Приходила поліція!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
M245, а вот с етим пока не понятка у меня. Так уже вроди поняла что к чему и как действовать, и что от них можна ожидать

Вчора написала на електронну в кіберполіцію,сьогодні дзвонить до мене наш місцевий слідчий з поліції,каже завтра прийти писати заяву. Чи вказувати їм що да брала кредит?юрист каже писати нічого ні з ким не заключала,дзв дзвон невідомі, погрожують.
Я лично призналась сразу. Меня поняли и мы мило пообщались

Я написала заявление вручную, он мне сразу сказал, что ничего не обещает. Где то через неделю пришел ответ из полиции на бумаге, мол мы звонили, но там никто трубку не взял, короче отказались. Но эти меня какое-то время не беспокоили.не знаю, может и совпадение

Кто сталкивался с FIN x.Что от них ожидать? Ко мне уже второй день приезжают фотки на столбах клеят и письма привозят об оплате .Что дальше?Кто знает?

да это очередная фантазия ту*лодырых звонарей с грин фактора ( она же ваша готивочка )

вы в следущий раз спросите у них - а давно их полиция не шторбила ))) их уже трусили разок в городе Н и довольно неплохо:punish::punish:
ООО!!! Они полиции боятся как огня. Только на своём стоят нужно!! Я кстати из Нико. Просто пришла и сказала что не уйду пока договор переуступки Грин Фактору не отдадут. Фоткала все доки, какие у них в офисе нашла. Они сами полицию вызвали. Заяву на них накатала. Закрыли кредит и даже домой справку привезли, перепуганные и конченые

Вот, свои данные затерла и номер договора

Вкладення

• IMG_20190412_172808.webp
    IMG_20190412_172808.webp
    47.9 Кб · Перегляди: 94
Вы молодец!!! Так их!!

Ше в такому випадку й на ментів пару заяв накатати в прокуратуру за бездіяльність і тоді із чистою совістю ігнорити далі Мі-Фічні-Організації.
Яка різниця - брався кредит чи не брався по великому рахунку. Це не дає права тим гнидам тероризувати оточення і вішати на вуха лапшу. Не дає права залякувати слабких жінок, пенсіонерів. Одне діло - кредит, друге діло - вимагання чистої води.
Є кредитні зобов'язання, які не виконуються? Подавайте в суд, бітте. Там най рішать скільки, кому і чим віддавати.
В держ структурах на такому розслабоні більшість відробляє стаж до пенсії, що мене трохи підтрушує. Та не трохи, шляки трафляють.

Народ така ситуація, прийшла тільки що сусідка і каже , тут до тебе приходили з поліції стукали , (мене не було вдома )до тебе , і прийшли залишили мені номер , на передзвони ... Я кажу їй, а що казали . Казали що ти писала заяву в інтернеті, але я не допитувала нічого, каже. Але це справді з поліції бо вона їх знає. Я дзвоню на цей номер але ніхто не піднімає , я так зрозуміла що це робочий якиїсь номер , багато разів дзвонила..... Я в шоці! Так от питання , чи може це бути повязано з тим що я писала місяць назад в кіберполіцію, на рахунок соціальних мереж?????Чи це щось інше може бути , Боже пишу руки так трусяться .... Що думати????

Але кіберполіція мала на електронку відповісти

Що робити що думати , я в паніці

Скажіть щось , бо здурію[/QUOTтам із кіберполіції мали дзвонити якщо ви на дзвінки не відповідали то вони подали заяву в райвідділ вашої прописки і слідчий мав до вас прийти

я теж писала, але через урядову гарячу лінію, через 3 неділі позвонив участковий , я приїхала до нього він показав роздруківку те що я відпраляла але сказав що по суті він нічого не зможе зроюити дай все.... ось така історія)

ещё нет но вот теперь волнуюсь чогось(((( Оставляла неделю назад. а вы когда писали в кибер полицию?
Можно образец письма и сайт кибеполиции?
Post automatically merged:

До роботи Кредіт+ добрався
У меня на работе сказали : мы не имеем права разглашать всю личную информацию о сотрудника, делайте официальный запрос.

Останнє редагування:
Народ така ситуація, прийшла тільки що сусідка і каже , тут до тебе приходили з поліції стукали , (мене не було вдома )до тебе , і прийшли залишили мені номер , на передзвони ... Я кажу їй, а що казали . Казали що ти писала заяву в інтернеті, але я не допитувала нічого, каже. Але це справді з поліції бо вона їх знає. Я дзвоню на цей номер але ніхто не піднімає , я так зрозуміла що це робочий якиїсь номер , багато разів дзвонила..... Я в шоці! Так от питання , чи може це бути повязано з тим що я писала місяць назад в кіберполіцію, на рахунок соціальних мереж?????Чи це щось інше може бути , Боже пишу руки так трусяться .... Що думати????

Але кіберполіція мала на електронку відповісти

Що робити що думати , я в паніці

Скажіть щось , бо здурію
Да, может быть такое, могут прийти взять типа с ваших слов пояснения и тд, чтоб аля работу работать, типа вот мы приходили и тд

Люди подскажите пожалуйста с укр.почты пришло уведомление забрать какую-то хрень..от ТОВ ФРАНКО ПАК..Это кто такие и что им надо?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі