Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 26K
Нового этапа в вашей жизни. Все, что не происходит с нами, зачем-то дается!!!
100%, сама себе часто говорю єто такой этап в жизни ты должна его пройти ,должна справиться, все пройдет и настанет лучшее время.... Н уне может же быть все время х...ня такая.

100%, сама себе часто говорю єто такой этап в жизни ты должна его пройти ,должна справиться, все пройдет и настанет лучшее время.... Н уне может же быть все время х...ня такая.
Я раніше теж думала, що не може . Але практика показує що може бути ще гірше😆🤷‍♀️

Трум-Трум, я до вас все с тем же вопросом по Mycredit (извините что пишу в который раз). У вас уже есть вроде 120 дней (4 месяца просрочки)? Не продали еще и нет ли разбивки тела на части в кабинете? Спасибо большое за ответ

Трум-Трум, я до вас все с тем же вопросом по Mycredit (извините что пишу в который раз). У вас уже есть вроде 120 дней (4 месяца просрочки)? Не продали еще и нет ли разбивки тела на части в кабинете? Спасибо большое за ответ
Продали. ЕАПБ. Що по ним ще не знаю.
Від майкредиту була остання пропозиція усього нарахованого на 9 платежів

Зараз взялася писати всі МФО і мене схопив параліч..
Ще навесні їх було 3 штуки.. потім з роботою стало фігово. З доходу лише ВПО на себе і дитину. Зараз взагалі без роботи.
Сума тіла:
Манивео- 25т
КредитПлюс-25т
Кредит 7-32500
Май кредит - 25т
Слон- 32т
Селфи-35т
Тенго-10000
Амиго-10000
Милоан-10000
Алекс- 6000
Лоан+ - 7000
Старфин 15000
Сан кредит 10000
Ферсткредит 20000
Финсфера 10000
Аванс 20000
Финбар 5000
Панго-10000
ТвояПозика 15000
ФинХ-16000

Крім цього є ще банки. Про них буде трохи пізніше..
Поговорила з батьками. Без подробиць, але щоб знали що можуть телефонувати. Чоловік неофіційний ще не знає..Збираюсь силами як сказати..бо якщо кине, то взагалі без фінансової підтримки залишусь. Але я зрозумію..хоч і важко це буде прийняти.
Єдине що переживаю, що прописана у батьків і не дай Боже хтось прийде..
Щось зараз написала і взагалі накрило, дивлячись на всі ці страшні цифри реально.
П.С. Не наркоманка, не ігроманка, не алкоголічка.
До прострочки закрила Єгроші і КредитКасу. З бітами та іншими криптошарашками не звʼязалась лише тому, що трошки тупенька😁 хоча, воно і так видно..🤦‍♀️
Нічого страшного немає , все вже трапилось . Беріть себе в руки ,і виплочуйте по одному , номер змініть , старий збережіть для вирішення питання з цими банками , рідних ,друзів і т.д. поінформуйте .То що прописані в батьків , нічого не заберуть ,якщо це не під заставу , та й без суду не можна . План ,тільки чіткий план .І пам'ятайте ,до рефінансування, кредит в іншому банку, щоб закрити інший ....., пропозиція платити тіло , а проценти потім -це все пастка .Погашайте спочатку ті ,де найменші суми, і т.д. но повністю за раз ,і бумагу з банку ,що нічого їм не вині .На пропозиції не ведіться , просто йдіть своїм шляхом , погрози записуйте , зберігайте всі бумаги , як реліквію ....

Забираю свої слова назад. Закривайте на тисячу замків 😢
Є підозра, теж отримали від життя урок?😐
Ось трохи часу пройшло. Скажу так, біль затих. Але не пропав.. Просто покрився товстим шаром цинізму та егоїзму. Плюс ті проблеми , що є у інших сферах життя трохи потушили його.
Але так, замок тепер висить навісний та іржавий. І мабуть, так легше.

Останнє редагування:
Ось трохи часу пройшло. Скажу так, біль затих. Але не пропав.. Просто покрився товстим шаром цинізму та егоїзму. Плюс ті проблеми , що є у інших сферах життя трохи потушили його.
:сумно:

Пора відкривати клуб розбитих сердець 💔

🤷‍♀️ ось таке життя. Як мені сказали - усе проходить. І так. Усе.
Нічого не проходить. Почуття так, а ось спогади. Особливо, якщо емоційний звʼязок. Лише перестаєш думати, але будь-який натяк робить відкат. Треба виховувати у собі цинічність 😆

Нічого не проходить. Почуття так, а ось спогади. Особливо, якщо емоційний звʼязок. Лише перестаєш думати, але будь-який натяк робить відкат. Треба виховувати у собі цинічність 😆
Так, Ви праві. Спогади лишаються. Ось з ними треба якось навчитися жити.

Ой, я ті дихальні практики вже по 20 колу щодня ганяю. І психолог мій теж їх радить. Поки тільки рахувати добре виходить.🤷‍♀️

Істерично-риторичне питання: чому коли мені доля дає такі прочуханки я завжди в додаток до всього того ще й бідна? Що навіть страждати доводиться не пафосно, як у фільмах.
вибачте, я не сильно в темі, так в загальному розумію вашу ситуацію, обіймаю і вірю що ви справитесь, як справляюсь і я, як і ми всі! 🫂🫂🫂🫂
зараз сторінка чорного гумору: то цей дирявий вам і не допоміг би в житті, треба шукати або адвоката або кіллера :) і з ними життя будувати, а життя це не тільки хороше але й погане. Ви зрозумієте що це ваша людина коли не будете від нього очікувати удару в піддих, чи обвинувачень чи докорів. І таке буває, але щоб скарб знайти треба трішки і в гівні покопатись, знайти спочатку себе і свою цінність, вимити, полюбити і поставити на саме перше і головне місце.
А потім і підтягнеться підтримка, яка або засудить до смерті або просто пристрелить тих хто заважає (сарказм, але в кожному жарті...)
Я впевнена ви прекрасна і чуттєва жінка, яка є повноцінною і цілісною, і вам та трухлява половинка і не треба, тільки окремий садівник який буде вас цінувати

Мені здається, я взагалі не вмію жити. І не розумію цей світ. І не розумію людей.
Скажіть? Іноді люди дуууже дивують..

вибачте, я не сильно в темі, так в загальному розумію вашу ситуацію, обіймаю і вірю що ви справитесь, як справляюсь і я, як і ми всі! 🫂🫂🫂🫂
зараз сторінка чорного гумору: то цей дирявий вам і не допоміг би в житті, треба шукати або адвоката або кіллера :) і з ними життя будувати, а життя це не тільки хороше але й погане. Ви зрозумієте що це ваша людина коли не будете від нього очікувати удару в піддих, чи обвинувачень чи докорів. І таке буває, але щоб скарб знайти треба трішки і в гівні покопатись, знайти спочатку себе і свою цінність, вимити, полюбити і поставити на саме перше і головне місце.
А потім і підтягнеться підтримка, яка або засудить до смерті або просто пристрелить тих хто заважає (сарказм, але в кожному жарті...)
Я впевнена ви прекрасна і чуттєва жінка, яка є повноцінною і цілісною, і вам та трухлява половинка і не треба, тільки окремий садівник який буде вас цінувати
Дякую за підтримку)
Та скільки ж можна у багні колупатися?)) бо я вже й адаптувалася до нього🤣

Назад
Угорі