Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене теж таке саме тіло, 25 день , чекаю 50 дня, але менеджер впертий як осел , і брехун великий , я навіть не знаю як світ таких людей носитьТіло 450
В мене теж 25-26 день та вони всі такі тамВ мене теж таке саме тіло, 25 день , чекаю 50 дня, але менеджер впертий як осел , і брехун великий , я навіть не знаю як світ таких людей носить
На 50 день зазвичай вони пропонують більш менш нормальні умови ? Чи теж будуть хотіти із 450 1400 ідіотиВ мене теж 25-26 день та вони всі такі там
Я якось їм звонив щоб домовитись а він каже ви заховалисьвообще попаяні
Оточення сильно задрачують? Бо в мене наче покамісь тільки батьківДо теми в мене в бітів сьогодні 41 день з 22.05 по сьогодні тільки пуш про розклейка фото, погрози роботою, керівництвом, сьогодні знову написали, 22.05 хотіли 5600 сьогодні вже 4600 що буде далі, покищо повідомлення на вайбер ігнорую, нового нічого від них не отримаю. Кріпсі і лігткредо чи як їх там, там погрози але також уже майже 30 днів погрози на які я не ведуть, от і питання виникло що будуть робити далі?
В мене вчора весь мій телефонний список обдзвонили і смс відправили.Оточення сильно задрачують? Бо в мене наче покамісь тільки батьків
З 044391 то випадково не біти можуть звонити?
Не знаю по факту тільки один контакт трогали але вона їх в блок, постійно кидала, сьогодні написали походу тільки мені,Оточення сильно задрачують? Бо в мене наче покамісь тільки батьків
З 044391 то випадково не біти можуть звонити?
А які у Вас тіла у кожній криптоконторі?До теми в мене в бітів сьогодні 41 день з 22.05 по сьогодні тільки пуш про розклейка фото, погрози роботою, керівництвом, сьогодні знову написали, 22.05 хотіли 5600 сьогодні вже 4600 що буде далі, покищо повідомлення на вайбер ігнорую, нового нічого від них не отримаю. Кріпсі і лігткредо чи як їх там, там погрози але також уже майже 30 днів погрози на які я не ведуть, от і питання виникло що будуть робити далі?
Чи працюють біти у вихідні хто знає?А які у Вас тіла у кожній криптоконторі?
24/7 працюютьЧи працюють біти у вихідні хто знає?
Так, працюють. При чому не тільки в день, а й вночі деякіЧи працюють біти у вихідні хто знає?
Вам дзвонили вночі? Просто мені поки що ні, може тому що мало днів протермінування.Так, працюють. При чому не тільки в день, а й вночі деякі
Мені дзвонятьВам дзвонили вночі? Просто мені поки що ні, може тому що мало днів протермінування.
Скільки у вас днів протермінування?Мені дзвонять
За тіло Вам не пропонували закрити?Більше 3 місяців
Доброго дняЯк у вас сьогодні день пройшов, чи була розсилка??
Ну як і в мене на 22 другий день почали активно працювати. Розіслали всім 100 % смс повідомлення про сплату моєї заборгованості. Дали годину їм![]()
Правда тільки в тому, що одні зрозуміли, а інші в паніці були.
НіЗа тіло Вам не пропонували закрити?
На 22 день відправили багатьом смс в вайбер, а через 2 години пішла розсилка смс по всій телефонній книзі( всі номера що були в телефоні, пришла даже на мій інший номер телефону який був записаний ). На інший день прислали акцію з 160000тис закрити за 93000тис. при тілові 450 юсдт , я звісно не оплатив.. Поки що дзвонить робот. Сьогодні пришла смс ,що виїздна група вже їде , а потім інша смс що починають працювати з оточенням.Чекаю, що буде завтра. На сьогоднішній день 25 днів протермінування. Чекаю на лояльні умови від них.Доброго дня
А усім це кому саме? Контактам із телефоної книги чи близькому оточенню? Як у Вас зараз справи? І який термін прртермінування? У мені сьогодні 21-ий день, поки нічого, переживаю що може початись завтра
Сильно вас достають і ваших знайомих?