Понял когда все потерял

• Автор теми Автор теми Yurii0312
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 103
  • Перегляди Перегляди 7K
Возраст не причём. Ситуация новая для мозга, естественно решения нет. Вот и начинает метаться из огня да в полумье.
Всё просто, настолько просто, что мы отказываемся верить в то что это просто))
Про возраст промолчу,так как у меня появился недавно новый взрослый ребенок,а я только вздохнула с облегчением,что детей воспитала,почти

Я ж не знаю... Могу только догадываться! МБ до конца недели как раз эту 1000 ЗБП по плану номерному нужно было выложить.

5291292803.webp

Останнє редагування:
Пан адмін скінув в 1 пості я про нього п

Пан адмін скінув в 1 пості я про нього писав
А,я причому?Хоча цікаво побувати й там.А про ,,Пан Адмін,,,тут ми Вас тапками закидаємо.Я,не розумію,як спілкуватися з Лудоманами,кошти зкинути,чи до грудді прижати,поплакати разом

Вас,пожаліти?
Максимон, Нас тут багато
Я непоняв вашого брєда знову ,ви нариваєтесь на кофлікт чи щоб я вас послав?
я вам просто намекнул про ознокомление с правилами данного ресурса......
Поняв більш небуду

Оффтоп
настоящий мужчина не заканчивает жизнь суицидом в основном либо пьем либо торчим
Не подливай масла в огонь ))
Про возраст промолчу,так как у меня появился недавно новый взрослый ребенок,а я только вздохнула с облегчением,что детей воспитала,почти
:oops::oops::oops:

ВаЛиКо, Это не муж появился новый
я просто нерозумію ,ну неподобається вам ,як ви кажете як хтось плаче ,так не читайте і некоментуйте
Добре,якщо хтось буде плакати,то до сiсi треба приложити?Тоді коли будуть всі плакати,то буде буммм сісь

Класні теми, де ТС написав перший пост, злився, далі сто постів а ТС даже не заходить)

Назад
Угорі