Bitcapital Просрочення в биткепитал

• Автор теми Автор теми Єнотік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 2K
Комусь сьогодні приходило?

"Bil'she 40 osib otrimaye sms informuvannya! Terminovo zakrijte dogovir! Uniknit' naslidki. Znizhka do 90% - 300 LCOR.

я з бітами справи не мав, але вони мені якось в тєлєгу скинули фото якогось мужика з паспортом і розповіддю про те, який він шахрай і сволоч...а я тоді був саме трохи випивши, тож замість забанити відреагував, але трохи стрьомно - скинув їм у відповідь...еммм, пардон - фото члена...:secret: звісно не свого - знайшов у відкритих джерелах інтернету побільшого.. :crazy: Більше вони мене не турбували.

Багатьом скинули ?
Я думаю що так. Вони скинули даже тим людям ,що в мене немає номерів в телефоній книзі. Сьогодні якийсь треш. Це вони зробили розсилку на номери смс повідомлення.

Багатьом скинули ?
А це через вайбер і ватцап.

Вкладення

• IMG-20260604-WA0001.webp
    IMG-20260604-WA0001.webp
    36.5 Кб · Перегляди: 53
  • Screenshot_20260604_133714_Viber.webp
    Screenshot_20260604_133714_Viber.webp
    42.2 Кб · Перегляди: 53
Я думаю що так. Вони скинули даже тим людям ,що в мене немає номерів в телефоній книзі. Сьогодні якийсь треш. Це вони зробили розсилку на номери смс повідомлення.

це у вас який день сьогодні?

ситуація в мене дуже складна , я декілька місяців тому закрила всі кредити які на мене набрав мій колишній чоловік ( лудоман)закривала я із з 2023 року , вчора дізналася шо він в біт кепітал в мене є кредит , 23 дні протермінування, та кріспі 18 червня дата оплати , надавила на нього це зробив він , я будучи неуважною не заблокувала кабінети , одним словом в мене є кредити знову , заяву я в поліцію написала , сьогодні дзвонив слідчий але як я розумію це все фігня і ніхто нічого не буде робити , вчора біти зробили розсилку смс моїй бабусі , батьку та сестрі ( принаймні більше ніхто не казав мені нічого ) минулого разу я закрила біти на 50 день за 1.5 тіла зараз вони нарахували з 450 , 1700 я зранку спілкувалася з менеджером він тупий осел і з ними нічого не домовишся , що мені порадите робити в цій ситуації? Найбільше панікує і робить мені нерви моя бабуся що я винна борги , і тд . я працюю та живу Нідерландах , в мене тут нове життя , я можу забити і не платити але все ж таки мої рідні і колишній тварина , сказав що кошти він поверне але він не зробить це я це вже проходила , що будуть робити далі біти? Та що порадите робити ? Викидати в болото гроші я не хочу я лише почала нормально жити і спокійно жити .

ситуація в мене дуже складна , я декілька місяців тому закрила всі кредити які на мене набрав мій колишній чоловік ( лудоман)закривала я із з 2023 року , вчора дізналася шо він в біт кепітал в мене є кредит , 23 дні протермінування, та кріспі 18 червня дата оплати , надавила на нього це зробив він , я будучи неуважною не заблокувала кабінети , одним словом в мене є кредити знову , заяву я в поліцію написала , сьогодні дзвонив слідчий але як я розумію це все фігня і ніхто нічого не буде робити , вчора біти зробили розсилку смс моїй бабусі , батьку та сестрі ( принаймні більше ніхто не казав мені нічого ) минулого разу я закрила біти на 50 день за 1.5 тіла зараз вони нарахували з 450 , 1700 я зранку спілкувалася з менеджером він тупий осел і з ними нічого не домовишся , що мені порадите робити в цій ситуації? Найбільше панікує і робить мені нерви моя бабуся що я винна борги , і тд . я працюю та живу Нідерландах , в мене тут нове життя , я можу забити і не платити але все ж таки мої рідні і колишній тварина , сказав що кошти він поверне але він не зробить це я це вже проходила , що будуть робити далі біти? Та що порадите робити ? Викидати в болото гроші я не хочу я лише почала нормально жити і спокійно жити .
Забийте х@@й, тим більше ви закордоном. Ніхто нічого Вам не зробить, змініть номер і живіть спокійно, а рідним так і скажіть що ваш колишній набрав кредитів в шахраїв

Добрий ранок, розкажіть в кого як справи станом на зараз в биткепитал?
Знаю, що тут вже багато розмов про це, але мене цікавить, як саме вони поводять себе зараз
В мене вже десь 55+ днів просрочки в бітів, кріпсі та лайткредо. Повний комплект ) за цей час біти декілька разів писали на вайбер і скидували погрози мені, що паспорт піде по оточенню. кріпсі теж так робили. лайткредо пишуть тільки у тг. Поки взагалі террору не було. Декілька разів телефонували батькам, але ті їх послали. Всі шлють тільки смс розсилку

Був в мене застосонок Є-гроші, якому я випадково надав доступ до контактів. Писав їм лист про відзив на згоду про обробку персональних даних третіх осіб. поки і їм кредит не повертаю. можливо через це мене і ці криптошараги не чіпають, не знаб

Щось вони наче з розрахунком помилились , в грн це 135 к виходить , і тут *********😂

Щось вони наче з розрахунком помилились , в грн це 135 к виходить , і тут *********😂
Сьогодні просто жесть у мене. Інтересно скільки вони так днів чи місяців теререзують ви не знаєте?

Сьогодні просто жесть у мене. Інтересно скільки вони так днів чи місяців теререзують ви не знаєте?
Та хз читав що місяці2-3 і потом тиша наче , в мене кріпсі місяці 1.5 кошмарили оточення і пропали,вже пів року просрочки

Та хз читав що місяці2-3 і потом тиша наче , в мене кріпсі місяці 1.5 кошмарили оточення і пропали,вже пів року просрочки
1.5 місяця від дня просрочки, чи від дня коли почали дзвонити чи писати?

Багатьом скинули ?
Як у вас сьогодні день пройшов, чи була розсилка??

Від дня коли почали звонити в звонили щось наче 22 й -23 й день
Ну як і в мене на 22 другий день почали активно працювати. Розіслали всім 100 % смс повідомлення про сплату моєї заборгованості. Дали годину їм😁
Правда тільки в тому, що одні зрозуміли, а інші в паніці були.

Назад
Угорі