Приходила поліція!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Народ така ситуація, прийшла тільки що сусідка і каже , тут до тебе приходили з поліції стукали , (мене не було вдома )до тебе , і прийшли залишили мені номер , на передзвони ... Я кажу їй, а що казали . Казали що ти писала заяву в інтернеті, але я не допитувала нічого, каже. Але це справді з поліції бо вона їх знає. Я дзвоню на цей номер але ніхто не піднімає , я так зрозуміла що це робочий якиїсь номер , багато разів дзвонила..... Я в шоці! Так от питання , чи може це бути повязано з тим що я писала місяць назад в кіберполіцію, на рахунок соціальних мереж?????Чи це щось інше може бути , Боже пишу руки так трусяться .... Що думати????

Але кіберполіція мала на електронку відповісти

Що робити що думати , я в паніці

Скажіть щось , бо здурію
поліція це не колектори вони діють в межах закону тому боятись нічого

поліція це не колектори вони діють в межах закону тому боятись нічого
якщо мфо подало заяву щодо шахрайства то вони приходили зясувати обставини тому нічого страшного немає кажіть їм все як є
Так набралася кредитів зараз неможу платити але від боргів не відмовляюся чекаю суду не переховуюсь

mr. Fix, а мфо могло подати заяву??

Карамбулька, можливо,так блеать у мене вже око дьоргаться почало(

Останнє редагування:
mr. Fix, а мфо могло подати заяву??
С какой вдруг радости??? Они никуда не могут подать, тем более в полицию. Уже писалось где-то мошенничество ещё доказать надо, а по факту никак!!!
Так что спокойствие, мой друг, только спокойствие!))

deathmetal, та знаю і не боюсь , зверху коментар почитайте, якиїсь дивний

deathmetal,
-Гуф ты умер?
-Не меня убило.
Отак з тим чуваком щось.

якщо мфо подало заяву щодо шахрайства то вони приходили зясувати обставини тому нічого страшного немає кажіть їм все як є
Так набралася кредитів зараз неможу платити але від боргів не відмовляюся чекаю суду не переховуюсь
Я не уловил всю глубину глубинного смысла данного повествования:scratch_one-s_head:

ОРЕНДУЙТЕ НА ПОЧТЕ почтовый ящик ,я там за два месяца пользования заплатила 80 гр
Надо ли ехать по месту прописки, чтобы ящик орендовать? Или можна в Киеве в ихнем главном офисе?

Мне интересно как узнать стала я уже звездой инета или нет? Я в соц сетях крайне редкий гость и все страницы закрыты от посторонних.

Я писала в кіберполіцію, теж на колекторів. Десь за місяць подзвонив участковий, під'їхав, записав показання із моїх слів та й на цьому все. Ні холодно ні жарко ні мені ні їм.

Shanti, розсилали моє фото , номер телефону ,всім моїм друзям , що я шахрайка в мене кредитів як у собаки бліх, шоб мені скинулися хто чим може , щоб віддати борг
Капець просто!!!

Мне интересно как узнать стала я уже звездой инета или нет? Я в соц сетях крайне редкий гость и все страницы закрыты от посторонних.
Тоже самое, самому интересно!)

и я писала в киберполицию по поводу смс с угрозами и примером рассылки в соц сети не знаю рассылали или нет но написано было если не оплатиш то завтра разашлем. все сети я поудаляла) но какой именно займ не знаю у меня их много.[/QUO

Мене Готівочка в ВК написала,що я убожество і допомогти зібрати кошти для мене,всім хто в друзях був.А я працюю педагогом вже 13р.думала помру від позору,заплатила пролонг. на 15днів 2400,завтра знов чекають,а я повний 00000

Мене Готівочка в ВК написала,що я убожество і допомогти зібрати кошти для мене,всім хто в друзях був.А я працюю педагогом вже 13р.думала помру від позору,заплатила пролонг. на 15днів 2400,завтра знов чекають,а я повний 00000
Тепер мене в сітях нема,вк удалила і фейсбук,ок поки що не можу змінила аватарку і нік.

Емілія)), так це напевно найбільший позор

Але я змогла викрутитися ,кожному в Пп написала, що це шахрай, (подробиці не буду розповідати), щоб заблокували його, вроді всі повірили ,

Емілія)),до роботи вашої ще не добралися!

Емілія)), так це напевно найбільший позор

Але я змогла викрутитися ,кожному в Пп написала, що це шахрай, (подробиці не буду розповідати), щоб заблокували його, вроді всі повірили ,

Емілія)),до роботи вашої ще не добралися!
До роботи Кредіт+ добрався

Емілія)), о вони в мене також перші до рідних добрались

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі