причини. чому ми взяли кредити?

• Автор теми Автор теми сергій75
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

сергій75

Форумчанин
Дописи
126
Реакції
78
Бали
68
сергій75 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
в цій темі пропоную писати причини взяття кредитів. так ми самі в собі розберемся і навчимся на своїх помилках.
в мене.
була робота, стабільний не великий доход+додатковий дохід від свого хобізма.
перший кредит приватбанка, сину на навчання, на ноутбук. кредит по кредитній картці привата.
далі розлучення, новий кредит в тій же картці привата, на нову дружину і на комплектуючі комп'ютера.
мнус в кредиті првата, я не відключив страховки, мінімальну суму ложу (2500 грн) а знімають 2800, перша помилка не уважність, відключи я років зо два страховки то булоб... але то минуле і мрії.
далі агріколь банк, проценти щадящі, якшо можна так назвати, на погашення двох в сумі 4000 грн. страховка включена в приваті.
далі на роботі перестають платити зарплату, де брать гроші? страховку виключив в свинячий голос.
і понєслась... перший пішов мфошники, монівео, алексредит, беру, ложу, знову беру, знову ложу, нехвата беру форзакредит. позичаю 1000грн, на пролангацію, не хвата, позичаю 2500 грн, хватило один закрить, беру там же щоб інший закрить. закриваю, там де закрив беру ще більшу суму, щоб третій закрить і взять ще більше, щоб проплатить 4000 грн в приваті та агріколі +пролонгацію.
далі дружина дає золото, щоб здав по ціні лому для пролангації, один гашу і відразу беру максимум дозволений.
тим часом з роботи розраховуюсь, три місяця зарплату не платять. заборгованість мені по зарплаті більш 10000 грн. в думках получу відам все на мфошки.(дякую що затримують, відадуть буде на благо сім'ї)
все не хвата ніде, з 6000 грн винен 9000 з копійками, на інші перестав ідивитись, сушу голову де взять...
і о чудо є форум оцей, як краплина води в пустелі...
на мій погляд, мені потрібно бути уважнішим, не надіяться на роботу тощо, є додатковий дохід всі сили кинуть на це.
ілюзія, чому я повинен корячиться за копійки, коли хтось палець об палець і має біль 20 000.
то є ілюзія і там є свої нюанси, коли вас просять відмовляйтесь.
коли вам відмовляють то не завжди мінус. хотів позичити 27000 грн під бешені відсотки, дякую тим людям, що відмовили.
сам живу ч частному секторі. весна, роботи по дому хвата, так без доходів, але голова не сохне про мфошників...
так що життя продовжується...
далі буде...

прошу добавляйте
не держіть в собі

То я не зрозуміла ви їх позакривали

ні, не закрив, і закривать не збираюсь, якщо вони законні то їм росходи покриє нац. банк України, якшо не законні, а вони такими є, то яз ними не маю справ. мфошки хай курять, я їм заплатив стільки бабла, алекс кредит вчора на емейл прислав картинку(бо то не договір) де написано шо я їм винен 9000 грн, бо брав 6000грн, процентна ставка 400 з лишнім відсотків, то кабальна угода, незалежно від того що її ніхто не підписував.
про те який у нас закон і як він діє то інше питання, але якшо опиратись на закони (змоєі точки розуміння) то люба кабальна угода не є законною і не має ніякої чиності.
хочеться почути пояснення юристів котрі є на форумі.

Які у вас просрочки

лікарня,аптека,лікарня,аптека... похорони - поминки...

я новачок в вашій сраві (маю на увазі форум). манівео АЖ 2 ДНІ ))), алекс АЖ 1 ДЕНЬ))). форза там пролонгація, дypak що заплатив.
картку яка була прив'язана до мфошників вчора поміняв.

кажуть дypak вчиться на своїх помилках. то не так. дypak це той шо не вчиться, а той хто не робе помилок той є мертвий...
ми не помилились, нас обманули шахраї.

з точки зору психології, чим бистріше і прискіплівіше розберемся в причинах помилок, то бистріше ми їх виправим і забудемо як страшний сон.

А у меня вот такая история.

Старшей дочечке было 3 года, вышла на работу, зарплата стабильная была, узнали, что у папы анкология 3 стадия, взялись за лечение, денег не хватало и понеслось... Взяла-продлила и т. д. Потом решила, что нужно брать и закрывать. Забеременела, начальство узнала, сказали выплатят дородовые (сумма в пределах 11000). И тут меня под€Бали, ни дородовые, ни зарплаты за 2 месяца,сокращение. И пошли просрочки, звонки, угрозы. Родила вторую доцю. Живу и радуюсь!

ми ті за кого себе маємо.
Stas якшо ви себе таким вважаєте, то ...

Родила вторую доцю. Живу и радуюсь!

я радий за вас відверто, якшо ще і мфошникам не повернули, то знімаю капелюха :hi:, респект і уважуха

сергій75, я не нуждаюсь в комментариях своих слов. Мы же здесь, вроде как, причины пишем, а не отчитываемся перед тобой, да?

