.
Ви йому умови ставте, або тіло або нічого платити не буду... Я ж кажу що довго його шатала і опля.. Погодився) удачі Вам)

Вкладення

• Screenshot_2020-03-17-16-43-52-209_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-03-17-16-43-52-209_com.android.mms.webp
    33.2 Кб · Перегляди: 112
Можно ли заставить мфо убрать с 1 марта все пеню и штрафи кроме процентов?

Ви йому умови ставте, або тіло або нічого платити не буду... Я ж кажу що довго його шатала і опля.. Погодився) удачі Вам)
А как дальше ? Согласились они на тело , что потом они сумму в кабинете меняют на тело или договор новый дают? И как вы договариваетесь , что говорите ? Мне не хотятят за тело закрыть

А когда я первая создала тему про кредитные каникулы меня все обсмеяли и закидали ?..абыдна.((

А как дальше ? Согласились они на тело , что потом они сумму в кабинете меняют на тело или договор новый дают? И как вы договариваетесь , что говорите ? Мне не хотятят за тело закрыть
Мені в вайбері написали щоб я повернула 51т.(тіло 20т.) я не погодилися, сказала що таких коштів не маю, тому мені запропонували 31т. Я знову відмовилась і сказала що оплачу лише тіло і ні копійки більше, так як були пролонгації, і через хв. 20 цей Вікторович погодився і дав мені на оплату 3 години, проте на свій страх і риск я оплатила 20т. без будь яких документів. Через 20 хв. повторно зайшла в кабінет і там уже кредит не було та прийшла довідка про закриття кредиту. Дуже боялась скидати таку суму, все скрінила, розуміючи що це не докази, проте оплатила... І мені повезло.

Аналогичная ситуация ! Теперь только 30 дней ,их ответ ,почему так , Потому что это правила компании на время карантина !
Дзвонила,говорять або оплатить повнистю або лонг на 30 днів,уpoды

Мені в вайбері написали щоб я повернула 51т.(тіло 20т.) я не погодилися, сказала що таких коштів не маю, тому мені запропонували 31т. Я знову відмовилась і сказала що оплачу лише тіло і ні копійки більше, так як були пролонгації, і через хв. 20 цей Вікторович погодився і дав мені на оплату 3 години, проте на свій страх і риск я оплатила 20т. без будь яких документів. Через 20 хв. повторно зайшла в кабінет і там уже кредит не було та прийшла довідка про закриття кредиту. Дуже боялась скидати таку суму, все скрінила, розуміючи що це не докази, проте оплатила... І мені повезло.
Мне вот Динеро предлагает с 9899 грн оплатить 6700 , тело 4800 , просрочка около 2-х мес , и я думаю после проплаты закроют или дальше будут требовать

Мне вот Динеро предлагает с 9899 грн оплатить 6700 , тело 4800 , просрочка около 2-х мес , и я думаю после проплаты закроют или дальше будут требовать
Динеро не знаю в мене там не має кредиту, взагалі на даний час залишилось 9 з 21... Проблемні мілоан (з 14 хочуть 46), Майкредіт(з 10 хочуть 25) та єврогроші (з 4 хочуть 19) вони зовсім на розмови не йдуть... Не знаю як їх закрити....

Назад
Угорі