Програно суд з ЄАПБ. Поділіться досвідом

• Автор теми Автор теми Prince
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 10K
прямо взяв сам і написав?))) чи ви спитали, є за це якась відповідальність?)))
Ні я вас запитала,що за це може бути,коли не сплачується виконавче провадження.Чому ви так реагуєте)))???

я не знаю як вірно подавати.До мене сама написала Надія це юрист з форума,це вона все не вірно подала,це потім мені роз’яснили,що не вірно була подана Надією заява на апеляцію.
в суде розъяснили?

Почти
На предыдущей страничке обсуждали
мило конечно, что я уже почти как суд))))
но и суд постарался разъяснить))) максимально доступно
1704392395867.webp

1704392432008.webp

Может кто-то разьяснит, если компания будет отчислять по решению суда 20% от начисленной зп, то разве правомерна блокировка зарплатного счета? Почему нельзя пользоваться остатком после всех отчислений?

то разве правомерна блокировка зарплатного счета?
не правомерна
Может кто-то разьяснит, если компания будет отчислять по решению суда 20% от начисленной зп, то разве правомерна блокировка зарплатного счета? Почему нельзя пользоваться остатком после всех отчислений?

Останнє редагування:
Спасибо за ссылки. Следуя этой логике, с зп /расходного счета/ могут блокировать все, что свыше 14100 в месяц, а незарплатные счета вообще не должны блокировать
следуя закону и этой логике, не имеют права накладывать арест на счет, на который приходит зарплата/социалка, могут на остальные счета, но при наличии заявления про 14100 - эти 14100 давать снимать

следуя закону и этой логике, не имеют права накладывать арест на счет, на который приходит зарплата/социалка, могут на остальные счета, но при наличии заявления про 14100 - эти 14100 давать сни
Ясно. В общем нужно договариваться, чтоб аванс платили на карту))) а зп на руки. Скажите, а был у кого-то такой момент, чтобы зп на чужую карту скинули? Ну вроде по доверенности, только безнал?

Ясно. В общем нужно договариваться, чтоб аванс платили на карту))) а зп на руки. Скажите, а был у кого-то такой момент, чтобы зп на чужую карту скинули? Ну вроде по доверенности, только безнал?
Моєму попередньому роботодавцю було пофіг. Яку карту дав - на таку і платили. В призначенні платежу було вказано "поповнення карти"

Моєму попередньому роботодавцю було пофіг. Яку карту дав - на таку і платили. В призначенні платежу було вказано "поповнення карти"
Надо подумать. Просто карта-это же безнальный счет, открытый на определенное лицо, есть привязка. Это разве что действительно пояснять тем, что за тебя сотрудник другой по доверенности, типа как с налом, обналичивает-и тебе передает

Доброго дня.Скажіть будь ласка,відкрито виконавче провадження.З вересня місяця,мають вираховувати 20% з зарплати,але я отримаю на руки,поки що не оплачую тих 20%,переживаю що за це може бути?Рахунки заблоковані,але там на картах кредитних коштів немає.Ще на роботі трохи винна.Одним словом,не знаю що і робити і як бути.В кого була така ситуація,порадьте що робити?
Можливо ваш роботодавець ще не отримав виконавчого листа.Або сам виконавець,ще не вычислив ваше місце роботи.Думаю самому можна проплачувати частинами,і зберігати чеки.По друге,стягнення із зарплати можливе лише,якщо є рішення суду про стягнення,написи нотаріуса ігноруйте певне і зносьте.
Те що пише в книжці і те що є насправді - зазвичай різні речі.
Це стосується і законів нажаль. Особливо їх виконання. А можливо і не на жаль. Дивлячись з якого боку знаходитись.

Попросіть юриста нехай якщо йому не важко скине парочку ссилок на такі справи, де були вчинені провадження кримінальні.
Бо за 5 років на форумі і десятки тисяч користувачів тут, я вперше чую про кримінальне покарання.
Ми би вам були вдячні.
Так,Гугл інформує про кримінальну та адміністративну відповідальність.Але з іншої сторони:якщо людина не працює доходу немає-з чого платити?
Відрахування будуть стягуватися у розмірі 20-50% із офіційної зп,тобто з такої,яку світить ваш працедавець.
То це її проблеми як вашого працедавця.
Тоді треба наголосити,щоб вона робила ці відрахування певне.

Останнє редагування:
Можливо ваш роботодавець ще не отримав виконавчого листа.Або сам виконавець,ще не вычислив ваше місце роботи.Думаю самому можна проплачувати частинами,і зберігати чеки.По друге,стягнення із зарплати можливе лише,якщо є рішення суду про стягнення,написи нотаріуса ігноруйте певне і зносьте.

Так,Гугл інформує про кримінальну та адміністративну відповідальність.Але з іншої сторони:якщо людина не працює доходу немає-з чого платити?

Відрахування будуть стягуватися у розмірі 20-50% із офіційної зп,тобто з такої,яку світить ваш працедавець.

Тоді треба наголосити,щоб вона робила ці відрахування певне.
Роботодавець робить відрахування тільки тоді коли отримає виконавчий.

Финмониторинг же еще есть, налоговая. Лучше на руки

Ст.382 Кримінального кодексу"ща умисне невиконання судового рішення"
Мова йшла про несплату/несвоєчасну сплату коштів по провадженню.
Де тут ознаки кримінального злочину?
Ви можете дати номер кримінальної справи по цій статті, відкритій по несплаті?
Було би цікаво почитати...

Мова йшла про несплату/несвоєчасну сплату коштів по провадженню.
Де тут ознаки кримінального злочину?
Ви можете дати номер ккримінальної справи по цій статті, відкритій по несплаті?
Було би цікаво почитати...
Как-то давно ещё, до форума, листал разные сайты о преблемах кредитования. Там цитаты из статей были, типа, посадили на 5 лет за неуплату кредита, посадили на 3 года и ТД. А другой информации не было. Не знаю, был ли тогда сайт "Судова Влада" или нет, где можно было все это посмотреть...
Стрёмно было.
А потом мне случайно попался заказ на написание статьи. Техническое задание было что-то на подобие "написать пугающую стотью о неуплате кредита с плохим концом, сослаться на такие-то статьи".
Вот тогда многое стало понятно.
И платили на то время за такую статью 200 грн. Год, наверное, 2015-2017. Не могу точно сказать. А по фильтру таких заданий выдавало огромное множество.
Задумался)

Финмониторинг же еще есть, налоговая. Лучше на руки
Ну не знаю пока как работает финмониторинг. Налоговая по зп-декларирование по отчету-нараховано-выплачено. Как и куда они вряд ли смогут мониторить. На руки-ну не знаю, у вас есть бухгалтер, который два раза в месяц будет ездить в банк для получения вашей зп)) Ну если у вас изначально так не принято для всех. А на чужую карту, в чем незаконность? А если нал получает один сотрудник за другого по доверенности? Это по алгоритму тоже самое, только с безналом

Назад
Угорі