ситуація в мене дуже складна , я декілька місяців тому закрила всі кредити які на мене набрав мій колишній чоловік ( лудоман)закривала я із з 2023 року , вчора дізналася шо він в біт кепітал в мене є кредит , 23 дні протермінування, та кріспі 18 червня дата оплати , надавила на нього це зробив він , я будучи неуважною не заблокувала кабінети , одним словом в мене є кредити знову , заяву я в поліцію написала , сьогодні дзвонив слідчий але як я розумію це все фігня і ніхто нічого не буде робити , вчора біти зробили розсилку смс моїй бабусі , батьку та сестрі ( принаймні більше ніхто не казав мені нічого ) минулого разу я закрила біти на 50 день за 1.5 тіла зараз вони нарахували з 450 , 1700 я зранку спілкувалася з менеджером він тупий осел і з ними нічого не домовишся , що мені порадите робити в цій ситуації? Найбільше панікує і робить мені нерви моя бабуся що я винна борги , і тд . я працюю та живу Нідерландах , в мене тут нове життя , я можу забити і не платити але все ж таки мої рідні і колишній тварина , сказав що кошти він поверне але він не зробить це я це вже проходила , що будуть робити далі біти? Та що порадите робити ? Викидати в болото гроші я не хочу я лише почала нормально жити і спокійно жити .