Приходила поліція!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Емілія)), ну раз продано по их мнению, то пусть лесом идут)

Мене Готівочка в ВК написала,що я убожество і допомогти зібрати кошти для мене,всім хто в друзях був.А я працюю педагогом вже 13р.думала помру від позору,заплатила пролонг. на 15днів 2400,завтра знов чекають,а я повний 00000

Тепер мене в сітях нема,вк удалила і фейсбук,ок поки що не можу змінила аватарку і нік.
Коллега, і ви туди ж..?

Я просто навіть незнаю, буває, як реагувати...
Моє світосприйняття наразі повністю рухноло... Полуда з очей спала... Світ не такий, яким я його уявляла, люди не такі...
Таке враження, що заново навчаюсь говорити і ходити...

Народ така ситуація, прийшла тільки що сусідка і каже , тут до тебе приходили з поліції стукали , (мене не було вдома )до тебе , і прийшли залишили мені номер , на передзвони ... Я кажу їй, а що казали . Казали що ти писала заяву в інтернеті, але я не допитувала нічого, каже. Але це справді з поліції бо вона їх знає. Я дзвоню на цей номер але ніхто не піднімає , я так зрозуміла що це робочий якиїсь номер , багато разів дзвонила..... Я в шоці! Так от питання , чи може це бути повязано з тим що я писала місяць назад в кіберполіцію, на рахунок соціальних мереж?????Чи це щось інше може бути , Боже пишу руки так трусяться .... Що думати????

Але кіберполіція мала на електронку відповісти

Що робити що думати , я в паніці

Скажіть щось , бо здурію
С чего вы взяли,шо то була полиция
Удостоверение они вашей соседкн показывали?
Сказали зачем приходили

Артем, ясно , дякую ,це добре , а то я впала в істерику

Shanti, що робив бистрозайм розсилку у фб
Та вы молодца
Если эти вонючки вам угрожают, так и надо делать

поліція це не колектори вони діють в межах закону тому боятись нічого

якщо мфо подало заяву щодо шахрайства то вони приходили зясувати обставини тому нічого страшного немає кажіть їм все як є
Так набралася кредитів зараз неможу платити але від боргів не відмовляюся чекаю суду не переховуюсь
Шо ты тут мелишь? Какое мфо блд может подать заявление ??? мне менты говорят шо МФо шайка п*д*р*сов невидимых и не хй им платить, пусть cocут хй и звонят в рельсу. Или ты совести хотел народу навеять?

Реальная проблема что некоторые наши родственники , знакомые или соседи . по своей тупости говорят им лишнего , не понимая под чью дудку пляшут. потом еще плетут сплетни и слухи с фрагментов. В итоге получается остросюжетный детектив о вас какие вы негодяи . Звучит это так как будто вы у ребенка денюжку отняли.

Карамбулька, можливо,так блеать у мене вже око дьоргаться почало(
Держите свой глаз под контролем!

Шо ты тут мелишь? Какое мфо блд может подать заявление ??? мне менты говорят шо МФо шайка п*д*р*сов невидимых и не х..й им платить, пусть cocут х..й и звонят в рельсу. Или ты совести хотел народу навеять?

Реальная проблема что некоторые наши родственники , знакомые или соседи . по своей тупости говорят им лишнего , не понимая под чью дудку пляшут. потом еще плетут сплетни и слухи с фрагментов. В итоге получается остросюжетный детектив о вас какие вы негодяи . Звучит это так как будто вы у ребенка денюжку отняли.

Да уж родственники это вообще бомба!!!
Звонит отцу звонилка и называет его по имени. Та он заявляет, что она меня знает, наверное знакомая какая то. Пиз...ц. только потому что она к нему по имени обратилась.
Во всё поверили во всё. И даже про тюрьму....
Это жесть... никогда не думала что родные будут хуже в много раз коллекторов...
Это жoпa...

Шо ты тут мелишь? Какое мфо блд может подать заявление ??? мне менты говорят шо МФо шайка п*д*р*сов невидимых и не х..й им платить, пусть cocут х..й и звонят в рельсу. Или ты совести хотел народу навеять?

Ты прав товарищ. Про меня фильм фентези снимать надо. ))) А вот родственники ведутся. )))

А все нету.))) А то вычеслят дофотошопят и все испортят фото))). Короче только избранные пусть знают меня в лицо:boast:
Так, вчора ж говорив, що тобі нічого боятись, а сьогодні в кущі???)

Коллега, і ви туди ж..?

Я просто навіть незнаю, буває, як реагувати...
Моє світосприйняття наразі повністю рухноло... Полуда з очей спала... Світ не такий, яким я його уявляла, люди не такі...
Таке враження, що заново навчаюсь говорити і ходити...

Шамтулька де бойовий позитив? В мене за сьогодні разів 30 дзвонили я забив і труку не беру

Шамтулька де бойовий позитив? В мене за сьогодні разів 30 дзвонили я забив і труку не беру
Привіт Віталька, я завжди на позитиві , як би там не було))

Vitaliy, а мені сьогодні навіть роботу пропонували, щоб було як кредити закривати!!!)

Не знаю скільки платять і якось не дуже хочу дізнатися))))

Вже так задовбали своїми дзвінками ,вчора ще відповідав а сьогодні вже ні, поставив без звуку і день на роботі пройшов краще як не слухаєш цого ниття, чому не платите коли будуть гроші, завтра теж не буду відповідати, а тебе як справи?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі