Щоденник Початок моєї історії в статусі боржника в 20 МФО в квадраті...

• Автор теми Автор теми Strilets
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 9K
Я просто хотіла подивитись які номери в мене є на УБКІ,але там немає нічого ,значить номери родичів вони дістають хто знає звідки?
Це не проблема. Та й яке це має значення.
Баз де взяти вагон і тєлєга. Лиш би ентузіазм був.
Тож не бачу причин цим перейматись чи дізнаватись де саме беруть.

Вы соврали что похудели на 10 кг?) Нужно было в конце истории написать, это была шутка .
А то глядишь, тут есть те кто считать вздумал ))
И да с двумя детьми и 10 сотками огорода, 11000 кал в день 7 дней подряд, нереально потратить. Это так информация на будущее))
Имено на этом сайте и в этой теме уместно выпендриться своим умением считать калории. Чем еще можете похвастаться?

Имено на этом сайте и в этой теме уместно выпендриться своим умением считать калории. Чем еще можете похвастаться?))
Хотите научу, тоже сможете выпендриться)) Чем вы б хотели чтобы я похвасталась?))

Оце я кіпішу наробила?
Ви тут ні до чого.
Це нормальне явище.
Скільки людей - стільки думок.
Люди сперечаються, доводять свої погляди... навіть сваряться))
Але тільки в діалогах і можливі компроміси і рішення.

Вы соврали что похудели на 10 кг?) Нужно было в конце истории написать, это была шутка .
А то глядишь, тут есть те кто считать вздумал ))
И да с двумя детьми и 10 сотками огорода, 11000 кал в день 7 дней подряд, нереально потратить. Это так информация на будущее))
Даже я не могу скинуть 10 кг за неделю ???
даже не знаю, что в Вашей истории меня зацепило больше. Или то, что 20 в квадрате будет 400, а не 40, или то, что Вы скинули как-то 10 кг за 7 дней. А МФО тут у всех, этим уже никого не удивишь… а вот 20 в квадрате, мне прям больно смотреть на это.

Я справді не ображаюсь,коли писала то не дуже задумувалась про кожне слово,тепер знаю що варто.
Ми з чоловіком пройшли через багато випробувань,це просто ще одне,яке раніше чи пізніше закінчиться.
Я дякуючи цьому форуму і всім хто пише свої історії та поради,сплю спокійно.За осуд людей я ні трохи не переживаю,ми багато працюємо,не п'ємо,не граємо,нічого не вживаємо,просто повернули колись нетуди.Самі все витягуєм, батьків в нього вже немає,в мене одна мама,яка теж все життя в боргах.Тому життя всьому навчить,головне робити висновки і жити далі )
Ви коли писали, що схудли на 10 кг , думаю не ставали на вагу. Це алегорія така. Все ОК А розрахунки скільки калорій, це напевно трохи невдалий жарт. Чому оправдовуєтесь?

Ви коли писали, що схудли на 10 кг , думаю не ставали на вагу. Це алегорія така. Все ОК А розрахунки скільки калорій, це напевно трохи невдалий жарт. Чому оправдовуєтесь?
А мне кажется, что подсчет калорий - это здравый смысл девушки, которая их подсчитала ???

Я просто хотіла подивитись які номери в мене є на УБКІ,але там немає нічого ,значить номери родичів вони дістають хто знає звідки?
Мене на цьому сайті калорії менше всього хвилювали ,тому от як я готувалася до першого дня просрочки, закрити профілі соцмережах, усі, навіть однокласники, заантиспамлюєте свій телефон, телефон чоловіка, вайбер налаштувала так щоб мене не можна було додати в гропи і не було видно чи я в мережі і чи читала. І все не спілкуюся з ними, тільки читаю імейли, а в листах вони дуже стримані і культурні.

Мене на цьому сайті калорії менше всього хвилювали ,тому от як я готувалася до першого дня просрочки, закрити профілі соцмережах, усі, навіть однокласники, заантиспамлюєте свій телефон, телефон чоловіка, вайбер налаштувала так щоб мене не можна було додати в гропи і не було видно чи я в мережі і чи читала. І все не спілкуюся з ними, тільки читаю імейли, а в листах вони дуже стримані і культурні.
Ви готувались до просрочки більш ретельніше, ніж я до весілля ???

Ви готувались до просрочки більш ретельніше, ніж я до весілля ???
Так отож, зато розписувала з чоловіком в шортах і футболці, не хотіла займатися весільною суєтою????
Так отож, зато розписувала з чоловіком в шортах і футболці, не хотіла займатися весільною суєтою????
Після того як виліземо з боргів, то вже можна буде й повінчатися ????

Назад
Угорі