Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Ваш организм сейчас находится в состоянии стресса. Все ваши органы при этом страдают. То что вам советуют дышать имеет смысл, да это не снимит эмоциональную боль, но насытит ваш организм кислород, плюс поможет снят мышечное напряжение. Музыка влияет на выработку дофамина и эндорфина и снижает кортизол. Что полезно для вашего организма во время сильного стресса.. А если ещё танцевать под музыка, даёт двойной эффект. Когда вы находитесь в таком состоянию страдают все ваши органы. Нарисовать баннер, написание письма помогает проиграть травму. Сделать финал этой истории не такой болезненой.
Кроме дыхания, музыки и танцев ничего не пробовала. Я как человек с сдвг расставание переживаю по-другому. Этот процесс длиться очень быстро.
Относитесь к этому спокойней. Наша жизнь это длиное путешествие, в котором у нас ожидают и расставания и новые встречи. Не все люди с нами останутся. Вы меняемся и люди меняются. Останутся только те, кто будет синхроно меняться с нами или мы с ними.
Ну и немного науки. Любовь ничто иное как выработка дофамина в нашем мозге. Эффект от которого со временем постепенно исчезает, после трех лет его уже нет. Если он будет длиться более трех лет, то это уже одержимость. На смену дофамину приходит новый гормон(не помню название) он на много крепче, но он образуется если есть общие интересы, забота о детях. Если эти связи не формируются, то такая пара заспадается. Поэтому даже еслибы человек вам не изменил, не факт, чтобы вы были вместе. Отношение это совместная работа, совместный рост. Если это нет, то и отношений как таковых и нет.
Смотрите на отношения как на новый этап своей жизни, а не как на трагедию мирового масштаба. Да, больно но это пройдёт. Вас ждёт новая жизнь, наполнена новыми встречами, эмоциями. Главное незацикливайтесь на негативе
Дякую. Перечитала декілька разів. Поки ще не прожила то все , звісно, думки про те що буде добре десь далеко в мозку. Бо попереду зараз йде лише негатив. Колись я буду читати цей щоденник з іншими почуттями. Але поки так..

Дякую. Перечитала декілька разів. Поки ще не прожила то все , звісно, думки про те що буде добре десь далеко в мозку. Бо попереду зараз йде лише негатив. Колись я буду читати цей щоденник з іншими почуттями. Але поки так..
Постарайтесь избавится от негатива. Чем больше вы испытываете негатив, тем больше он вас засасывает. Насильно перекоючайте свои мысли. Некоторые девочки, когда они начинают думать о бывшем, начинают приседать. Говорят, что не только перестали думать о нем но ещё и жо@пу так хорошо подкачали
Внесите в свою жизнь побольше движений,длительные прогулки, спорт. Даже когда моете посуду включите драйвовую музыку и танцуйте. Это поможет вам не избежать депрессии.
Да и движение это лучшее, средство от различных состояний. Меня оно спасает от тревожеости, депрессии, негативных мыслей.

а Ваш мужчина знал про Ваши долги?
Борги тут ні до чого. Мені було б не так образливо якщо б справа була у них.

Постарайтесь избавится от негатива. Чем больше вы испытываете негатив, тем больше он вас засасывает. Насильно перекоючайте свои мысли. Некоторые девочки, когда они начинают думать о бывшем, начинают приседать. Говорят, что не только перестали думать о нем но ещё и жо@пу так хорошо подкачали
Внесите в свою жизнь побольше движений,длительные прогулки, спорт. Даже когда моете посуду включите драйвовую музыку и танцуйте. Это поможет вам не избежать депрессии.
Да и движение это лучшее, средство от различных состояний. Меня оно спасает от тревожеости, депрессии, негативных мыслей.
Я поки не розумію. Бо негативу тільки добавляється. Сьогодні на роботі тренувала себе тим диханням щоб не зірватися. Плей-лист теж повністю змінила. Тепер там немає лірики. Видалила всі фото. Дещо викинула з хати. Намагаюсь прибрати хоча б з очей усі нагадування..

