Bitcapital Просрочення в биткепитал

• Автор теми Автор теми Єнотік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 2K
В мене теж таке саме тіло, 25 день , чекаю 50 дня, але менеджер впертий як осел , і брехун великий , я навіть не знаю як світ таких людей носить
В мене теж 25-26 день та вони всі такі там

Я якось їм звонив щоб домовитись а він каже ви заховались😂 вообще попаяні

В мене теж 25-26 день та вони всі такі там

Я якось їм звонив щоб домовитись а він каже ви заховались😂 вообще попаяні
На 50 день зазвичай вони пропонують більш менш нормальні умови ? Чи теж будуть хотіти із 450 1400 ідіоти

До теми в мене в бітів сьогодні 41 день з 22.05 по сьогодні тільки пуш про розклейка фото, погрози роботою, керівництвом, сьогодні знову написали, 22.05 хотіли 5600 сьогодні вже 4600 що буде далі, покищо повідомлення на вайбер ігнорую, нового нічого від них не отримаю. Кріпсі і лігткредо чи як їх там, там погрози але також уже майже 30 днів погрози на які я не ведуть, от і питання виникло що будуть робити далі?

До теми в мене в бітів сьогодні 41 день з 22.05 по сьогодні тільки пуш про розклейка фото, погрози роботою, керівництвом, сьогодні знову написали, 22.05 хотіли 5600 сьогодні вже 4600 що буде далі, покищо повідомлення на вайбер ігнорую, нового нічого від них не отримаю. Кріпсі і лігткредо чи як їх там, там погрози але також уже майже 30 днів погрози на які я не ведуть, от і питання виникло що будуть робити далі?
Оточення сильно задрачують? Бо в мене наче покамісь тільки батьків

З 044391 то випадково не біти можуть звонити?

В кого як день пройшов? В мене тільки робот дзвонив і все. Давали знижку до шостої щоб я оплатив, але з такою знижкою пішли вони в *****.

В мене вчора весь мій телефонний список обдзвонили і смс відправили.

Не знаю по факту тільки один контакт трогали але вона їх в блок, постійно кидала, сьогодні написали походу тільки мені,

Назад
Угорі