Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

Вітаю. Сьогодні і дії пришло повідомлення про рішення суду. Хто може в цьому допомогти?
рішення прийшло, чи ухвала про відкриття провадження?

пишіть по контактах в підпису, розбиремось що з цим робити

Дещо підійму тему.
Вчора було засідання, суддя не ухвалив позов єапб, а переніс засідання на 2 місяці.
При цьому суддя не був на стороні контори, а навпаки зацікавлений в "полюбовному" рішенні ситуації.
При мені зателефонував до представника ЄАПБ та запропонував їм списати частину суми і вирішити це питання без ухвал чи скасування позову.

Відповідно вже сьогодні вранці представники єапб називали суму меншу, ніж хотіли в позові(причому суттєво).

Окремо хочу подякувати Tarass за консультацію по цьому питанню. За рахунок інформації від нього засідання в суді відбулося набагато легше для мене.

Дещо підійму тему.
Вчора було засідання, суддя не ухвалив позов єапб, а переніс засідання на 2 місяці.
При цьому суддя не був на стороні контори, а навпаки зацікавлений в "полюбовному" рішенні ситуації.
При мені зателефонував до представника ЄАПБ та запропонував їм списати частину суми і вирішити це питання без ухвал чи скасування позову.

Відповідно вже сьогодні вранці представники єапб називали суму меншу, ніж хотіли в позові(причому суттєво).

Окремо хочу подякувати Tarass за консультацію по цьому питанню. За рахунок інформації від нього засідання в суді відбулося набагато легше для мене.
Вітаю вас з маленькою перемогою :)

Дещо підійму тему.

Завжди будь ласка.
Радий, що зміг допомогти))

Что в итоге если не секрет?
Подозреваю, что Тигипко купил новый гелик, ибо в старом пепельница засорилась. У меня эти п&₽ы тоже висят где-то далеко, но могут приблизиться. Не хотелось бы)

Виникло питання : " Якщо мати статус контроль в ІБК, то чи вплине це на те, що такі браві контори як ЄПАБ не зможуть бачити мою кредитну історію і через це не скуплять кредити до кучі, щоб піти з захмарною сумою до суду?".

Виникло питання : " Якщо мати статус контроль в ІБК, то чи вплине це на те, що такі браві контори як ЄПАБ не зможуть бачити мою кредитну історію і через це не скуплять кредити до кучі, щоб піти з захмарною сумою до суду?".
Не тіш себе марними надіями.

Добрий день, треба дуже допомога. По дурості молодій набралась кредитів в МФО, не платила майже два роки, тому що "розумні люди" сказали що так можна))) Європейска агенція з повернення боргів викупила 3 кредити і подала до суду, суд на початку жовтня. Дзвонила в їх контору, вони сказали що максимум можуть списати частину процентів і замість майже 100 000 дати заплатити 80 000, зробили якийсь графік, за яким я маю їм за 3 місяці віддати 60 000, коли брала 21 000 (манівео) Вирішила боротися, але взагалі не знаю кому писати і куди, аби дійсно вирішили проблему. Хочу платити, але не ті проценти які виставили, хочу все погасии і нарешті жити щасливо, без постійних дзвінків. Буду платити юристу, але якби по якомусь графіку, тому що не витащу відразу платити великі суми по 4000-5000 тис в місяць((( Записалась на консультацію до АО Захист, але прочитала тут відгуки і страшно йти....Взагалі не знаю що робити, будь ласка порадьте якогось адвоката чи юриста який взявся би за мою справу і дійсно допоміг, у мене дуже мало часто і вже опускаються руки...

Бегите с того захиста, это шахраї
Юридичні послуги - вот тут выбирайте любого из 4 юристов и к нему за консультацией с документами!

Бегите с того захиста, это шахраї
Юридичні послуги - вот тут выбирайте любого из 4 юристов и к нему за консультацией с документами!
А якщо взагалі немає документів? Просила позовну заяву чи хоть якусь інформацію сказали що треба подавати до суду прохання. А я не знаю куди і як
Багато брала кредитів, каюсь, буду потрішки все вирішувати, аби тільки суд виграти

А якщо взагалі немає документів? Просила позовну заяву чи хоть якусь інформацію сказали що треба подавати до суду прохання. А я не знаю куди і як
Багато брала кредитів, каюсь, буду потрішки все вирішувати, аби тільки суд виграти
Через электронный суд модно получить все документы по делу

Зарегистрируйтесь в электронном суде, там должны будут быть документы. Правда должны быть электронная подпись. Скачиваете доки и с ними к юристу.

А це можна зробити з паспортом книжкою? Бо у мене в дії лише код і все через те що паспорт старий
І через це підпис не могла зробити
Аааа, тогда не получится... или ID карта, или загранник

Назад
Угорі