Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

Мой договор кредит 7 продали им. Короче, время собирать деньги на юриста, раз анриал с ними договорится. Через сколько времени они идут в суд? Тело 15. Накрутил кредит 7 тыщ 60
И ещё вопросик. Сильно достают окружение? Моим то и пофиг, но для себя хочу понимать. Спасибо

Мой договор кредит 7 продали им. Короче, время собирать деньги на юриста, раз анриал с ними договорится. Через сколько времени они идут в суд? Тело 15. Накрутил кредит 7 тыщ 60
И ещё вопросик. Сильно достают окружение? Моим то и пофиг, но для себя хочу понимать. Спасибо
У мене нікого не діймали. Хіба через мене мене ж розшукували. В суд попхались майже через 2 роки
[POSTS=1000]Та там дах серйозно сифонить[/POSTS]*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***

Та быть не может, откуда такие суммы ?!
Я перевірила,точно
Жорстко до 6 міс

Не падайте духом, я зараз сама в паніці, та нічого, я думаю все буде добре.Врешті решт ми не перші з такими боргами.Головне щоб було здоров'я заробити на це все грошей та мирне небо над головою. Тримайтеся.
Вы что. Смеётесь?? Вы серьезно будете вкалывать всю жизнь чтобы жирная рожа намазала себе икорки на масло.

А є інший варіант? Коли вже подали до суду, в разі програшу прийдеться все рівно платити по рішенню суду, хочеш ти цього чи не хочеш.

Добрий вечір.

Той випадок, коли бачив купу тем щодо судів і ось участь дійшла і до мене.
Свого часу подібна ситуація була з монеткою, а зараз ось з ЄАПБ.
Це перший суд для мене, взагалі не знаю подальшу послідовність дій.

Як можна прочитати позов від них?

Добрий вечір.

Той випадок, коли бачив купу тем щодо судів і ось участь дійшла і до мене.
Свого часу подібна ситуація була з монеткою, а зараз ось з ЄАПБ.
Це перший суд для мене, взагалі не знаю подальшу послідовність дій.

Як можна прочитати позов від них?
В електронному суді, в самому суді))

Tarass підказав подальші дії, щоб вирішити ситуацію.
З ЄАПБ вдалось домовитись на умови, які мені більш менш підходять, протягом місяця маємо закрити питання.

Назад
Угорі