Програно суд з ЄАПБ. Поділіться досвідом

• Автор теми Автор теми Prince
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 10K
Виконавче провадження вже відкрите
Щ

ще до апеляції,відкрили виконавче провадження

і рахунки теж заблокували,я так зрозуміла
Справа в тому, що для відкриття впровадження повинно бути рішення суду яке вступило в силу, тобто через місяць після рішення 1 інстанції, або після апеляції воно одразу вступає в силу. Можливо то щось інше. Чи вони можуть на основі рішення 1 інстанції яке не вступило в силу подати його на виконавче виконавцю? Це вже може знатоки підкажуть? Взагалі я дивився що в середньому через місяць відкривають впровадження після рішення яке вступило в силу, хоча були випадки і через 6 днів, а були і через 2.5 місяці.

Справа в тому, що для відкриття впровадження повинно бути рішення суду яке вступило в силу, тобто через місяць після рішення 1 інстанції, або після апеляції воно одразу вступає в силу. Можливо то щось інше. Чи вони можуть на основі рішення 1 інстанції яке не вступило в силу подати його на виконавче виконавцю? Це вже може знатоки підкажуть? Взагалі я дивився що в середньому через місяць відкривають впровадження після рішення яке вступило в силу, хоча були випадки і через 6 днів, а були і через 2.5 місяці.
конечно нельзя, решение еще не вступило в силу.

А як з ними можна домовитися?Куди треба писати?Я теж маю заплатити їм майже 48000,відкрите виконавче провадженняПрацюю офіційно хочуть вираховувати 20% від зарплати.Пишуть,що можна з ними домовитися,щоб розбили на частини.А куди треба їм писати?Можливо в когось є контракти ?
у вас мабуть по напису провадження, а не по рішенню суду.
скасовуйте напис

у вас мабуть по напису провадження, а не по рішенню суду.
скасовуйте напис
Це як?Обясніть будь ласка🙏Вчора звонила до них,вони мені сказали,що вже відкрите виконавче провадження і не можна якби вже платити частинами,будуть вираховувати з зарплати.Ще варіант домовлятися з виконавцем,не знаю що і робити 🥲

Це як?Обясніть будь ласка🙏Вчора звонила до них,вони мені сказали,що вже відкрите виконавче провадження і не можна якби вже платити частинами,будуть вираховувати з зарплати.Ще варіант домовлятися з виконавцем,не знаю що і робити 🥲
Подивіться в дії постанови про відкриття провадження. Там має бути вказано на яких підставах.

Це як?Обясніть будь ласка🙏
шарага пішла до нотаріуса
нотаріус зробив напис
шарага взяла напис і пішла до виконавця
виконавець відкрив ваше провадження

от цей напис треба скасовувати в суді, з допомогою юристів

Гато вище написав як побачити, напис там чи був суд

Подивіться в дії постанови про відкриття провадження. Там має бути вказано на яких підставах.
Дякую.
А ще скажіть будь ласка,якщо відкрите ВП,з якого часу на роботі мають право вираховувати 20%?Бо зарплату я отримаю на руки,не на карту?Як це все має відбуватися?

Останнє редагування:
Дякую.

А ще скажіть будь ласка,якщо відкрите ВП,з якого часу на роботі мають право вираховувати 20%?Бо зарплату я отримаю на руки,не на карту?Як це все має відбуватися?
Вираховують відразу як отримають постанову

Відрахування із заробітної плати не забороняє виконавцю також накласти арешт на рахунки.
І навпаки. Все законно. Що вони і роблять дуже часто і на форумі про це є інформація.
Доброго дня.Скажіть будь ласка,відкрито виконавче провадження.З вересня місяця,мають вираховувати 20% з зарплати,але я отримаю на руки,поки що не оплачую тих 20%,переживаю що за це може бути?Рахунки заблоковані,але там на картах кредитних коштів немає.Ще на роботі трохи винна.Одним словом,не знаю що і робити і як бути.В кого була така ситуація,порадьте що робити?

З вересня місяця,мають вираховувати 20% з зарплати,але я отримаю на руки,поки що не оплачую тих 20%,переживаю що за це може бути?
Особисто вам абсолютно нічого.
Одним словом,не знаю що і робити і як бути.В кого була така ситуація,порадьте що робити?
Вирішувати з виконавчим провадженням.
Якщо воно відкрито по напису нотаріуса, знести напис в суді і повернути кошти.

ЄАПБ то покупець, гоуфінгоу і зе кредит продали
Доброго вечора мені 27.12.23 пррийшла смс що на підставі договору факторингу право грошової вимоги за договором укладеним з інвеструм відступлено до ТОВ ФК ЕАПБ сплатіть борг у розмірі 39 к,підкажіть з чого починати?

Доброго вечора мені 27.12.23 пррийшла смс що на підставі договору факторингу право грошової вимоги за договором укладеним з інвеструм відступлено до ТОВ ФК ЕАПБ сплатіть борг у розмірі 39 к,підкажіть з чого починати?
Залежить від Вашого бачення ситуації. ЄАПБ на поступки йдуть дуже неохоче. В найкращому випадку хочуть 2 тіла.

Особисто вам абсолютно нічого.

Вирішувати з виконавчим провадженням.
Якщо воно відкрито по напису нотаріуса, знести напис в суді і повернути кошти.
Дякую.Я вже думала,можливо зв’язатись з приватним виконавцем і попросити розбити на частини мій борг.Сума не маленька.ЄАПБ хочуть 50000тис грн.Я і так їм стільки переплатила😡😡😡На суд не з’явилась.Вони вирішили заочно рішення і відкрили виконавче провадження.Взяла з форума юриста,подали на епіляцію і програли,тому що юрист не вірно все подав.І все!!!Знести виконавче не вийде,мені казали тільки все виплачувати.А ви написали,що особисто мені нічого,це значить моїм керуючим буде за це???Я читала за це кримінальна або адміністративна відповідальність.Що ж робити?

Взяла з форума юриста,подали на епіляцію і програли,тому що юрист не вірно все подав.
Цікаво 🤔
В якому сенсі не вірно?
А ви написали,що особисто мені нічого,це значить моїм керуючим буде за це???
Я написав що це не ваші проблеми, тому що це так і є. Якщо ви працюєте офіційно - то це проблеми вашої бухгалтерії чому вони ігнорують виконавчий лист. Ви тут ні до чого.
Я читала за це кримінальна або адміністративна відповідальність.Що ж робити?
Де ви таке вичитали?)

Залежить від Вашого бачення ситуації. ЄАПБ на поступки йдуть дуже неохоче. В найкращому випадку хочуть 2 тіла.
Тіло 11к,я не зтикалась цим і сьогодні як прийшла смс не знаю з чого починати,в дії не реєструвалась,не хочу,де дивитись що вони роблять,чи писати їм краще,чи звонити,бо там в смс є телефон,короче в мене трохи паніка,але дякуючи сайту все буде ок.РС. пів року назад коли було багато шараг і я не знала що робити та випадково знайшла цей сайт я вирішила всі прострочки майже за тіло,дякую Адмінам та всі хто допомагає,підказує, разом ми сила.

Я не совсем понял, за что уголовная ответственность и где Вы это прочитали?
За відкрите виконавча провадження,якщо його не оплачувати,то може бути кримінальна або адміністративна відповідальність.Ну мені ще сам юрист з форума написав

Назад
Угорі