Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та вроде говорили что завезут Корона пиво и будут все личитьХодят слухи о вводе ч.положения.
Ну, если под корона чипсы, а девушкам корона шоколад, то норм))Та вроде говорили что завезут Корона пиво и будут все личить
Та вроде говорили что завезут Корона пиво и будут все личить
і мені))Мне тоже прислали, уведомление в 2,5 раза) а просрочка 20+ дней ?
ніби від завтра вводятьХодят слухи о вводе ч.положения.
А мені єврогроші аж втричі збільшив ліміт.Две минуты назад зе кредит прислал о увеличении лимита)))
де то Ви таке слухали?і мені))
ніби від завтра вводять
и за меня просите, я тоже в делевчера обещали приехать... может попросить, что бы сразу и денег привезли)))
В такое время ни одногомикро займа не хватит на бумагу (((

тоже знакомая так говорит)))і мені))
ніби від завтра вводять
Две минуты назад зе кредит прислал о увеличении лимита)))
И мне)) а следом ещё 3 шарагиДве минуты назад зе кредит прислал о увеличении лимита)))
Ви йому умови ставте, або тіло або нічого платити не буду... Я ж кажу що довго його шатала і опля.. Погодився) удачі Вам)Я ему тоже самое предложил. Ничего толком не ответил.
Дякую)Ви йому умови ставте, або тіло або нічого платити не буду... Я ж кажу що довго його шатала і опля.. Погодився) удачі Вам)
Такая же фuгня, толькоИ мне)) а следом ещё 3 шараги
А как дальше ? Согласились они на тело , что потом они сумму в кабинете меняют на тело или договор новый дают? И как вы договариваетесь , что говорите ? Мне не хотятят за тело закрытьВи йому умови ставте, або тіло або нічого платити не буду... Я ж кажу що довго його шатала і опля.. Погодився) удачі Вам)
Мені в вайбері написали щоб я повернула 51т.(тіло 20т.) я не погодилися, сказала що таких коштів не маю, тому мені запропонували 31т. Я знову відмовилась і сказала що оплачу лише тіло і ні копійки більше, так як були пролонгації, і через хв. 20 цей Вікторович погодився і дав мені на оплату 3 години, проте на свій страх і риск я оплатила 20т. без будь яких документів. Через 20 хв. повторно зайшла в кабінет і там уже кредит не було та прийшла довідка про закриття кредиту. Дуже боялась скидати таку суму, все скрінила, розуміючи що це не докази, проте оплатила... І мені повезло.А как дальше ? Согласились они на тело , что потом они сумму в кабинете меняют на тело или договор новый дают? И как вы договариваетесь , что говорите ? Мне не хотятят за тело закрыть
Дзвонила,говорять або оплатить повнистю або лонг на 30 днів,уpoдыАналогичная ситуация ! Теперь только 30 дней ,их ответ ,почему так , Потому что это правила компании на время карантина !
Мне вот Динеро предлагает с 9899 грн оплатить 6700 , тело 4800 , просрочка около 2-х мес , и я думаю после проплаты закроют или дальше будут требоватьМені в вайбері написали щоб я повернула 51т.(тіло 20т.) я не погодилися, сказала що таких коштів не маю, тому мені запропонували 31т. Я знову відмовилась і сказала що оплачу лише тіло і ні копійки більше, так як були пролонгації, і через хв. 20 цей Вікторович погодився і дав мені на оплату 3 години, проте на свій страх і риск я оплатила 20т. без будь яких документів. Через 20 хв. повторно зайшла в кабінет і там уже кредит не було та прийшла довідка про закриття кредиту. Дуже боялась скидати таку суму, все скрінила, розуміючи що це не докази, проте оплатила... І мені повезло.
Динеро не знаю в мене там не має кредиту, взагалі на даний час залишилось 9 з 21... Проблемні мілоан (з 14 хочуть 46), Майкредіт(з 10 хочуть 25) та єврогроші (з 4 хочуть 19) вони зовсім на розмови не йдуть... Не знаю як їх закрити....Мне вот Динеро предлагает с 9899 грн оплатить 6700 , тело 4800 , просрочка около 2-х мес , и я думаю после проплаты закроют или дальше будут требовать
Ждите только телоМне вот Динеро предлагает с 9899 грн оплатить 6700 , тело 4800 , просрочка около 2-х мес , и я думаю после проплаты закроют или дальше будут требовать