Останнє редагування:
Stas так,звістно так, вибачте за некоректність :yes2::thank_you:

Потому что олень)
я тоже не от большого ума это сделала)))все,что тогда решилось этими деньгами, вполне можно было решить по-другому,хотя ситуация тогда была сложная...

в цій темі пропоную писати причини взяття кредитів. так ми самі в собі розберемся і навчимся на своїх помилках.
в мене.
була робота, стабільний не великий доход+додатковий дохід від свого хобізма.
перший кредит приватбанка, сину на навчання, на ноутбук. кредит по кредитній картці привата.
далі розлучення, новий кредит в тій же картці привата, на нову дружину і на комплектуючі комп'ютера.
мнус в кредиті првата, я не відключив страховки, мінімальну суму ложу (2500 грн) а знімають 2800, перша помилка не уважність, відключи я років зо два страховки то булоб... але то минуле і мрії.
далі агріколь банк, проценти щадящі, якшо можна так назвати, на погашення двох в сумі 4000 грн. страховка включена в приваті.
далі на роботі перестають платити зарплату, де брать гроші? страховку виключив в свинячий голос.
і понєслась... перший пішов мфошники, монівео, алексредит, беру, ложу, знову беру, знову ложу, нехвата беру форзакредит. позичаю 1000грн, на пролангацію, не хвата, позичаю 2500 грн, хватило один закрить, беру там же щоб інший закрить. закриваю, там де закрив беру ще більшу суму, щоб третій закрить і взять ще більше, щоб проплатить 4000 грн в приваті та агріколі +пролонгацію.
далі дружина дає золото, щоб здав по ціні лому для пролангації, один гашу і відразу беру максимум дозволений.
тим часом з роботи розраховуюсь, три місяця зарплату не платять. заборгованість мені по зарплаті більш 10000 грн. в думках получу відам все на мфошки.(дякую що затримують, відадуть буде на благо сім'ї)
все не хвата ніде, з 6000 грн винен 9000 з копійками, на інші перестав ідивитись, сушу голову де взять...
і о чудо є форум оцей, як краплина води в пустелі...
на мій погляд, мені потрібно бути уважнішим, не надіяться на роботу тощо, є додатковий дохід всі сили кинуть на це.
ілюзія, чому я повинен корячиться за копійки, коли хтось палець об палець і має біль 20 000.
то є ілюзія і там є свої нюанси, коли вас просять відмовляйтесь.
коли вам відмовляють то не завжди мінус. хотів позичити 27000 грн під бешені відсотки, дякую тим людям, що відмовили.
сам живу ч частному секторі. весна, роботи по дому хвата, так без доходів, але голова не сохне про мфошників...
так що життя продовжується...
далі буде...

прошу добавляйте
не держіть в собі
"Пороблено"))))))

Брав із різних причин, на той момент не працював думав найду роботу віддам.Коли найшов роботу то зрозумів що одної зарплати не вистачить щоб віддати всі кредити та і собі потрібно щось їсти.Зараз розумію що не потрібно було брати кредити і без них би викрутився )

А у меня вот такая история.

Старшей дочечке было 3 года, вышла на работу, зарплата стабильная была, узнали, что у папы анкология 3 стадия, взялись за лечение, денег не хватало и понеслось... Взяла-продлила и т. д. Потом решила, что нужно брать и закрывать. Забеременела, начальство узнала, сказали выплатят дородовые (сумма в пределах 11000). И тут меня под€Бали, ни дородовые, ни зарплаты за 2 месяца,сокращение. И пошли просрочки, звонки, угрозы. Родила вторую доцю. Живу и радуюсь!
Молодец! Я тоже живу и радуюсь) Кто-то поддерживает из окружения, кто-то гнобит... Тоже родила вторую доченьку) А влезла в эту кабалу, потому что муж вечно в поисках роботы, жили на мою зп на съёмной квартире, с квартиры выгнали, пришлось срочно новую снимать, а в Киеве чтобы снять, надо сразу за 1 и 2 месяц заплатить+ риелтору+ перевозка вещей. В итоге нагреблась, два на дело взяла, остальные чтоб перекрыть другие(((( Было 17 мфо + банк, сейчас 11 мфо + банк, но в банке просрочку не допускаю. А вот с мфо борюсь, на всех накатала в нацком, одним плачу реструктуризацию

ми ті за кого себе маємо.
Stas якшо ви себе таким вважаєте, то ...

я радий за вас відверто, якшо ще і мфошникам не повернули, то знімаю капелюха :hi:, респект і уважуха
Не одному, не платила и не собираюсь так как они уже и так всех обзвонил)

Молодчаги все,кто забил на оплату!!!
По себе,о причинах:
Я Чп больше 10лет,пост кручусь,новые темы,траты,доходы и прочее
Налоги,аренды и пр
Я постоянно напрягаю мозги как и чем заниматься,без капитала это не реально, кто бы что не пи&дел
Мой мозг привык так действовать: взял,воткнут,прикрутил,заработал,потерял
Мне это привычно
Мфо как вариант оборотных
Так что для меня это норм и не страшно
Спасибо неньке за такие условия, при кот Чп пост петляет,честно зарабатывая не на проституции,не на наркотиках и оружии,а услугах и товарах

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі