Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

Тоді не треба писати про ,якусь там статистику ...якби так просто все було пішов подав ,до суду,виграв справу ,отримав зверху плюс 50к то всі б подавали до суду...це була б просто золота жила ...а біля б судів стояла фури загружені позовами ...
Сарказм то не ваше...

А ви були взагалі на цих судах ? Може то така статистика для цифри зроблена ...присудили комусь ,кого вже в живих нема ,або взагалі леві справи набили для пугалок ....я наприклад певен ,що суд це не дуже класна перспектива і дуже довга для колекторів ... набагато проще домовитись на лояльних умовах для кожного ...і бистріше і вигідніше обом сторонам
Ви написали людині юристу яка на цих судах і спеціалізується..тому думаю він краще знає відсоток виграних справ ЄАПБ.І чому ви вирішили що суди для них важко.зібрали пару договорів об'єднали в один намалювали собі суму і гайда до суду.Якби вони хотіли домовлятись то б домовлялись тепер.війна ніхто не знає що завтра може бути з ними і з нами...але нітт.для них це не аргумент.вони всеодно малюють захмарні цифри і чекають що хто "мудрий" буде платити

Ви написали людині юристу яка на цих судах і спеціалізується..тому думаю він краще знає відсоток виграних справ ЄАПБ.І чому ви вирішили що суди для них важко.зібрали пару договорів об'єднали в один намалювали собі суму і гайда до суду.Якби вони хотіли домовлятись то б домовлялись тепер.війна ніхто не знає що завтра може бути з ними і з нами...але нітт.для них це не аргумент.вони всеодно малюють захмарні цифри і чекають що хто "мудрий" буде платити
Ви праві. Так як і у моєму випадку, я навіть не знаю, по які кредити викупили ЄАПБ, так як документів мені ніяких не приходило

Ви праві. Так як і у моєму випадку, я навіть не знаю, по які кредити викупили ЄАПБ, так як документів мені ніяких не приходило
Подзвоніть до них...мої єапб самі дзвонили пропонували знижку і розбиття на платежі, сказали що це чисто по людськи щоб не подавали в суд.. але я не буду платити бо вони хочуть два тіла.якби по людськи сказали б віддайте що брали і до побачення.тим більше що манівео пролонгаціями заплатила все давно...так що go in суд не шановні ЄАПБ

Документи можна знайти на сайті Електроний суд

Я там відстежувала, і з'явились.
А потім в ДІЇ, з' явилось рішення в розділі судові справи?‍♀️
Вже писав. В моєму кабінеті ніфіга нема,крім розподілу і повістки на заплановану дату

Подзвоніть до них...мої єапб самі дзвонили пропонували знижку і розбиття на платежі, сказали що це чисто по людськи щоб не подавали в суд.. але я не буду платити бо вони хочуть два тіла.якби по людськи сказали б віддайте що брали і до побачення.тим більше що манівео пролонгаціями заплатила все давно...так що go in суд не шановні ЄАПБ
А який сенс телефонувати їм, якщо вже подали позов до суду? Я не знаю, чи було таке на практиці, щоб вони забирали позовну заяву. ☹️

А який сенс телефонувати їм, якщо вже подали позов до суду? Я не знаю, чи було таке на практиці, щоб вони забирали позовну заяву. ☹️
Кредит каса, наприклад, на ура позови відзиває, і скидує свої забаганки до тіла))
Випадки 4 такі знаю.
Може й з цими пройде.

Кредит каса, наприклад, на ура позови відзиває, і скидує свої забаганки до тіла))
Випадки 4 такі знаю.
Може й з цими пройде.
Тільки що по УБКІ перевірила хто їм перепродав мої кредити, там виходить, що 5 шараг вони мої мають, тіло по всим в п'ять разів менше ніж вони подали позовну заяву на 270 000 грн. Ви думаєте є можливість з ними домовитись? Просто я боюсь, щоб не зробити собі ж ще гірше, якщо все таки вони відмовляється

Останнє редагування:
Тільки що по УБКІ перевірила хто їм перепродав мої кредити, там виходить, що 5 шараг вони мої мають, тіло по всим в п'ять разів менше ніж вони подали позовну заяву на 270 000 грн. Ви думаєте є можливість з ними домовитись? Просто я боюсь, щоб не зробити собі ж ще гірше, якщо все таки вони відмовляється
Вам вирішувати.
Але, я не бачу чим ви зробите гірше, якщо зателефонуєте.
вроді є таке по реєстрам. але небагато. наприклад
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
щоправда, у випадку єапб вони відзивали після сплати у повному обсязі, тому... ну таке
Ми ж не знаєм, який там "повний обсяг"

Вам вирішувати.
Але, я не бачу чим ви зробите гірше, якщо зателефонуєте.

Ми ж не знаєм, який там "повний обсяг"
Підкажіть, будь-ласка, з чого почати розмову, бо чесно кажучи, в мене вже не то що каша в голові, просто панічні атаки і не дуже добрі думки....

Підкажіть, будь-ласка, з чого почати розмову, бо чесно кажучи, в мене вже не то що каша в голові, просто панічні атаки і не дуже добрі думки....
Та як є, так і кажете.
Побачила себе на суд владі, пропоную вам відкликати позов, а я готова за стількі то закрити заборгованість.

Какая сумма 5ти тел в общем ?

Автору важливо знати по яких кредитах ЄАПБ подало до суду.то можливо якщо подзвонить то хоча б цю інформацію вони зможуть надати.

Назад
Угорі