Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можете ще і мені маякнути, де б це можна було глянути?)*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Нема там що дивититись. Суцільні матюкиМожете ще і мені маякнути, де б це можна було глянути?)
Я просто хотіла подивитись які номери в мене є на УБКІ,але там немає нічого ,значить номери родичів вони дістають хто знає звідки?
Це не проблема. Та й яке це має значення.Я просто хотіла подивитись які номери в мене є на УБКІ,але там немає нічого ,значить номери родичів вони дістають хто знає звідки?
Имено на этом сайте и в этой теме уместно выпендриться своим умением считать калории. Чем еще можете похвастаться?Вы соврали что похудели на 10 кг?) Нужно было в конце истории написать, это была шутка .
А то глядишь, тут есть те кто считать вздумал ))
И да с двумя детьми и 10 сотками огорода, 11000 кал в день 7 дней подряд, нереально потратить. Это так информация на будущее))
Хотите научу, тоже сможете выпендриться)) Чем вы б хотели чтобы я похвасталась?))Имено на этом сайте и в этой теме уместно выпендриться своим умением считать калории. Чем еще можете похвастаться?))
Ви тут ні до чого.Оце я кіпішу наробила?
Даже я не могу скинуть 10 кг за неделю ???Вы соврали что похудели на 10 кг?) Нужно было в конце истории написать, это была шутка .
А то глядишь, тут есть те кто считать вздумал ))
И да с двумя детьми и 10 сотками огорода, 11000 кал в день 7 дней подряд, нереально потратить. Это так информация на будущее))
Ви коли писали, що схудли на 10 кг , думаю не ставали на вагу. Це алегорія така. Все ОК А розрахунки скільки калорій, це напевно трохи невдалий жарт. Чому оправдовуєтесь?Я справді не ображаюсь,коли писала то не дуже задумувалась про кожне слово,тепер знаю що варто.
Ми з чоловіком пройшли через багато випробувань,це просто ще одне,яке раніше чи пізніше закінчиться.
Я дякуючи цьому форуму і всім хто пише свої історії та поради,сплю спокійно.За осуд людей я ні трохи не переживаю,ми багато працюємо,не п'ємо,не граємо,нічого не вживаємо,просто повернули колись нетуди.Самі все витягуєм, батьків в нього вже немає,в мене одна мама,яка теж все життя в боргах.Тому життя всьому навчить,головне робити висновки і жити далі )
А мне кажется, что подсчет калорий - это здравый смысл девушки, которая их подсчитала ???Ви коли писали, що схудли на 10 кг , думаю не ставали на вагу. Це алегорія така. Все ОК А розрахунки скільки калорій, це напевно трохи невдалий жарт. Чому оправдовуєтесь?
Мене на цьому сайті калорії менше всього хвилювали ,тому от як я готувалася до першого дня просрочки, закрити профілі соцмережах, усі, навіть однокласники, заантиспамлюєте свій телефон, телефон чоловіка, вайбер налаштувала так щоб мене не можна було додати в гропи і не було видно чи я в мережі і чи читала. І все не спілкуюся з ними, тільки читаю імейли, а в листах вони дуже стримані і культурні.Я просто хотіла подивитись які номери в мене є на УБКІ,але там немає нічого ,значить номери родичів вони дістають хто знає звідки?
+*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ви готувались до просрочки більш ретельніше, ніж я до весілля ???Мене на цьому сайті калорії менше всього хвилювали ,тому от як я готувалася до першого дня просрочки, закрити профілі соцмережах, усі, навіть однокласники, заантиспамлюєте свій телефон, телефон чоловіка, вайбер налаштувала так щоб мене не можна було додати в гропи і не було видно чи я в мережі і чи читала. І все не спілкуюся з ними, тільки читаю імейли, а в листах вони дуже стримані і культурні.
Так отож, зато розписувала з чоловіком в шортах і футболці, не хотіла займатися весільною суєтою????Ви готувались до просрочки більш ретельніше, ніж я до весілля ???
Після того як виліземо з боргів, то вже можна буде й повінчатися ????Так отож, зато розписувала з чоловіком в шортах і футболці, не хотіла займатися весільною суєтою????
Могли б іще один взяти) на весілля)))Так отож, зато розписувала з чоловіком в шортах і футболці, не хотіла займатися весільною суєтою????
Після того як виліземо з боргів, то вже можна буде й повінчатися ????