Єнотік
Форумчанин
- Дописи
- 111
- Реакції
- 17
- Бали
- 43
Єнотік не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
скільки просрочення у васВ мене вже тіло просять але євроколект
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
скільки просрочення у васВ мене вже тіло просять але євроколект
Ніяк, на перший день подзв в 8:10 ранку - ввічливо розмовляли, потім на 21 писали мені з погрозами і все. Більше нікому і нічого.А як у вас себе вели за 99 днів ? Жесть після 50 го дня була?
Це бит кепитал?Ніяк, на перший день подзв в 8:10 ранку - ввічливо розмовляли, потім на 21 писали мені з погрозами і все. Більше нікому і нічого.
Більше рокускільки просрочення у вас
В кожен день ? Чи напливами теролили ?Батьків з місяць і наче все зараз ні слуху ні духу від них
Було там пару раз звонили і на тиждень пропадали і потім зновВ кожен день ? Чи напливами теролили ?
Да, але з кріпсі майже аналогічно було. Кріпсі на 51 день самі запропонували 1,3 тіла (тіло 100, закрила за 130) . Біти на 99 дні змогла закритьЦе бит кепитал?
Да, але з кріпсі майже аналогічно було. Кріпсі на 51 день самі запропонували 1,3 тіла (тіло 100, закрила за 130) . Біти на 99 дні змогла закрить
А у вас у битов приложение было?Да, але з кріпсі майже аналогічно було. Кріпсі на 51 день самі запропонували 1,3 тіла (тіло 100, закрила за 130) . Біти на 99 дні змогла закрить
Сьогодні на 22 день пішла розсилка по номерам телефону. А до цього часу тільки робот дзвонив.Как у кого по битам? 23 й день пока звонит робот
Смс розсилка по контактах?Сьогодні на 22 день пішла розсилка по номерам телефону. А до цього часу тільки робот дзвонив.
Так. І почали дзвонити як притрушені, на вайбер,ватцап,телеграм.Смс розсилка по контактах?
Вам чи іншим також?Так. І почали дзвонити як притрушені, на вайбер,ватцап,телеграм.
В мене з ранку вже 29 пропущенних від них.Смс розсилка по контактах?
Батькові точно дзвонили , а за інших незнаю покищо ніхто не дзвонив мені.Вам чи іншим також?
Розсилку по номерам телефону роблять, а потім в вайбер скидають кому відправили.Вам чи іншим також?
Яка сума у Вас? В мене з 450 вже 3100.В мене поки 1 раз робот звонив і все думаю може чекають поки сума норм набіжить