Останнє редагування:
Доброго дня!
Попав на ваш тред, почитав перших 5 та останні 3 сторінки(дуже багато інфи, багато часу вб'є все прочитати)
Вибачте якщо знову вас зачіпаю за больне, чи не могли б ви будь-ласка росказати з початку вашого треду як змінилась ситуація, яких сфер МФО потрібно більше боятись/уникати, які краще виплатити сразу, які можна тянути та ждати тіла, які перші йдуть на поступки(якщо не заплутались ще), які найгірші та яких листів взагалі чекати про гарантію, якщо просять вже за тіло закрити і там +1к, то що потрібно робити та якийсь гарантійний лист першим просити?
П.С вліз також в борги, але працюю, 19y.o
протермінування лише одне поки що і велике, від Авіри з тілом 4к, на закриття вже 12, хоча протермінування ~ неділя..
Дякую.

Доброго дня!
Попав на ваш тред, почитав перших 5 та останні 3 сторінки(дуже багато інфи, багато часу вб'є все прочитати)
Вибачте якщо знову вас зачіпаю за больне, чи не могли б ви будь-ласка росказати з початку вашого треду як змінилась ситуація, яких сфер МФО потрібно більше боятись/уникати, які краще виплатити сразу, які можна тянути та ждати тіла, які перші йдуть на поступки(якщо не заплутались ще), які найгірші та яких листів взагалі чекати про гарантію, якщо просять вже за тіло закрити і там +1к, то що потрібно робити та якийсь гарантійний лист першим просити?
П.С вліз також в борги, але працюю, 19y.o
протермінування лише одне поки що і велике, від Авіри з тілом 4к, на закриття вже 12, хоча протермінування ~ неділя..
Дякую.
Нормальні пропозиції будуть вже наприкінці першого місяця. Тому гроші треба збирати вже. Знову ж таки, дивлячись які шараги маєте( по кожній з них є багато інфо в окремих розділах).
Зараз багато хто пропонує сплатити лише тіло а деякі й на частини згодні. Але вже мабуть є в продані( я не дивилася ).

Гарантійний лист вимагати від кожної богодєльні. до!!! оплати.

Я поки не розумію. Бо негативу тільки добавляється. Сьогодні на роботі тренувала себе тим диханням щоб не зірватися. Плей-лист теж повністю змінила. Тепер там немає лірики. Видалила всі фото. Дещо викинула з хати. Намагаюсь прибрати хоча б з очей усі нагадування..
Ви не ображайтесь, просто Вам і так зараз не легко через це необхідна була б підтримка його а тут таке...

Ви не ображайтесь, просто Вам і так зараз не легко через це необхідна була б підтримка його а тут таке...
Я не ображаюсь) так. То мене рятувало те що не сама. І не лише фінансово. А тепер гребти самій.

Нормальні пропозиції будуть вже наприкінці першого місяця. Тому гроші треба збирати вже. Знову ж таки, дивлячись які шараги маєте( по кожній з них є багато інфо в окремих розділах).
Зараз багато хто пропонує сплатити лише тіло а деякі й на частини згодні. Але вже мабуть є в продані( я не дивилася ).

Гарантійний лист вимагати від кожної богодєльні. до!!! оплати.
дякую, дуже цікаво слідкувати за вашої історією, бажаю вам тільки сил сміливості, ви молодець, ще раз дякую за те що поділилися своєю проблемою!(слідкую далі за цім тредом тепер кожен день))

Трум-Трум, у вас mycredit уже почти 4 месяца просрочки. Если вам не сложно, не могли б вы посмотреть есть ли еще в кабинете реструктуризация? у меня срок меньше немного и хотелось бы понимать как действовать. Спасибо большое заранее

Зараз взялася писати всі МФО і мене схопив параліч..
Ще навесні їх було 3 штуки.. потім з роботою стало фігово. З доходу лише ВПО на себе і дитину. Зараз взагалі без роботи.
Сума тіла:
Манивео- 25т
КредитПлюс-25т
Кредит 7-32500
Май кредит - 25т
Слон- 32т
Селфи-35т
Тенго-10000
Амиго-10000
Милоан-10000
Алекс- 6000
Лоан+ - 7000
Старфин 15000
Сан кредит 10000
Ферсткредит 20000
Финсфера 10000
Аванс 20000
Финбар 5000
Панго-10000
ТвояПозика 15000
ФинХ-16000

Крім цього є ще банки. Про них буде трохи пізніше..
Поговорила з батьками. Без подробиць, але щоб знали що можуть телефонувати. Чоловік неофіційний ще не знає..Збираюсь силами як сказати..бо якщо кине, то взагалі без фінансової підтримки залишусь. Але я зрозумію..хоч і важко це буде прийняти.
Єдине що переживаю, що прописана у батьків і не дай Боже хтось прийде..
Щось зараз написала і взагалі накрило, дивлячись на всі ці страшні цифри реально.
П.С. Не наркоманка, не ігроманка, не алкоголічка.
До прострочки закрила Єгроші і КредитКасу. З бітами та іншими криптошарашками не звʼязалась лише тому, що трошки тупенька😁 хоча, воно і так видно..🤦‍♀️
Як у вас справи скільки закрили ,скільки залишилось?

