Помогите,,, я новичок,,,как себя вести

• Автор теми Автор теми Baba Yaga
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 177
  • Перегляди Перегляди 7K
Alpharaven, Напиши мне в личные сообщения. Я тебя расскажу как можно прожить свободно 1год при просрочке в 35+компаниях.
Видозволили дівчіні написати Вам в лічку. Я теж хотіла б отримати відповідь від Васна цю тему. Дуже страшно. Просрочки тільки починаються

Alpharaven, Напиши мне в личные сообщения. Я тебя расскажу как можно прожить свободно 1год при просрочке в 35+компаниях.
Видозволили дівчіні написати Вам в лічку. Я теж хотіла б отримати відповідь від Васна цю тему. Дуже страшно. Просрочки тільки починаються
Читали мою вторую тему?

Все сюда такие приходят и ничего выжили!Успокойтесь!1.Меняйте симку,ни скем не идти на контакт.2,сказать всем близким,срочно,предупредить работу,друзей,вас никто не знает!3,закрываете соцсети обязательно,вайбер удалить,поставьте симку,и тогда новый вайбер.4, Блокируйте карточку с привязкой к мфо,побережете деньги.5,читайте форум,спрашивайте,не стесняйтесь!Тут поддержка всегда будет!Скажу,сначала страшно,а теперь ,ну звонят кому-то за меня,так я и не переживаю.Зато бывшему мужу звонят и мфо,и банки,и друзья(мой номер знает ограниченное количество близких людей).Мелочь,но приятно,и все мне привет передают!Но у меня тяжелая ситуация в жизни,и я так думаю,что всем все становится ясно,а кто переживает,то его проблемы!
А зачем вайбер удалять если групу ни с кем не создавала?

Очень хочу взять,, не получается, дошла до крайности,,,,,просто не знаю, что и как делать ,,
Та ладно)это первые месяца два три)потом все наладится.Если вы не устойчивый человек-трубку не берите.
Вайбер лучше удалить,как и закрыть все соц.сети.
Сейчас не помешает пару рюмочек коньячка.
А зачем вайбер удалять если групу ни с кем не создавала?
Чтоб коллажи не видеть)))там с котиками и с собачками полотна бывает присылают))

Все сюда такие приходят и ничего выжили!Успокойтесь!1.Меняйте симку,ни скем не идти на контакт.2,сказать всем близким,срочно,предупредить работу,друзей,вас никто не знает!3,закрываете соцсети обязательно,вайбер удалить,поставьте симку,и тогда новый вайбер.4, Блокируйте карточку с привязкой к мфо,побережете деньги.5,читайте форум,спрашивайте,не стесняйтесь!Тут поддержка всегда будет!Скажу,сначала страшно,а теперь ,ну звонят кому-то за меня,так я и не переживаю.Зато бывшему мужу звонят и мфо,и банки,и друзья(мой номер знает ограниченное количество близких людей).Мелочь,но приятно,и все мне привет передают!Но у меня тяжелая ситуация в жизни,и я так думаю,что всем все становится ясно,а кто переживает,то его проблемы!
Уважуха, правильно написали. В мене начальство казалось пере перевіркою з вище "Все пройшло і це пройде".

Я незнаю , что делать,,, за день куча звонков, угроз, я, уже не в состоянии это все переживать,,,,Я, в таком отчаянье,,, Я, не вижу выхода,,,, Мне не кому обратиться, осталась одна с этой пооблеиой
У меня 8 просрочек по кредитам....Живу.... Поставил на переадресацию номер-и все....Иногда,только письма доходят....Единственное что,"ШГ",могут подать в суд.... Их надо гасить первыми

Та ладно)это первые месяца два три)потом все наладится.Если вы не устойчивый человек-трубку не берите.
Вайбер лучше удалить,как и закрыть все соц.сети.
Сейчас не помешает пару рюмочек коньячка.

Чтоб коллажи не видеть)))там с котиками и с собачками полотна бывает присылают))
кому?
Напишите пож. У меня 3 мес просрочки ничего кроме СМС не было
Что б гадостей не писали,и фото не стягнули,а может по контактам пройтись,
[/QUА они могут контакты считать? Странно, спасибо впервые слышу

Останнє редагування:
Что б гадостей не писали,и фото не стягнули,а может по контактам пройтись,
Вайбер можно и не удалять...Просто,удалите фотографию,смените имя...И в настройках-в графе "Конфединциальность"-отключите пункт "Просмотрено"

Вайбер можно и не удалять...Просто,удалите фотографию,смените имя...И в настройках-в графе "Конфединциальность"-отключите пункт "Просмотрено"
Я поменяла номер и Вайбер поменяла, зачем мне нервничать из за их звонков.

