Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

Ще ні але думаю також подадуть
Моніторьте судову владу, щоб не прогавити. В моєму випадку мене навіть не попередили, що мої кредити продано ЄАПБ, тим більше в мене там було скільки пролонгації, що я їм виплати все, навіть більше. Але.. тепер будемо боротися в суді.

Моніторьте судову владу, щоб не прогавити. В моєму випадку мене навіть не попередили, що мої кредити продано ЄАПБ, тим більше в мене там було скільки пролонгації, що я їм виплати все, навіть більше. Але.. тепер будемо боротися в суді.
Буду дивитись.але вже якщо подадуть то так і буде.вони зараз дзвонять і кажуть що я попала в них під супер акцію заплатити два тіла замість чотирьох і кредит закритий.супер акція!!! Така що аж не хочеться з ними говорити.тим більше я манівео також пролонгаціями вже все заплатила

Ось шутки шутками,але ось він.. Справжній результат боргової ями.Якщо потрохи не розрульовати,то рано чи пізно шараги подають до суду і гаплик.Добре що у автора майна немає,ато б було ще печальніше.Нажаль звісно..В мене самого зараз декілька судів, з приватом вже програв (на їх користь).Грошей віддавати та домовлятись навіть за тіло не маю.Читаю приклади інших і боляче та грустно стає,хоча намагаюсь та намагався увесь час бути на позитивні ??
Не всім так "везе" як тобі))
Знаю на форумі особисто людей в яких протермінування як в мене або і більше ... і жодного суда чи внн за цей період.
В мене то речі теж. Жодного суда) Вже п"ятий рік пішов... шкода що "СИД" не діє зараз... але і без нього можливо поспарингувати з цими лохотронщіками.

Знаю на форумі особисто людей в яких протермінування як в мене або і більше ... і жодного суда чи внн за цей період.
В мене то речі теж. Жодного суда) Вже п"ятий рік пішов... шкода що "СИД" не діє зараз... але і без нього можливо поспарингувати з цими лохотронщіками.
Рахуйте, що Вам пощастило або не велика кількість МФО і тіл було

Рахуйте, що Вам пощастило
Щастя тут ні до чого. Просто вони знають що нічого з мене не отримають... бо я їм нічого не винен)
не велика кількість МФО
більше десятка
все у порівнянні... в середньому 9-10к

І взагалі не суть в кількостях і сумах займів... пару років тому, до того як шаромижники знайшли "жилу" з ВНН, бачив подачі позовів на суми 1200грн, 1500грн... тож

Щастя тут ні до чого. Просто вони знають що нічого з мене не отримають... бо я їм нічого не винен
Я також так говорила, бо пролонгаціями віддала набагато більше, але як виявилося що ні, вони хочуть ще... Я якось ці 2 роки в режимі сніжинки жила нормально, але ситуація з позовом мене збила з пантелику, та ще й на таку суму, взагалі з розуму зійшли. Буду надіятися на те, що може хоч суддя адекватний буде і не задовольнить їхні "хотєлки"

Я також так говорила, бо пролонгаціями віддала набагато більше, але як виявилося що ні, вони хочуть ще... Я якось ці 2 роки в режимі сніжинки жила нормально, але ситуація з позовом мене збила з пантелику, та ще й на таку суму, взагалі з розуму зійшли. Буду надіятися на те, що може хоч суддя адекватний буде і не задовольнить їхні "хотєлки"
Ніхто не застрахований від таких подій і це факт.
В мене теж цілком ймовірна така двіжуха.
Але поки що нічого немає, тож і бігти попереду потяга нема потреби.
А час йде. І він не на користь шараг гратиме.
Тож все буде вирішуватись по мірі поступлення.
А взагальному, то : любі наші дії мають ті чи інші наслідки. Так в усьому. І кредити не вийняток.
Тож я не в рожевих окулярах, а тверезо дивлюсь на те що відбувається.
І буду відстоювати при потребі свої права в судовому порядку.

Я не розумію, рік назад Ви писали що батьки Вам закрили всі ваші 23 МФО, звідки взялися 2 роки режиму сніжинки і нові борги?

Я не розумію, рік назад Ви писали що батьки Вам закрили всі ваші 23 МФО, звідки взялися 2 роки режиму сніжинки і нові борги?
Якщо Ви уважно читали те, що я писала рік тому, то вже в тому пості було сказано, що пройшло 8 місяців.

Вот именно , общая сумма 5ти лет не 20-25тыс, а 50тыс, они мне закрывают по акции минимум за 2 тела даже при максимальном списании
Так все таки они могут за 2 тела закрыть кредит? Я им предлагал за 2 тела, а они отказываются и хотят 4 тела)

Ну як бачите,я не вру..Перевірений,та звертався до юристів не один раз..В мене 6 або 7 судів та інн стільки ж ???? А чого Сид не діє якщо немає перешкод для подачі ісків цим довбням з шараг?Я сподівався що діє..?Тепер ще це мені перед сном..не діє..епт..

Так все таки они могут за 2 тела закрыть кредит? Я им предлагал за 2 тела, а они отказываются и хотят 4 тела)
Так мені пропонують два тіла ще й на розбиття на три місяці.але в моєму випадку це вседно дофіга.бо я манівео вже віддала більше тіла і ЄАПБ купили ці кредити за 3 копійки.Тому якщо не хочуть тіло.нехай ідуть лісом

А чого Сид не діє якщо немає перешкод для подачі ісків цим довбням з шараг?Я сподівався що діє..?Тепер ще це мені перед сном..не діє..епт..
Терміни подовжили ще під час дії карантину з 2020року. Воєнного стану це теж стосується. Тож термін позовної давності практично не актуальний з 20го року.

Терміни подовжили ще під час дії карантину з 2020року. Воєнного стану це теж стосується. Тож термін позовної давності практично не актуальний з 20го року.
Tarass , підкажіть,невже це так і є??? Дай Боже Дід помиляється на старості років, пам'ять не та,тощо ????

Tarass , підкажіть,невже це так і є??? Дай Боже Дід помиляється на старості років, пам'ять не та,тощо ????
Я уже миллион раз писал по этому поводу))
Даже с примерами практики верховного суда. Например Воєнний стан та позовна давність. Позиція ВП ВС
Хочется человеку дезинформировать людей, его право.

Я уже миллион раз писал по этому поводу))
Даже с примерами практики верховного суда. Например Воєнний стан та позовна давність. Позиція ВП ВС
Хочется человеку дезинформировать людей, его право.
:hi:Благодарю,ознакомлюсь обязательно с вашим постом,простите за невнимательность.

Назад
Угорі