Bitcapital Просрочення в биткепитал

• Автор теми Автор теми Єнотік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 2K
Як у вас сьогодні день пройшов, чи була розсилка??

Ну як і в мене на 22 другий день почали активно працювати. Розіслали всім 100 % смс повідомлення про сплату моєї заборгованості. Дали годину їм😁
Правда тільки в тому, що одні зрозуміли, а інші в паніці були.
В мене батьки , так спочатку були в потім стали ігнорувати і все так само як і з бітами зараз , батькові звонять але не звертає увагу

В мене вже десь 55+ днів просрочки в бітів, кріпсі та лайткредо. Повний комплект ) за цей час біти декілька разів писали на вайбер і скидували погрози мені, що паспорт піде по оточенню. кріпсі теж так робили. лайткредо пишуть тільки у тг. Поки взагалі террору не було. Декілька разів телефонували батькам, але ті їх послали. Всі шлють тільки смс розсилку

Був в мене застосонок Є-гроші, якому я випадково надав доступ до контактів. Писав їм лист про відзив на згоду про обробку персональних даних третіх осіб. поки і їм кредит не повертаю. можливо через це мене і ці криптошараги не чіпають, не знаб
Смс розсилка кожного дня?? І який текст пишуть якщо можна дізнатися у вас?

Смс розсилка кожного дня?? І який текст пишуть якщо можна дізнатися у вас?
Та пишуть що максимальна знижка, закрий позику, уникни інформування оточення/збережи спокій рідних. Сьогодня прийшло, що більше 40 осіб дізнається, тому закрий позику.
Але такий спам йде майже кожного дня від кріпсі та лайткредо. Біти чогось не пишуть, або я випадково їх заблокував і вони вже і з корзини видалились. Біти тільки у вайбер пишуть

Забийте х@@й, тим більше ви закордоном. Ніхто нічого Вам не зробить, змініть номер і живіть спокійно, а рідним так і скажіть що ваш колишній набрав кредитів в шахраїв
Щоб ви розуміли настільки вони відбиті це жах , смс надіслали як я розумію всій моїй телефонній книжкі і при тому я не знаю звідки вона в них

Та пишуть що максимальна знижка, закрий позику, уникни інформування оточення/збережи спокій рідних. Сьогодня прийшло, що більше 40 осіб дізнається, тому закрий позику.
Але такий спам йде майже кожного дня від кріпсі та лайткредо. Біти чогось не пишуть, або я випадково їх заблокував і вони вже і з корзини видалились. Біти тільки у вайбер пишуть
Мені теж пропонують знижку із тіла 450 хочуть 1100, коли вони запропонують адекватні умови ? Скільки треба терпіти терор, якщо б не чіпали мою бабусю я б нічого не платила і навіть

Як вони взагалі працюють як я зрозуміла спочатку перша хвиля це 20-25 день ? А далі коли ?

Щоб ви розуміли настільки вони відбиті це жах , смс надіслали як я розумію всій моїй телефонній книжкі і при тому я не знаю звідки вона в них

Мені теж пропонують знижку із тіла 450 хочуть 1100, коли вони запропонують адекватні умови ? Скільки треба терпіти терор, якщо б не чіпали мою бабусю я б нічого не платила і навіть

Як вони взагалі працюють як я зрозуміла спочатку перша хвиля це 20-25 день ? А далі коли ?
Як я розумію, із часом вони заспокоюються та приблизно через декілька місяців, якщо на них не реагувати, просто починають діставати тільки вас. Але це те, як я розумію
В мене 50+ день, пропонують приблизно 1,5 тіла. До цього пропонували закрити зі знижкою за 5 тіл)
Але, якщо ви їх закриєте та навіть заблокуєте кабінет, з часом вони можуть взяти на вас нову позику і все почнеться заново. Тому краще дійсно забити, можливо змінити номер телефону бабусі

ситуація в мене дуже складна , я декілька місяців тому закрила всі кредити які на мене набрав мій колишній чоловік ( лудоман)закривала я із з 2023 року , вчора дізналася шо він в біт кепітал в мене є кредит , 23 дні протермінування, та кріспі 18 червня дата оплати , надавила на нього це зробив він , я будучи неуважною не заблокувала кабінети , одним словом в мене є кредити знову , заяву я в поліцію написала , сьогодні дзвонив слідчий але як я розумію це все фігня і ніхто нічого не буде робити , вчора біти зробили розсилку смс моїй бабусі , батьку та сестрі ( принаймні більше ніхто не казав мені нічого ) минулого разу я закрила біти на 50 день за 1.5 тіла зараз вони нарахували з 450 , 1700 я зранку спілкувалася з менеджером він тупий осел і з ними нічого не домовишся , що мені порадите робити в цій ситуації? Найбільше панікує і робить мені нерви моя бабуся що я винна борги , і тд . я працюю та живу Нідерландах , в мене тут нове життя , я можу забити і не платити але все ж таки мої рідні і колишній тварина , сказав що кошти він поверне але він не зробить це я це вже проходила , що будуть робити далі біти? Та що порадите робити ? Викидати в болото гроші я не хочу я лише почала нормально жити і спокійно жити .
оце то треш...
сумно

Як я розумію, із часом вони заспокоюються та приблизно через декілька місяців, якщо на них не реагувати, просто починають діставати тільки вас. Але це те, як я розумію
В мене 50+ день, пропонують приблизно 1,5 тіла. До цього пропонували закрити зі знижкою за 5 тіл)
Але, якщо ви їх закриєте та навіть заблокуєте кабінет, з часом вони можуть взяти на вас нову позику і все почнеться заново. Тому краще дійсно забити, можливо змінити номер телефону бабусі
У вас велике було тіло?

Назад
Угорі