Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

дзвоніть в суд, там дадуть номер секретаря судді і знею все обговорите і вони підкріплять все.

Якщо через декілька днів не з'являться документи в електронному суді, дьоргайте суд, дзвоніть, вони можуть і на тижні це розтягнути
Вже завтра буду дзвонити,якщо не підкріплять в ел. суді. Справа засвітилась в ел. суді вночі, якраз шахеда гахнули десь поблизу,сон ,як рукою зняло. Чисто на автоматі зайшла в е.суд- і тут такий "сюрпрайз".Хоча з вечора не було, продивляюсь щодня.Морально готувалась до такого, в прострочках рік, ні з ким з шараг не спілкуюсь, читаю,що люди радять, потроху закриваю тіла.... але ,як виявилось, таки не готова....Паніка... Ніяк себе в руки не візьму.

Вже завтра буду дзвонити,якщо не підкріплять в ел. суді. Справа засвітилась в ел. суді вночі, якраз шахеда гахнули десь поблизу,сон ,як рукою зняло. Чисто на автоматі зайшла в е.суд- і тут такий "сюрпрайз".Хоча з вечора не було, продивляюсь щодня.Морально готувалась до такого, в прострочках рік, ні з ким з шараг не спілкуюсь, читаю,що люди радять, потроху закриваю тіла.... але ,як виявилось, таки не готова....Паніка... Ніяк себе в руки не візьму.
До адвокатів, вони там понаписують такі відзиви, що заспокєтесь одразу. Нічого страшного в СУДІ немає) Мені наоборот вже по кайфу було, багато чого нового для себе в першу чергу дізнався в процесі судового часу. Суд відбувся, ось чекаю рішення, ще нема поки. Просто готовий прийняти, як факт любе рішення.

Все буде добре.

А якщо вже є рішення суду то що, їм дзвонити і платити? Чи можна їм платити щомісячно чи потрібно одразу все віддати? Чи будуть ще якісь відсотки рости після закінчення судових процесів?

А якщо вже є рішення суду то що, їм дзвонити і платити? Чи можна їм платити щомісячно чи потрібно одразу все віддати? Чи будуть ще якісь відсотки рости після закінчення судових процесів?
Как с исполнителем договоритесь

Если официальный доход то исполнитель сам будет снимать со счета если неофициальный то можно годами понемногу платить

Назад
Угорі