Мене також доводили до того, що навіть різні думки в голову лізли, все казала що я цього не витримаю, при тому що маю маленьку дитину. Обдзвонювали всіх кого могли знайти, навіть тих з ким не спілкуюсь, одні казали що мене не знають, а інші дзвонили і так жостко бомбили що я стидалась виходити на вулицю. Я всім кажу я нічого не брала і платити не буду!! Що я маю на даний момент:з невідомих номерів слухавку не беру, навіть відразу їх блокую, на тих то не розуміє і осуджує забила болт, виходжу в люди посміхаючись, ніби в мене все добре і ніяких проблем і повірте так справді жить легше, набагато легше!!! Правда проскакують думки після лякливих смс :а якщо справді приїдуть чи подадуть в поліцію але я їх навчилась швидко відганяти, скажу чесно спочатку було страшно включить повний ігнор але так дійсно лекше, а людям посміхаючись кажу хай собі пишуть і дзвонять, хто нормальний той зрозуміє, головне не подавати вигляд в той момент, що вас це турбує. Особисто я не знаю що чекати від них далі але саме ця позиція поки що спростила набагото ситуацію. Удачі і вам?
Мене також доводили до того, що навіть різні думки в голову лізли, все казала що я цього не витримаю, при тому що маю маленьку дитину. Обдзвонювали всіх кого могли знайти, навіть тих з ким не спілкуюсь, одні казали що мене не знають, а інші дзвонили і так жостко бомбили що я стидалась виходити на вулицю. Я всім кажу я нічого не брала і платити не буду!! Що я маю на даний момент:з невідомих номерів слухавку не беру, навіть відразу їх блокую, на тих то не розуміє і осуджує забила болт, виходжу в люди посміхаючись, ніби в мене все добре і ніяких проблем і повірте так справді жить легше, набагато легше!!! Правда проскакують думки після лякливих смс :а якщо справді приїдуть чи подадуть в поліцію але я їх навчилась швидко відганяти, скажу чесно спочатку було страшно включить повний ігнор але так дійсно лекше, а людям посміхаючись кажу хай собі пишуть і дзвонять, хто нормальний той зрозуміє, головне не подавати вигляд в той момент, що вас це турбує. Особисто я не знаю що чекати від них далі але саме ця позиція поки що спростила набагото ситуацію. Удачі і вам?

@Нюта@,умнічка,що вистояла напочатку... Далі легше.
Які мфо маєш?
Укрпозика, манівео смартівей, сслоун, бистрозайм, кредитплюс, екеш, кредиткасса, егроші, єврогроші, ніби все, я вже не пам'ятаю де і скільки брала, але половину взяла для того щоб робити пролонгацію попередніх але тіло не велике, найбільше 5 тис, а так 2000 чи до двох

Укрпозика, манівео смартівей, сслоун, бистрозайм, кредитплюс, екеш, кредиткасса, егроші, єврогроші, ніби все, я вже не пам'ятаю де і скільки брала, але половину взяла для того щоб робити пролонгацію попередніх але тіло не велике, найбільше 5 тис, а так 2000 чи до двох
Це добре ,що далі не влазила.)))
Скільки часу вже прострочка?

А скажите пожалуйста, много ли у вас мфо, и хоть приблизительно суммы(если возможно). Заранее благодарна.

Вони ще напочатку взяли що їм треба, я наприклад зробила так я ви писали але в них вже було моє фото і дані які їм треба
Це добре ,що далі не влазила.)))
Скільки часу вже прострочка?
Та як в якіх, від 2 місяці і більше

А скажите пожалуйста, много ли у вас мфо, и хоть приблизительно суммы(если возможно). Заранее благодарна.
Вот-вот и я, так делала, чтоб пролонгировать, брала другой кредит, и образовался эта долговая яма, из которой просто не вылезти

Я вже збилась з рахунку, приблизно 10(можливо про якійсь забула) тіло від 1,5 тис до 5000,після того як їх ігнорю то вже й точно не пам'ятаю, найнастирніші це смартівей, бо з самого початку вони копіюють вашу тел книгу і давай при прострочні всім дзвонить і писать, ще кредит плюс шукають всіх і всюди, а інші поки що мілко плавають(смс з погрозами і дзвінки лише мені, можливо ще комусь дзвонили але вжемніхто нічого не каже)
Нічого не робити, половина з нас вже це все пережила, а половину ще це все тільки чекає, але я скажу на власному досвіді мені хотілось зникнути куди небудь, щоб мене ніхто не знав, мені навіть жити не хотілось, плюс до того я в цю ситуацію попала через чоловіка, якій як виявилось весь цей час жив собі спокойно з іншою баришньою(в нього робота на відстані) а я з маленькою дитиною на руках із купою проблем, а заре я думаю можливо й добре що так сталось, за те я викреслила з свого життя людей які були не потрібні. Повірте пройде час і ви в цьому всьому знайдете плюси просто візьміть себе в руки і потерпіть трошки. мені одна людина на мою фразу:за що мені така кара, сказала це не кара, а випробування, яке треба пережить для того щоб потім жити краще. Заре я повністю погоджуюсь з цими словами. Для людей тримайте позицію що нічого не брали, я наприклад казала що ходила в поліцію, а там пожимають плечима,мовляв аферисти і вони тут безсилі і як не дивно більшість повелися. Все буде добре?

Останнє редагування:
Назад
Угорі