Помогите,,, я новичок,,,как себя вести

• Автор теми Автор теми Baba Yaga
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 177
  • Перегляди Перегляди 7K
Я вже збилась з рахунку, приблизно 10(можливо про якійсь забула) тіло від 1,5 тис до 5000,після того як їх ігнорю то вже й точно не пам'ятаю, найнастирніші це смартівей, бо з самого початку вони копіюють вашу тел книгу і давай при прострочні всім дзвонить і писать, ще кредит плюс шукають всіх і всюди, а інші поки що мілко плавають(смс з погрозами і дзвінки лише мені, можливо ще комусь дзвонили але вжемніхто нічого не каже)
Нічого не робити, половина з нас вже це все пережила, а половину ще це все тільки чекає, але я скажу на власному досвіді мені хотілось зникнути куди небудь, щоб мене ніхто не знав, мені навіть жити не хотілось, плюс до того я в цю ситуацію попала через чоловіка, якій як виявилось весь цей час жив собі спокойно з іншою баришньою(в нього робота на відстані) а я з маленькою дитиною на руках із купою проблем, а заре я думаю можливо й добре що так сталось, за те я викреслила з свого життя людей які були не потрібні. Повірте пройде час і ви в цьому всьому знайдете плюси просто візьміть себе в руки і потерпіть трошки. мені одна людина на мою фразу:за що мені така кара, сказала це не кара, а випробування, яке треба пережить для того щоб потім жити краще. Заре я повністю погоджуюсь з цими словами. Для людей тримайте позицію що нічого не брали, я наприклад казала що ходила в поліцію, а там пожимають плечима,мовляв аферисти і вони тут безсилі і як не дивно більшість повелися. Все буде добре?
Да, я с вами полностью согласна, но у меня это только начало, и немного сложновато справиться с этой ситуацией в самом начале

Най
Да, я с вами полностью согласна, но у меня это только начало, и немного сложновато справиться с этой ситуацией в самом начале
Мені найстрашніше було пережити реакцію людей, боялась що до всіх доберуться і мене осудять,так і сталось і тепер боятись нічого, вже все всі знають, більшість навіть не реагуть на дзвінки та смс, деякі досі дивляться на мене як на ворога, але вже всерівно, повірте воно з часом набридає. Я вам раджу включити повний ігнор, всерівно рано чи пізно вони доберуться до всіх хто їм треба і не треба, за те ви не будете жити в страху що хтось там щось дізнається і це все швидше кінчиться, та й люди з часом змиряться і перестануть вам дотинати тими дзвінками.

Здравствуйте, столкнулась тоже с такой проблемой думала погашу все вовремя, собирала деньги что бы закрыть но пришлось срочно сделать операцию, теперь денег нет звонки каждый день и мне и на работу, начальница уже обозлилась что ей каждый день кто то звонит, уже не знаю что и делать((((

И от меня все отвернулись!И что? Ковыляю утром к зеркалу с вопросом-"Ты живой?",значит разгребай свои завалы,не боди,"всё пройдёт,как белых яблонь дым",как говаривал С.Есенин.✌
Здравствуйте, столкнулась тоже с такой проблемой думала погашу все вовремя, собирала деньги что бы закрыть но пришлось срочно сделать операцию, теперь денег нет звонки каждый день и мне и на работу, начальница уже обозлилась что ей каждый день кто то звонит, уже не знаю что и делать((((
Опять же,какой позор? Это мои проблемы,граждане! Если не нравится-соберите "бабки",помогите страждущему!Слабо? Выше нос!и 1-2-3…по главной улице,можно еще дулю(она же фига)в кармане…

Останнє редагування:
А я просто позицію позитива прийняв.Сусідам-шахраї та злив данних,благо останнім часом такого багато показували.А рідні,мені не дзвонять,а їм дзвонять!Хм,то може то наклеп чи Ви самі взяли а шукають мене.Більшість з розумінням поставились,бо колажі з фотками були в той період коли був у рідні,от питання хто злив.Все можна пояснити,тільки автоботи дзвонить,всім сказав,якщо шукати будуть,не знають не бачили,що саме і казали спершу,давно не бачили хто,що де і як невідомо.)))

Я незнаю , что делать,,, за день куча звонков, угроз, я, уже не в состоянии это все переживать,,,,Я, в таком отчаянье,,, Я, не вижу выхода,,,, Мне не кому обратиться, осталась одна с этой пооблеиой
Ти не одна!я тоже в паници!позвони мени,поговорим!одна одну пидтримаем 0967362403

Я незнаю , что делать,,, за день куча звонков, угроз, я, уже не в состоянии это все переживать,,,,Я, в таком отчаянье,,, Я, не вижу выхода,,,, Мне не кому обратиться, осталась одна с этой пооблеиой
У меня тоже состояние отчаянья ,что порой так накрывает аж дышать тяжело. Раньше не знала что такое паническая атака ,вот теперь прекрасно это прочувствовал на себе

Най

Мені найстрашніше було пережити реакцію людей, боялась що ядо всіх доберуться і мене осудять,так і сталось і тепер боятись нічого, вже все всі знають, більшість навіть не реагуть на дзвінки та смс, деякі досі дивляться на мене як на ворога, але вже всерівно, повірте воно з часом набридає. Я вам раджу включити повний ігнор, всерівно рано чи пізно вони доберуться до всіх хто їм треба і не треба, за те ви не будете жити в страху що хтось там щось дізнається і це все швидше кінчиться, та й люди з часом змиряться і перестануть вам дотинати тими дзвінками.
Скажіть як довго терпіти терори??
Нет денег на счету для звонков
У вас давно просрочка??

У меня тоже состояние отчаянья ,что порой так накрывает аж дышать тяжело. Раньше не знала что такое паническая атака ,вот теперь прекрасно это прочувствовал на себе
Как давно вы в таком
Как давно ,вы в таком состоянии?

Как давно вы в таком

Как давно ,вы в таком состоянии?
У меня самая большая просрочка по sos credit 1,5 ,вот примерно с того времени и накрывает...тоже мысли дурные в голову лезли и лезут ,чтоб весь этот кошмар прекратить...Но смотрю на ребенка и сразу в себя прихожу .

Скинь130 перезвоню
Я сбросила 130
У меня самая большая просрочка по sos credit 1,5 ,вот примерно с того времени и накрывает...тоже мысли дурные в голову лезли и лезут ,чтоб весь этот кошмар прекратить...Но смотрю на ребенка и сразу в себя прихожу .
А много кредитов?

Вынутая симка помогает сосредоточится на работе.
Вот пытаемся уроки делать с ребенком . Тоже не отвлекает никто и ничто. 15894621931071789466779.jpg
вынуть симку это ладно) так они начинают родню трогать))

Назад
Угорі