Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

В електронному суді зараз нічого не знайшов від слова взагалі.
Якщо в суді немає вашої справи, то вас узяли на хапок) Якщо вони вже подали до суду, то має бути зареєстрована справа на судовій владі...

Якщо в суді немає вашої справи, то вас узяли на хапок) Якщо вони вже подали до суду, то має бути зареєстрована справа на судовій владі...
А як там подивитися? Я щось не зрозуміла куди натискати щоб подивитись чи не подали на мене в суд. Поки відслідковую в Дії. Там пусто

А як там подивитися? Я щось не зрозуміла куди натискати щоб подивитись чи не подали на мене в суд. Поки відслідковую в Дії. Там пусто
Також можна перевірити на сайті судової влади за вашим ПІБ в графі сторона по справі, за наступним посиланням https://court.gov.ua/fair/
Добрий вечір.

Той випадок, коли бачив купу тем щодо судів і ось участь дійшла і до мене.
Свого часу подібна ситуація була з монеткою, а зараз ось з ЄАПБ.
Це перший суд для мене, взагалі не знаю подальшу послідовність дій.

Як можна прочитати позов від них?
В суді проти ЄАПБ є велика ймовірність отримати рішення на вашу користь, можу ознайомити з позитивною судовою практикою, та допомогти в цьому.

На судовій владі справа є.
Я ж не по дзвінку від них дізнався, а коли сам побачив.
Також можна перевірити на сайті судової влади за вашим ПІБ в графі сторона по справі, за наступним посиланням https://court.gov.ua/fair/

В суді проти ЄАПБ є велика ймовірність отримати рішення на вашу користь, можу ознайомити з позитивною судовою практикою, та допомогти в цьому.
Дякую за пропозицію.
Я налаштований закрити борг, тому їх поточні умови мені підходять(якщо можна так сказати).

А як їх абрівіатура розшифровується
Бо в мене є підозра що мене їм декілька мфо продали тіла там були не маленькі. Це вони можуть з мене міліон питаться отсудить.?

Djenya, європейська агенція повернення боргів

Отримав чергове рішення про відмову в задоволенні позову Європейської агенції з повернення боргів, чекаю на апеляцію від них або набрання рішення законної сили, після чого поширю більш детальну інформацію.

Отримав чергове рішення про відмову в задоволенні позову Європейської агенції з повернення боргів, чекаю на апеляцію від них або набрання рішення законної сили, після чого поширю більш детальну інформацію.
Це не може не радувать!

да. уже договорился. тело 5, но только за 10 закроют.
Так але у вас 3 роки прострочка, то вам ще збс умови надали))
Але згадав ще що після 3 років наче ж анульовуують кредит на певних умовах чи/і якщо подасте довідку про банкротство, чи ні? Хто шарить посапортіть плз, бо можу і помилятися))

Так але у вас 3 роки прострочка, то вам ще збс умови надали))
Але згадав ще що після 3 років наче ж анульовуують кредит на певних умовах чи/і якщо подасте довідку про банкротство, чи ні? Хто шарить посапортіть плз, бо можу і помилятися))
Через 3 роки спливає термін позовної давності. Тобто через суд не вирішать. Як і виконавчий напис.

У Вас переносять засідання чи чому така кількість?
By happy,
У мене з ними сьогодні 4 засідання, через місяць 5 те.
Ні ,просто на 5 засіданні вони мають довести що саме я заключала з ними договір
By happy,

Мій юрист веде одночасно дві мої справи,з Європейським засіданням 5 засідання,а з Авентусами 4

Останнє редагування:
By happy,

Мій юрист веде одночасно дві мої справи,з Європейським засіданням 5 засідання,а з Авентусами 4
Оце треш, тримайтеся!

Так радостно в душе ???

Доброї ночі! В мене паніка...ЄАПБ подали до суду , відбудеться 19.06. Порадьте чи можна ще себе якось захистити до кого звернутись ??

Доброї ночі! В мене паніка...ЄАПБ подали до суду , відбудеться 19.06. Порадьте чи можна ще себе якось захистити до кого звернутись ??
Доброї ночі.
Звертайтесь за номером 0970448903, допоможу

Вітаю. Сьогодні і дії пришло повідомлення про рішення суду. Хто може в цьому допомогти?

Назад
Угорі