- Дописи
- 1375
- Реакції
- 1447
- Бали
- 428
ПАЗЛ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
матьйоготудинехай

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
матьйоготудинехай
100%, сама себе часто говорю єто такой этап в жизни ты должна его пройти ,должна справиться, все пройдет и настанет лучшее время.... Н уне может же быть все время х...ня такая.Нового этапа в вашей жизни. Все, что не происходит с нами, зачем-то дается!!!
Я раніше теж думала, що не може . Але практика показує що може бути ще гірше100%, сама себе часто говорю єто такой этап в жизни ты должна его пройти ,должна справиться, все пройдет и настанет лучшее время.... Н уне может же быть все время х...ня такая.
Продали. ЕАПБ. Що по ним ще не знаю.Трум-Трум, я до вас все с тем же вопросом по Mycredit (извините что пишу в который раз). У вас уже есть вроде 120 дней (4 месяца просрочки)? Не продали еще и нет ли разбивки тела на части в кабинете? Спасибо большое за ответ
Нічого страшного немає , все вже трапилось . Беріть себе в руки ,і виплочуйте по одному , номер змініть , старий збережіть для вирішення питання з цими банками , рідних ,друзів і т.д. поінформуйте .То що прописані в батьків , нічого не заберуть ,якщо це не під заставу , та й без суду не можна . План ,тільки чіткий план .І пам'ятайте ,до рефінансування, кредит в іншому банку, щоб закрити інший ....., пропозиція платити тіло , а проценти потім -це все пастка .Погашайте спочатку ті ,де найменші суми, і т.д. но повністю за раз ,і бумагу з банку ,що нічого їм не вині .На пропозиції не ведіться , просто йдіть своїм шляхом , погрози записуйте , зберігайте всі бумаги , як реліквію ....Зараз взялася писати всі МФО і мене схопив параліч..
Ще навесні їх було 3 штуки.. потім з роботою стало фігово. З доходу лише ВПО на себе і дитину. Зараз взагалі без роботи.
Сума тіла:
Манивео- 25т
КредитПлюс-25т
Кредит 7-32500
Май кредит - 25т
Слон- 32т
Селфи-35т
Тенго-10000
Амиго-10000
Милоан-10000
Алекс- 6000
Лоан+ - 7000
Старфин 15000
Сан кредит 10000
Ферсткредит 20000
Финсфера 10000
Аванс 20000
Финбар 5000
Панго-10000
ТвояПозика 15000
ФинХ-16000
Крім цього є ще банки. Про них буде трохи пізніше..
Поговорила з батьками. Без подробиць, але щоб знали що можуть телефонувати. Чоловік неофіційний ще не знає..Збираюсь силами як сказати..бо якщо кине, то взагалі без фінансової підтримки залишусь. Але я зрозумію..хоч і важко це буде прийняти.
Єдине що переживаю, що прописана у батьків і не дай Боже хтось прийде..
Щось зараз написала і взагалі накрило, дивлячись на всі ці страшні цифри реально.
П.С. Не наркоманка, не ігроманка, не алкоголічка.
До прострочки закрила Єгроші і КредитКасу. З бітами та іншими криптошарашками не звʼязалась лише тому, що трошки тупенькахоча, воно і так видно..
![]()
Забираю свої слова назад. Закривайте на тисячу замківТо серце ще треба зібрати до купи якось.
Є підозра, теж отримали від життя урок?Забираю свої слова назад. Закривайте на тисячу замків![]()
Є підозра, теж отримали від життя урок?
Ось трохи часу пройшло. Скажу так, біль затих. Але не пропав.. Просто покрився товстим шаром цинізму та егоїзму. Плюс ті проблеми , що є у інших сферах життя трохи потушили його.
Але так, замок тепер висить навісний та іржавий. І мабуть, так легше.
Ви все витримаєте! Це головне. І станете іншою. Лише Вам обирати якою
Пора відкривати клуб розбитих сердецьЄ підозра, теж отримали від життя урок?
Ось трохи часу пройшло. Скажу так, біль затих. Але не пропав.. Просто покрився товстим шаром цинізму та егоїзму. Плюс ті проблеми , що є у інших сферах життя трохи потушили його.
Але так, замок тепер висить навісний та іржавий. І мабуть, так легше.
Пора відкривати клуб розбитих сердець![]()
Нічого не проходить. Почуття так, а ось спогади. Особливо, якщо емоційний звʼязок. Лише перестаєш думати, але будь-який натяк робить відкат. Треба виховувати у собі цинічністьось таке життя. Як мені сказали - усе проходить. І так. Усе.
Так, Ви праві. Спогади лишаються. Ось з ними треба якось навчитися жити.Нічого не проходить. Почуття так, а ось спогади. Особливо, якщо емоційний звʼязок. Лише перестаєш думати, але будь-який натяк робить відкат. Треба виховувати у собі цинічність![]()
Мені здається, я взагалі не вмію жити. І не розумію цей світ. І не розумію людей.Так, Ви праві. Спогади лишаються. Ось з ними треба якось навчитися жити.
вибачте, я не сильно в темі, так в загальному розумію вашу ситуацію, обіймаю і вірю що ви справитесь, як справляюсь і я, як і ми всі!Ой, я ті дихальні практики вже по 20 колу щодня ганяю. І психолог мій теж їх радить. Поки тільки рахувати добре виходить.
Істерично-риторичне питання: чому коли мені доля дає такі прочуханки я завжди в додаток до всього того ще й бідна? Що навіть страждати доводиться не пафосно, як у фільмах.
Скажіть? Іноді люди дуууже дивують..Мені здається, я взагалі не вмію жити. І не розумію цей світ. І не розумію людей.
Дякую за підтримку)вибачте, я не сильно в темі, так в загальному розумію вашу ситуацію, обіймаю і вірю що ви справитесь, як справляюсь і я, як і ми всі!
зараз сторінка чорного гумору: то цей дирявий вам і не допоміг би в житті, треба шукати або адвоката або кіллераі з ними життя будувати, а життя це не тільки хороше але й погане. Ви зрозумієте що це ваша людина коли не будете від нього очікувати удару в піддих, чи обвинувачень чи докорів. І таке буває, але щоб скарб знайти треба трішки і в гівні покопатись, знайти спочатку себе і свою цінність, вимити, полюбити і поставити на саме перше і головне місце.
А потім і підтягнеться підтримка, яка або засудить до смерті або просто пристрелить тих хто заважає (сарказм, але в кожному жарті...)
Я впевнена ви прекрасна і чуттєва жінка, яка є повноцінною і цілісною, і вам та трухлява половинка і не треба, тільки окремий садівник який буде вас цінувати
Нада вбити ту паскуду і так щоб всі бачилиось таке життя. Як мені сказали - усе проходить. І так. Усе.
Я проти насилля))Нада вбити ту паскуду і так щоб всі бачили![]()
ДармаЯ проти насилля))
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги