Програно суд з ЄАПБ. Поділіться досвідом

• Автор теми Автор теми Prince
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 10K
Я не совсем понял, за что уголовная ответственность и где Вы это прочитали?
Стаття 76. Відповідальність за невиконання законних вимог виконавця та порушення вимог цього Закону

1. За невиконання законних вимог виконавця, порушення вимог цього Закону, у тому числі за несвоєчасне подання або неподання звітів про відрахування із заробітної плати та інших доходів боржника, неподання або подання неправдивих відомостей про доходи і майновий стан боржника, ненадання боржником на вимогу виконавця декларації чи зазначення у декларації неправдивих відомостей або неповідомлення про зміну таких відомостей, неповідомлення боржником про зміну місця проживання (перебування) чи місцезнаходження або місця роботи (отримання доходів), а також за неявку без поважних причин за викликом виконавця, винні особи несуть відповідальність відповідно до закону.

2. За наявності ознак кримінального правопорушення в діях особи, яка умисно перешкоджає виконанню рішення чи в інший спосіб порушує вимоги закону про виконавче провадження, виконавець складає акт про порушення і звертається до органів досудового розслідування з повідомленням про вчинення кримінального правопорушення.

Стаття 188-13. Невиконання законних вимог державного виконавця, приватного виконавця

Невиконання законних вимог державного виконавця, приватного виконавця щодо усунення порушень законодавства про виконавче провадження, несвоєчасне подання або неподання звітів про відрахування із заробітної плати та інших доходів боржника, неподання або подання недостовірних відомостей про доходи і майновий стан боржника, ненадання на вимогу державного виконавця, приватного виконавця декларації про доходи та майно, що подається відповідно до Закону України "Про виконавче провадження", чи зазначення у такій декларації неправдивих відомостей або неповідомлення про зміну відомостей, які зазначаються у декларації, неповідомлення боржником про зміну місця проживання чи місцезнаходження або місця роботи (отримання доходів), а також неявка без поважних причин за викликом державного виконавця, приватного виконавця -

тягнуть за собою накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Tarass, теперь я хоть понял, о чем именно речь. Благодарю!

Tarass, теперь я хоть понял, о чем именно речь. Благодарю!
там же, я так понимаю, работодатель не выполняет постановление о взыскании из зп.
соответственно, если исполнитель запарится, может быть головняк

Так если Вы знаете, как правильно подавать, тогда нужно самостоятельно это делать
я не знаю як вірно подавати.До мене сама написала Надія це юрист з форума,це вона все не вірно подала,це потім мені роз’яснили,що не вірно була подана Надією заява на апеляцію.

За відкрите виконавча провадження,якщо його не оплачувати,то може бути кримінальна або адміністративна відповідальність.
Те що пише в книжці і те що є насправді - зазвичай різні речі.
Це стосується і законів нажаль. Особливо їх виконання. А можливо і не на жаль. Дивлячись з якого боку знаходитись.
Ну мені ще сам юрист з форума написав
Попросіть юриста нехай якщо йому не важко скине парочку ссилок на такі справи, де були вчинені провадження кримінальні.
Бо за 5 років на форумі і десятки тисяч користувачів тут, я вперше чую про кримінальне покарання.
Ми би вам були вдячні.

я не знаю як вірно подавати.До мене сама написала Надія це юрист з форума,це вона все не вірно подала,це потім мені роз’яснили,що не вірно була подана Надією заява на апеляцію.
А разъяснил, вероятнее всего Тарас?

там же, я так понимаю, работодатель не выполняет постановление о взыскании из зп.
соответственно, если исполнитель запарится, может быть головняк
или же скорее всего не устроил ее официально и нет никакого постановления

[HIDE]Рабочая схема. Если норм начальство, уволить типа нах пока человек не разгребёт с вп и зп на руки. [/HIDE]

если нет на работе, или неофициально, тогда хз зачем спрашивать с какого периода должны взыскивать)))
А ще скажіть будь ласка,якщо відкрите ВП,з якого часу на роботі мають право вираховувати 20%?Бо зарплату я отримаю на руки,не на карту?Як це все має відбуватися?

Дякую.Я вже думала,можливо зв’язатись з приватним виконавцем і попросити розбити на частини мій борг.Сума не маленька.ЄАПБ хочуть 50000тис грн.Я і так їм стільки переплатила😡😡😡На суд не з’явилась.Вони вирішили заочно рішення і відкрили виконавче провадження.Взяла з форума юриста,подали на епіляцію і програли,тому що юрист не вірно все подав.І все!!!Знести виконавче не вийде,мені казали тільки все виплачувати.А ви написали,що особисто мені нічого,це значить моїм керуючим буде за це???Я читала за це кримінальна або адміністративна відповідальність.Що ж робити?
ну взагалі суд це не атб і не фуршет, програти можна незалежно від того правильно чи неправильно подав.
все вона прекрасно знає.
кепські справи тоді для неї

Назад
Угорі