Приходила поліція!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Карамбулька, мені зараз дуже мало їх дзвонить. Раніше таке робилось, що думала з розуму зійду. А потім телефон вимкнула на деякий час, на зв'язок не виходила, налаштовувала себе морально, читала форум, вчилась розумно відповідати їм і давати відсіч. Зараз телефон включила, то якось аж дивуюсь, чи вони отупіли, чи я порозумнішала...

Ольга, В мене глобальні просрочки почались з грудня.
та нахрена вы с ними вообще общаетесь. у меня просрочки начались пару месяцев. я за это время не слышал ни одного оскорбления или угрозы. я просто не беру трубку. и все. жизнь прекрасна

та нахрена вы с ними вообще общаетесь. у меня просрочки начались пару месяцев. я за это время не слышал ни одного оскорбления или угрозы. я просто не беру трубку. и все. жизнь прекрасна
Вот тут соглашусь полностью. Ибо на почту они мне пишут один раз в 5 или 6 дней. Все остальное время тихо. А если бы я с ними общалась по телефону, наверное с ума бы давно уже сошла

Вот тут соглашусь полностью. Ибо на почту они мне пишут один раз в 5 или 6 дней. Все остальное время тихо. А если бы я с ними общалась по телефону, наверное с ума бы давно уже сошла
я с ними разговариваю только когда пьяный и злой. тогда оскорбления и угрозы слушают они. а когда трезвый включаю мороз.

В кого більше ніж 10 займів з просрочками,як багато і часто листи на почту приходять?мене кредит каса дістала цими листами.У мами сьогодні істерика із-за них (Каже що гроші ніхто не подарує,приїдуть уб'ють чи спалять хату.Стидно що вона через мене так мучається(((

В кого більше ніж 10 займів з просрочками,як багато і часто листи на почту приходять?мене кредит каса дістала цими листами.У мами сьогодні істерика із-за них (Каже що гроші ніхто не подарує,приїдуть уб'ють чи спалять хату.Стидно що вона через мене так мучається(((
у меня с дочкой на двоих штук 40. письма почти каждый день. а то и по два. закажите ящик на почте. будут туда складировать. домой носить не будут.

deathmetal, треба буде поїхати і зробити це,бо мама в селі живе а я там прописана от вони її і штурмують(довго у вас просрочка?

deathmetal, треба буде поїхати і зробити це,бо мама в селі живе а я там прописана от вони її і штурмують(довго у вас просрочка?
первые начались около двух месяцев.

первые начались около двух месяцев.
а ящик сделайте обязательно. и мама писем больше не увидит. а еще если у мамы есть телефон то поменяйте симку. а то могут найти. или установите ЧС

deathmetal, сімку змінила тиждень тому,і попередила що номер не світить і не прикріплять до привату(там пенсію получає)а за цей ящик ви діло говорите)дякую

Marija, ого , може це готівочка, вони їздять​

Shanti, і я ніби все знаю що казати , і як з ними розмовляти ,а як прийдеться і два слова неможу зліпити, сьогодні пару номерів дзвонило , то я піднімала,бо думала що з поліції пропущу, але як чула що то мфошки , то зразу скидала , і от я зранку підняла кілька раз , і почалося, просто раз за разом дзвонять що я тут неможу нормально написати.

Олечка, ви живете десь у місті, напевно великому?

Shanti, і я ніби все знаю що казати , і як з ними розмовляти ,а як прийдеться і два слова неможу зліпити, сьогодні пару номерів дзвонило , то я піднімала,бо думала що з поліції пропущу, але як чула що то мфошки , то зразу скидала , і от я зранку підняла кілька раз , і почалося, просто раз за разом дзвонять що я тут неможу нормально написати.

Олечка, ви живете десь у місті, напевно великому?
Не в великому контор их туй нема беру трубку хочу затягнути час дзвінків родичам і знайомим

Готівочку закрила були кошти на один займ вибрала їх і так неадекватів куча в моїх 34

Готівочку закрила були кошти на один займ вибрала їх і так неадекватів куча в моїх 34[/QUOTE]
"Ваша готівочка" так?

Олечка, то Вам було)♤

Готівочку закрила були кошти на один займ вибрала їх і так неадекватів куча в моїх 34
"Ваша готівочка" так?

Олечка, то Вам було)♤[/QUOTE]
Да Ваша готівочка просрочка була пару днів когось треба було закривати

Да Ваша готівочка просрочка була пару днів когось треба було закривати
Зрозуміла. Я просто з ними зараз воюю, але в мене просрочка уже 2 місяці.[/QUOTE]
Мені і без них достатньо з ким воювати

В кого більше ніж 10 займів з просрочками,як багато і часто листи на почту приходять?мене кредит каса дістала цими листами.У мами сьогодні істерика із-за них (Каже що гроші ніхто не подарує,приїдJуть уб'ють чи спалять хату.Стидно що вона через мене так мучається(((
ОРЕНДУЙТЕ НА ПОЧТЕ почтовый ящик ,я там за два месяца пользования заплатила 80 гр

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі