Програно суд з ЄАПБ. Поділіться досвідом

• Автор теми Автор теми Prince
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 10K
Усім привіт.
Програно з ними суд і апеляція. 😒
Що буде далі і через який час, підскажіть на власному досвіді.
Або хто чітко знає.
Поділіться будь-ласка 🙏
Через скільки в середньому відкривають ВП від ЄАПБ , підскажіть будь-ласочка.
І як у кого було, повністю всю сумму сталять в мінус по картці, чи відраховують 20%?
Так, саме про нього. Цікаво в скільки вони оцінили свою роботу.
Я не бачу в рішенні інформації про це🙄

А Вы защищались? Или просто ждали решения суда?

А Вы защищались? Или просто ждали решения суда?
Так.
І на апеляцію подавали.
Але... - але😏😒
Была апелляция же написано
Тільки хотіла написати.
Дякую

У мене були ще Качай гроші
Так, в мене і Качай гроші ж, але по позову не схоже, різні тіла.
А там незнаю
Да кто угодно, они у многих покупают. Это надо в документах из суда смотреть, там должно быть написано.
Не написано, вище перелік які фігурують назви

Так, в мене і Качай гроші ж, але по позову не схоже, різні тіла.
А там незнаю

Не написано, вище перелік які фігурують назви
Інвеструм міг бути зекредит та банананакредит

Усім привіт.
Програно з ними суд і апеляція. 😒
Що буде далі і через який час, підскажіть на власному досвіді.
Або хто чітко знає.
Поділіться будь-ласка 🙏
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як швидко було прийнято рішення в апеляції після рішення 1 інстанції. В мене теж суд з ними, вже кілька разів був переніс розгляду справи. Я хочу зрозуміти скільки часу в мене буде після рішення, і подачі апеляції. П.С. Вам терпіння, все вирішиться, все у Вас буде чудово 💪💪💪
В мене також суд задовільнив їхні вимоги повністю з відсотками,подав на апеляцію,чекаю,що присудить апеляційний суд,їхні відсотки з неба не збираюсь платити.
Доброго дня. Як ваші справи з апеляцією, напишіть будь ласка чим все закінчиться. Бажаю Вам перемоги над ними.
Доброго дня, нарешті суд виніс рішення по справі з ЄАПБ, засідання переносилися разів 6. Позовні вимоги задоволено частково. А сама, в мене у них було 5 договорів, які було обєднано в один позов на суму 270 к. Присудили виплатити лише тіло та відсотки за терміном дії договорів, і це вийшло 67 к. Рішення ще не набрало законної сили, але хочеться вже якось вирішити це питання, щоб не відкривали ВП, а сплачувати самостійно кожного місяця по рішенню суду, якусь фіксовану суму.
Скажіть, будь-ласка, комусь вдавалося домовитися з ними, щоб не подавали на примусове стягнення , якщо так то до кого Ви зверталися чи просто телефонували до них на гарячу лінію?
Доброго дня, як ваші справи, судячи по термінам, рішення вже набрало законної сили. Чи вдалося вам з ними про щось домовитись?

Останнє редагування:
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як швидко було прийнято рішення в апеляції після рішення 1 інстанції. В мене теж суд з ними, вже кілька разів був переніс розгляду справи. Я хочу зрозуміти скільки часу в мене буде після рішення, і подачі апеляції. П.С. Вам терпіння, все вирішиться, все у Вас буде чудово 💪💪💪
Через 3.5 міс після ухвалення нашої апеляції.
Зараз, ще поки нічого ніде не чутно, пройшло вже 2 неділі після рішення апеляційного суду, весь час моніторю себе де тільки можливо🤨

Через 3.5 міс після ухвалення нашої апеляції.
Зараз, ще поки нічого ніде не чутно, пройшло вже 2 неділі після рішення апеляційного суду, весь час моніторю себе де тільки можливо🤨
А не пробували з ними домовитись, без відкриття вик.впр. вони начебто ідуть на зустріч і ділять на платежі.

А не пробували з ними домовитись, без відкриття вик.впр. вони начебто ідуть на зустріч і ділять на платежі.
Ви домовлялися?
Відкриття ВП, це дуже погано?

Назад
Угорі