Baba Yaga
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2641
- Реакції
- 6768
- Бали
- 5735
Baba Yaga не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Да, я с вами полностью согласна, но у меня это только начало, и немного сложновато справиться с этой ситуацией в самом началеЯ вже збилась з рахунку, приблизно 10(можливо про якійсь забула) тіло від 1,5 тис до 5000,після того як їх ігнорю то вже й точно не пам'ятаю, найнастирніші це смартівей, бо з самого початку вони копіюють вашу тел книгу і давай при прострочні всім дзвонить і писать, ще кредит плюс шукають всіх і всюди, а інші поки що мілко плавають(смс з погрозами і дзвінки лише мені, можливо ще комусь дзвонили але вжемніхто нічого не каже)
Нічого не робити, половина з нас вже це все пережила, а половину ще це все тільки чекає, але я скажу на власному досвіді мені хотілось зникнути куди небудь, щоб мене ніхто не знав, мені навіть жити не хотілось, плюс до того я в цю ситуацію попала через чоловіка, якій як виявилось весь цей час жив собі спокойно з іншою баришньою(в нього робота на відстані) а я з маленькою дитиною на руках із купою проблем, а заре я думаю можливо й добре що так сталось, за те я викреслила з свого життя людей які були не потрібні. Повірте пройде час і ви в цьому всьому знайдете плюси просто візьміть себе в руки і потерпіть трошки. мені одна людина на мою фразу:за що мені така кара, сказала це не кара, а випробування, яке треба пережить для того щоб потім жити краще. Заре я повністю погоджуюсь з цими словами. Для людей тримайте позицію що нічого не брали, я наприклад казала що ходила в поліцію, а там пожимають плечима,мовляв аферисти і вони тут безсилі і як не дивно більшість повелися. Все буде добре?