Якщо з вами трак зробили тепер, то зробили би й через 10 років, коли би у вас була сім'я діти. Подивіться на це з іншої сторони.

Звичайно легко не буде, стосунки три пару років, почуття нікуди так просто не закопати. Але 100% одне, з часом воно буде відходити.

З приводу того, що ви пишете – важко тепер комусь повірити, це я думаю не правильно. Тримайтеся

Трум-Трум, у вас mycredit уже почти 4 месяца просрочки. Если вам не сложно, не могли б вы посмотреть есть ли еще в кабинете реструктуризация? у меня срок меньше немного и хотелось бы понимать как действовать. Спасибо большое заранее
Так, ще висить та реструктуризация.

Як у вас справи скільки закрили ,скільки залишилось?

Як у вас справи скільки закрили?скільки залишилося?
Ой, поки нічого суттєво не змінилося. Якось доберусь та напишу про це докладніше. Пропозицій зараз багато в хороші всі майже. Але на то всьо треба гроші, яких немає 🤷‍♀️

Якщо з вами трак зробили тепер, то зробили би й через 10 років, коли би у вас була сім'я діти. Подивіться на це з іншої сторони.

Звичайно легко не буде, стосунки три пару років, почуття нікуди так просто не закопати. Але 100% одне, з часом воно буде відходити.

З приводу того, що ви пишете – важко тепер комусь повірити, це я думаю не правильно. Тримайтеся
Ви праві, якщо людина здатна на таке, то це лише питання часу. Шукаю плюси в даній ситуації. Звісно, що на фоні емоцій це важко, але таке життя…

Звісно, що на фоні емоцій це важко, але таке життя…
Где-то читал, что когда нервная система постоянно в стрессе, но наступает момент, что она "устаёт быть в этом состоянии" и включается защитная реакция "пофиг на все", думал бред, но сейчас, спустя пол года начал ощущать это на себе, может и у вас так будет, состояние, скажу, будто под транквилизаторами, просто лёгкость и чувство что все проблемы зае... и как-то начинаешь потихоньку радоваться мелочам... у меня долгов *****ц, отдавать ближайший месяц нечем, здоровье тоже подкошено, и я в душе не е... как с этим всем распетлять, но сейчас такое ощущение, что будь что будет и просто живёшь. Не знаю как объяснить, но это действительно хорошее ощущение и у вас так будет

Что уже о моей говорить)))
Нууу) я Вас дуууже розумію 😆

Где-то читал, что когда нервная система постоянно в стрессе, но наступает момент, что она "устаёт быть в этом состоянии" и включается защитная реакция "пофиг на все", думал бред, но сейчас, спустя пол года начал ощущать это на себе, может и у вас так будет, состояние, скажу, будто под транквилизаторами, просто лёгкость и чувство что все проблемы зае... и как-то начинаешь потихоньку радоваться мелочам... у меня долгов *****ц, отдавать ближайший месяц нечем, здоровье тоже подкошено, и я в душе не е... как с этим всем распетлять, но сейчас такое ощущение, что будь что будет и просто живёшь. Не знаю как объяснить, но это действительно хорошее ощущение и у вас так будет
Судячи з мого стану зараз моя нервова система втомилася набагато швидше Вашої🤣 бо мені вже періодично прям усе пофіг. Бо все одно вирішити нічого не можу. Ні з життям, ні з боргами. Он уже Капітаои постукали у двері. І це лише початок. Хз чого початок, але буде як буде 🤷‍♀️ матьйоготудинехай

Судячи з мого стану зараз моя нервова система втомилася набагато швидше Вашої🤣 бо мені вже періодично прям усе пофіг. Бо все одно вирішити нічого не можу. Ні з життям, ні з боргами. Он уже Капітаои постукали у двері. І це лише початок. Хз чого початок, але буде як буде 🤷‍♀️ матьйоготудинехай
Нового этапа в вашей жизни. Все, что не происходит с нами, зачем-то дается!!!

Назад
Угорі