Галига
Форумчанин
- Дописи
- 263
- Реакції
- 110
- Бали
- 913
Галига не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
6.5 тис це тіла за одним чи за всі три кредита?Більше двох років
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
6.5 тис це тіла за одним чи за всі три кредита?Більше двох років
За всі три6.5 тис це тіла за одним чи за всі три кредита?
Ото да?. Певно мені стільки намалюють. А вони із Вами судяться вже . Довго не платили?За всі три
Я ж сказав вже. Більше двох роківОто да?. Певно мені стільки намалюють. А вони із Вами судяться вже . Довго не платили?
ДякуюЯ ж сказав вже. Більше двох років
[POSTS=1000]Завтра знов спитає[/POSTS]Я ж сказав вже. Більше двох років
У мене нікого не діймали. Хіба через мене мене ж розшукували. В суд попхались майже через 2 рокиМой договор кредит 7 продали им. Короче, время собирать деньги на юриста, раз анриал с ними договорится. Через сколько времени они идут в суд? Тело 15. Накрутил кредит 7 тыщ 60
И ещё вопросик. Сильно достают окружение? Моим то и пофиг, но для себя хочу понимать. Спасибо
[POSTS=1000]Та там дах серйозно сифонить[/POSTS]*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Я перевірила,точноТа быть не может, откуда такие суммы ?!
Жорстко до 6 місМой договор кредит 7 продали им. Короче, время собирать деньги на юриста, раз анриал с ними договорится. Через сколько времени они идут в суд? Тело 15. Накрутил кредит 7 тыщ 60
И ещё вопросик. Сильно достают окружение? Моим то и пофиг, но для себя хочу понимать. Спасибо
Вы что. Смеётесь?? Вы серьезно будете вкалывать всю жизнь чтобы жирная рожа намазала себе икорки на масло.Не падайте духом, я зараз сама в паніці, та нічого, я думаю все буде добре.Врешті решт ми не перші з такими боргами.Головне щоб було здоров'я заробити на це все грошей та мирне небо над головою. Тримайтеся.
В електронному суді, в самому суді))Добрий вечір.
Той випадок, коли бачив купу тем щодо судів і ось участь дійшла і до мене.
Свого часу подібна ситуація була з монеткою, а зараз ось з ЄАПБ.
Це перший суд для мене, взагалі не знаю подальшу послідовність дій.
Як можна прочитати позов від них?
В електронному суді зараз нічого не знайшов від слова взагалі.В електронному суді, в самому суді))
Невже нічого не пропонували перед судом?За всі три
НіНевже нічого не пропонували перед судом?
Мені завжди пропонували тіло +80%, але чекав більш кращої нагоди.
Це не боляче.Мені завжди пропонували тіло +80%, але чекав більш кращої нагоди.
Ось теж дочекався, що тепер з судом буду розбиратись -_-