Програно суд з ЄАПБ. Поділіться досвідом

• Автор теми Автор теми Prince
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 10K
Я ні, чекаю пока рішення 1 інстанції. Я намагаюсь побудувати для себе варіанти, що можливо буде зробити в разі програшу. Але в мене надія лише на виграш) Після виграшу вони будуть передавати рішення виконавцю, а той в свою чергу наплюсує ще своїх 10%, а далі блокування рахунків і відрахування 20% із оф.ЗП. ( Ось тут поправте знатоки, можуть тільки блокувати рахунку або 20% із ЗП, чи і те і інше) і тому можливо після остаточного рішення (як писали) в добровільному порядку можна домовитись.

Я ні, чекаю пока рішення 1 інстанції. Я намагаюсь побудувати для себе варіанти, що можливо буде зробити в разі програшу. Але в мене надія лише на виграш) Після виграшу вони будуть передавати рішення виконавцю, а той в свою чергу наплюсує ще своїх 10%, а далі блокування рахунків і відрахування 20% із оф.ЗП. ( Ось тут поправте знатоки, можуть тільки блокувати рахунку або 20% із ЗП, чи і те і інше) і тому можливо після остаточного рішення (як писали) в добровільному порядку можна домовитись.
Начебто не повинні блокувати рахунки, незнаю😏😒

Отож і я не знаю, але дуже цього не хочу)
Відрахування із заробітної плати не забороняє виконавцю також накласти арешт на рахунки.
І навпаки. Все законно. Що вони і роблять дуже часто і на форумі про це є інформація.

я також судюся з єапб зараз подали на апеляцію. сьогодні прийшло смс шо отп банк продав ім договір, але я з ними отп логовір не підписувала бо це була карта яка прийшла поштою. я як побачила це смс і думаю знову вони таке враження що вони хочуть все скупити. рулять не по дмтячому.
але в другій половині дня дзвонили мені з отп але я не встигоа взяти слухавку. перетелефонувала і там відповідають що з отп. не розумію чому вони вже ж продали договір
йде війна а вони сволочі тягнуть з людей і все. я вчора перглядала відео батальйон монако і ще пару таких як і де зщивуть патріоти України і я впевнена що там є і власники шараг і тільки собі жирують і народ наебую....

Останнє редагування:
Интересно, а что лучше. Сразу нанимать адвоката для защиты.
Или после первого заседания.
Ведь если выиграть первую инстанцию, то они подадут апеляцию и выиграют.
А так выишрают первую, а тут я такой с Тарссссом в очках и костюмах))??
Вопрос серьезный!

если спрощене, второго заседания может и не быть
так что лучше сразу, и крайне желательно до регистрации в электронном суде
А как это "до регистрации в электронном суде"?

А как это "до регистрации в электронном суде"?
ну, если у вас нет электронного суда, то зачем там регистрироваться, не посоветовавшись с адвокатом/юристом?
чисто чтоб решение, иск, ухвалу скачать - можно, но стратегия уже должна быть готова в этот момент.
допустим, вам посоветовали зарегистрироваться, вы зарегистрировались - и не договорились с юристом, неважно по какой причине не договорились. сроки идут, нужно срочно искать другого юриста, а может и еще денег. на работе завал, в семье трудности.

а без регистрации - сроки не шли бы, если почтой ничего не получали.

ну, если у вас нет электронного суда, то зачем там регистрироваться, не посоветовавшись с адвокатом/юристом?
чисто чтоб решение, иск, ухвалу скачать - можно, но стратегия уже должна быть готова в этот момент.
допустим, вам посоветовали зарегистрироваться, вы зарегистрировались - и не договорились с юристом, неважно по какой причине не договорились. сроки идут, нужно срочно искать другого юриста, а может и еще денег. на работе завал, в семье трудности.

а без регистрации - сроки не шли бы, если почтой ничего не получали.
Не, слишком сложно для меня)
Я чисто черещ гугл и дию смотрю что с моим делом)

Интересно, а что лучше. Сразу нанимать адвоката для защиты.
Или после первого заседания.
Ведь если выиграть первую инстанцию, то они подадут апеляцию и выиграют.
А так выишрают первую, а тут я такой с Тарссссом в очках и костюмах))??
Вопрос серьезный!
Не все так просто))
Вынесет суд заочку и ее все равно надо обжаловать в районном суде

В мене також суд задовільнив їхні вимоги повністю з відсотками,подав на апеляцію,чекаю,що присудить апеляційний суд,їхні відсотки з неба не збираюсь платити.
Доброго дня, як ваші справи з апеляцією? Чи поки ще в процесі?

Доброго дня, як ваші справи з апеляцією? Чи поки ще в процесі?
Задовільнили позов частково,присудили виплатити тіло і відсотки за 30 днів,а також в мою сторону стягнути з них судовий збір і половину суми витрат за адвоката.

А не пробували з ними домовитись, без відкриття вик.впр. вони начебто ідуть на зустріч і ділять на платежі.
А як з ними можна домовитися?Куди треба писати?Я теж маю заплатити їм майже 48000,відкрите виконавче провадженняПрацюю офіційно хочуть вираховувати 20% від зарплати.Пишуть,що можна з ними домовитися,щоб розбили на частини.А куди треба їм писати?Можливо в когось є контракти ?

А як з ними можна домовитися?Куди треба писати?Я теж маю заплатити їм майже 48000,відкрите виконавче провадженняПрацюю офіційно хочуть вираховувати 20% від зарплати.Пишуть,що можна з ними домовитися,щоб розбили на частини.А куди треба їм писати?Можливо в когось є контракти ?
Домовитись до відкриття провадження)

Доброго дня, чув що на їх офіційну ел.адресу писали і домовлялись, але якщо у вас відкрито виконавче впровадження, то це вже передали виконавцю. Доречі як швидко у вас з'явилось впровадження після апеляції?

Домовитись до відкриття провадження)
Виконавче провадження вже відкрите
Щ
Доброго дня, чув що на їх офіційну ел.адресу писали і домовлялись, але якщо у вас відкрито виконавче впровадження, то це вже передали виконавцю. Доречі як швидко у вас з'явилось впровадження після апеляції?
ще до апеляції,відкрили виконавче провадження
Виконавче провадження вже відкрите
Щ

ще до апеляції,відкрили виконавче провадження
і рахунки теж заблокували,я так зрозуміла

Останнє редагування:
не знаю,о так,рахунки заблоковані і відкрите виконавче провадження
не знаю,о так,рахунки заблоковані і відкрите виконавче провадження
написала представнику від ЄАПБ чи можна домовитися після відкриття провадження

Назад
Угорі