Щоденник Початок моєї історії в статусі боржника в 20 МФО в квадраті...

• Автор теми Автор теми Strilets
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 9K
Вы соврали что похудели на 10 кг?) Нужно было в конце истории написать, это была шутка .
А то глядишь, тут есть те кто считать вздумал ))
И да с двумя детьми и 10 сотками огорода, 11000 кал в день 7 дней подряд, нереально потратить. Это так информация на будущее))
Фуухх ... ну и ладно

1687096141764.webp

Вы соврали что похудели на 10 кг?) Нужно было в конце истории написать, это была шутка .
А то глядишь, тут есть те кто считать вздумал ))
И да с двумя детьми и 10 сотками огорода, 11000 кал в день 7 дней подряд, нереально потратить. Это так информация на будущее))
Оффтоп
працюючи з не самим компетентним напарником я за два тижні втратив 8... Скільки витратив - не цікаво. Цікаво як із наїдати назад.....

Оффтоп
працюючи з не самим компетентним напарником я за два тижні втратив 8... Скільки витратив - не цікаво. Цікаво як із наїдати назад.....
Ну тут більше правдоподібна історія.
Зараз вам тут порадять і як набирати треба.

Ну і самим кредиторам.Я просто так не вмію,а хотілось би на місце когось поставити за неправду!
Jusy взагалі добра,інколи,ну буває,можливо...
А з колекторами і кредиторами краще взагалі не розмовляти. То Вам не з розумними жартувати

Jusy взагалі добра,інколи,ну буває,можливо...
А з колекторами і кредиторами краще взагалі не розмовляти. То Вам не з розумними жартувати
Після того як вони мені написали у вайбері,що я алкашка і вони до мене приїдуть на все місто прославлять, то любе бажання відпало до спілкування.
Убогі думають,гроші видають тільки алко- і наркозалежним,але скоріше їм немає чим думати

Назад
Угорі